۱۳۹۵ شهریور ۹, سه‌شنبه

سوء قصد داعش به جان یک کشیش در اندونزی

سوء قصد داعش به جان یک کشیش در اندونزی

اقدام یک فرد برای عملیات انتحاری در کلیسایی در اندونزی ناموفق بود ولی ۴ فرد زخمی برجای گذاشت.
daesh_asia
به گزارش«محبت نیوز»  صبح یکشنبه فردی به کلیسای سنت جوزف اندونزی، واقع در شهر میدان در شمال سوماترا حمله کرد. این حمله خسارت و آسیب خاصی در پی نداشت. پلیس اندونزی مهاجم را بازداشت کرده است.
به نقل از رویترز، به گفته شاهدان، فردی با حضور در کلیسا، پس از پایان یافتن مراسم مذهبی روز یکشنبه، با ایجاد انفجاری کوچک و پرتاب چاقو به سوی کشیش اقدام به حمله علیه این کلیسا کرد.
نیروهای پلیس شهر میدان اعلام کردند: «این حمله منجر به مجروح شدن کشیش و مهاجم شد که آسیب وارد شده، سطحی بوده است.»
سخنگوی پلیس شهر میدان نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد:« صبح روز یکشنبه گذشته حادثه‌ای تروریستی در کلیسای کاتولیکی سنت جوزف اتفاق افتاد. فرد حمله کننده مورد بازجویی قرار گرفته است و بمنظور کشف مواد منفجره، خانه وی بازرسی شد.»
این مقام پلیس اندونزی اعلام کرد پلیس از مظنون یک کارت شناسایی با نام “ایوان آرمادی هاسوگیان”، یک تکه کاغذ با نماد داعش و یک دستگاه موتورسیکلت و تبر و چاقو که در حمله مورد استفاده قرار گرفت، بدست آورد و ضبط کرد.
رئیس بخش تحقیقات جنایی پلیس در شهر مدان گفت: «آنچه که مشخص است سوء قصد به جان کشیش بوده و جان وی در خطر بود چرا که فرد مهاجم تلاش کرد تا کشیش را مورد حمله قرار دهد.»
به نوشته روز دوشنبه تارنمای “جاکارتا پست”، بازوی چپ این کشیش ۶۰ ساله هنگام حمله این عامل حمله تروریستی زخمی شد.
در سال‌های اخیر بسیاری از سکنه اندونزی تحت تاثیر گروه‌های شبه نظامی نظیر القاعده و دولت اسلامی (داعش) قرار گرفته‌اند و اقدامات شبه نظامی در این کشور افزایش داشته است.
unnamed
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

هدیه خورشیدی بنیانگذار فیس بوک به پاپ فرانسیس

هدیه خورشیدی بنیانگذار فیس بوک به پاپ فرانسیس

بنیان‌گذار شبکه اجتماعی فیس‌بوک در این دیدار یک پهپاد کوچک را به پاپ فرانسیس، رهبر کلیسای کاتولیک جهان هدیه داد.
papa_mark
به گزارش«محبت نیوز» مارک زاکربرگ، بنیان‌گذار شبکه اجتماعی فیس‌بوک در صفحه خود در این شبکه اجتماعی از دیدارش با رهبر کلیسای کاتولیک جهان خبر داد.
مارک زاکربرگ، بنیان‌گذار شبکه اجتماعی فیس‌بوک در این دیدار یک پهپاد کوچک را به پاپ فرانسیس، رهبر کلیسای کاتولیک جهان هدیه داد.
به گفته سخنگوی واتیکان، محور گفت و گوهای پاپ فرانسیس و مارک زاکربرگ استفاده از فناوری ارتباطات برای کاهش فقر و افزایش امید و ایمان در جوامع محروم بود.
این یک دیدار غیررسمی بود و پاپ فرانسیس در ساختمان ویژه مهمانان در محل سکونتش در سانتا مارتای واتیکان خانواده زاکربرگ را به حضور پذیرفت.
زاکربرگ در صفحه فیس‌بوک خود نوشت: «من و همسرم افتخار دیدار با پاپ فرانسیس را در واتیکان داشتیم. ما به او گفتیم که تا چه اندازه علاقه‌مند به پیام بخشش و مهربانی وی هستیم.»
بنیان‌گذار فیس‌بوک همچنین تصریح کرد: «در این دیدار ما درباره اهمیت ارتباط میان مردم به ویژه در مناطقی از جهان که به اینترنت دسترسی ندارند، گفت‌وگو کردیم.»
زاکربرگ خاطرنشان کرد:« ما به او یک پهپاد که با انرژی خورشیدی کار می‌کند و امکان دسترسی به اینترنت را در نقاط دوردست فراهم می‌سازد، هدیه دادیم. ملاقاتی که با پاپ داشتیم را هرگز فراموش نخواهیم کرد.»
هواپیمای بدون سرنشینی که زاکربرگ مدل کوچک آن را به پاپ فرانسیس داده است، Aquila نام دارد. فیس‌بوک مرداد ماه توانست با موفقیت این هواپیمای بدون سرنشین را که با انرژی خورشیدی کار کرده و به مناطق دوردست اینترنت می‌رساند، پس از دو سال مهندسی به پرواز در آورد.
پاپ فرانسیس پیش از این نیز ملاقات‌هایی را با نمایندگان شرکت‌های فناوری ارتباطات داشته است. رهبر کلیسای جهان در ماه فوریه با بنیان‌گذار اینستاگرام ملاقات کرد. پاپ فرانسیس در ماه ژانویه نیز با تیم کوک، مدیر اجرایی اپل دیدار کرد و یک هفته قبل از آن نیز ملاقاتی با برخی از مدیران گوگل داشت.
unnamed
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

انتقاد کشیش آفریقایی تبار آمریکایی از سیاستهای هیلاری کلینتون

انتقاد کشیش آفریقایی تبار آمریکایی از سیاستهای هیلاری کلینتون

هفته گذشته برنز در برنامه‌های متعدد رسانه‌ای برای افزایش رای سیاه پوستان به نفع دونالد ترامپ شرکت و به همراه سایر آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار با نامزد حزب جمهوریخواه دیدار کرد.
Pandering-CP-600-CI
به گزارش«محبت نیوز»  کشیش مارک برنز حامی آفریقایی‌تبار دونالد ترامپ به منظور کسب رای اقلیت سیاه پوستان برای نامزد مورد حمایت خود در رسانه‌ها، در حساب توییتری خود کارتونی از هیلاری کلینتون، نامزد حزب دموکرات با ظاهری سیاه منتشر کرد.
باشگاه خبرنگاران به نقل از  وبسایت رادیوی ملی آمریکا (NPR)، بر این اساس، مارک برنز در توییت خود از زبان کلینتون نوشت: «سیاه پوستان آمریکا، متشکرم که به من رای دادید. به من اجازه دادید که از شما استفاده (ابزاری) کنم. خداحافظ تا ۴ سال دیگر».
در تصویر این توییت نیز کلینتون در جایگاه سخنرانی انتخاباتی ایستاده است و متنی در دست دارد که بر روی آن نوشته شده است: «پلیس‌ها، من چاره‌ای ندارم و از حمایت آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار خسته شده‌ام.»
با این وجود، دوشنبه شب برنز با انتشار فیلمی به خاطر توییت منتشر شده خود، عذرخواهی کرد. پیشتر برنز در مصاحبه با شبکه “ام اس ان بی سی” از عمل خود دفاع کرده و گفته بود:« بر روی اقدام خود ایستاده‌ام. دموکرات‌ها باید برای رای آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار گدایی کنند. »
او افزود: «کلینتون هر چهار سال یکبار سیاه پوستان را به بازی می‌گیرد و سپس در چهار سال آینده ناپدید می‌شود.»
unnamed
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

۱۳۹۵ شهریور ۸, دوشنبه

نوکیشان مسیحی در چین به شدت سرکوب می شوند !

نوکیشان مسیحی در چین به شدت سرکوب می شوند !

براساس گزارش‌ها حکومت چین  کلیساهای زیرزمینی مسیحیان این کشور را سرکوب می کند.
chiana_ch
به گزارش«محبت نیوز» حکومت چین براساس گزارش‌ها کلیساهای زیرزمینی مسیحیان این کشور را سرکوب کرده و مسیحیانی را که از دستورات مقامات تبعیت نکنند تهدید به “تغییر دادن افکار” کرده‌اند.
با این حال یکسری گزارش‌های بررسی نشده در شبکه‌های اجتماعی چین نشان می‌دهد که موجی از کلیساهای زیرزمینی در این کشور در حال برپا شدن هستند چرا که مسیحیان این کشور از شورایی که دولت برای آنها تشکیل داده موسوم به شورای مسیحیت چین، روی گردان شده‌اند.
به نوشته روزنامه اکسپرس، حزب کمونیست چین نظارت سفت و سختی بر مذاهب در این کشور دارد و مسیحیان این کشور ملزم هستند تا در کلیساهای تایید شده و تحت نظارت از سوی دولت این کشور حضور پیدا کنند.
در همین حال گزارش شده که مقامات دولت تهدید به بستن کلیساهای زیرزمینی کرده و به کشیش‌هایی که در این کشور فعالیت می‌کنند دستور داده‌اند تا به شورای مذکور فعالیتشان را گزارش کنند. در صورتی که کلیساهای غیر مجاز و ثبت نشده از مدیریت شدن توسط دولت خودداری کرده و یا تحت نظارت شورای مسیحیت چین قرار نگیرند دولت پکن تاکید کرده که آنها را شخصن هدایت کرده و افکارشان را تغییر خواهد داد!
براساس گزارش‌های افشا شده شی جینپینگ، رئیس جمهوری چین و رئیس حزب کمونیست این کشور اخیرن بر اهمیت مدیریت مسائل مذهبی توسط دولت پکن در یک نشست تاکید کرده است.
روزنامه اکسپرس گزارش داد: «در صورتی که کلیساهای ثبت نشده در چین رهبری شورای مسیحیت چین را برخود قبول نکنند در لیست سابقه‌دارهایی که اخیرن دولت چین برای برخورد با کلیساهای ثبت نشده پیشنهاد داده، قرار خواهند گرفت.»
همچنین در دستور دولت چین آمده است، اگر کلیساهای ثبت نشده نخواهند توسط دولت مدیریت شده و یا توسط شورای مسیحیت چین رهبری شوند دولت خودش آنها را رهبری خواهد کرد و افکارشان را تغییر خواهد داد.
همچنین مقامات چین تاکید کردند که علیه افکار مذهبی افراطی و تاثیرات خارجی بر آنها موضع سختی اتخاذ خواهد کرد.
موسسه “درهای باز” اعلام کرده چین قرار است مذاهب گوناگون را در این کشور از تاثیرات خارجی مصون نگه داشته و جلوی تاثیر افکار مذهبی و افراطی بر آنها را گرفته و مذاهب را به تفکر سوسیالیستی با مشخصه‌های چینی نزدیک کند.
در همین حال مقامات استان موسوم به ژجیانگ در چین فعالیت‌های مذهبی در بیمارستانها را ممنوع کردند.
براساس دستور این مقامات کشیش‌ها دیگر مجاز به دعا برای بیماران و افراد رو به احتضار در بیمارستان‌های پروتستان نیستند. تحت این قوانین جدید همچنین بیماران نیز نمی‌توانند در بیمارستان‌ها انجیل خوانده و دعا کنند.
unnamed
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

بازداشت جمعی از مسیحیان در فیروزکوه، نگرانی از پرونده‎سازی علیه آنان !

بازداشت جمعی از مسیحیان در فیروزکوه، نگرانی از پرونده‎سازی علیه آنان !

گروهی از شهروندان مسیحی در یک مهمانی خانوادگی دوستانه توسط نیروی‌های امنیتی شناسایی و دستگیر شدند؛ خانواده‌ بازداشت شدگان نگران از پرونده‌سازی علیه فرزندانشان هستند.
به گزارش آژانس خبری مسیحیان ایران «محبت‌نیوز» صبح روز جمعه پنجم شهریور ماه (۲۶ اگوست ۲۰۱۶) جمعی از شهروندان مسیحی در یک مهمانی خانوادگی که در باغی در شهرستان فیروزکوه (شمال استان تهران) برپا بوده شناسایی و دستگیر می‌شوند.
در ادامه موج دستگیری شهروندان در مهمانی‌های خانوادگی و مجالس جشن و عروسی که در هفته‌های اخیر در آمل، مشهد و گرگان تا تهران و شیراز را فراگرفته و خبرهای آنان در رسانه ها منتشر شد . در همین راستا ماموران امنیتی ولباس شخصی شهرستان فیروزکوه با شناسایی تجمع در محل به داخل باغ یورش می‌برد و حدود ۱۵ تن از شهروندان را که برای تعطیلات آخر هفته از تهران آمده بودند دستگیر می‌کنند که مشخص می‌شود در بین مهمانان تعدادی از شهروندان مسیحی نیز بودند که پیشتر نیز سابقه بازداشت داشتند.
از جمله این افراد «امین افشارنادری»، «هادی عسگری»، «امیرسامان دشتی»، «رامئیل بت تمرز» و «محمد دهنوی» در بین بازداشت شدگان بودند.
به گفته شاهدان عینی برخورد خشن نیروهای امنیتی هنگام ورود به باغ با اعتراض «افشارنادری» روبرو می‌شود که آنها در واکنش به این اقدام وی را به سختی مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند و بی‌آنکه حکمی نشان دهند به تفتیش و بازرسی محل می‌پردازند که در این بین سه جلد کتاب مقدس این افراد نیز  ضبط می‌شود.
این افراد پس از دستگیری به محلی نامعلوم منتقل می‌شوند تا اینکه از بین آنها «امیرسامان دشتی» روز شنبه موفق می‌شود دقایقی کوتاه با خانواده خود تماس تلفنی گرفته  و مشخص می‌شود بازداشت شدگان مستقیم به زندان اوین منتقل شده‌اند.
سابقه بازداشت شدگان
«رامیئل بت تمرز» از بازداشت‌شدگان فیروزکوه فرزند کشیش «ویکتور بت تمرز»، رهبر سابق کلیسای آشوری پنطیکاستی شهرآراء تهران است.
این کشیش آشوری پنجم دی ماه ۱۳۹۳ (۲۶ دسامبر ۲۰۱۴) نیز در یک مهمانی خصوصی که به مناسبت کریسمس در کنار خانواده‌اش برگزار شده بود، به همراه امین افشاری و کاویان فلاح محمدی بازداشت شده بودند که پس از بازجویی و چند هفته تحمل سلول انفرادی به قید وثیقه آزاد شدند.
بازداشت شدگان از سوی نهادهای امنیتی به «فعالیت تبشیری» از طریق «کلیسای خانگی» متهم شده بودند، اما دادگاهی برای رسیدگی به اتهامات آنها تشکیل نشد.
کشیش «بِت تمرز» دهم اسفند ماه ۱۳۹۳ (اول مارس ۲۰۱۵) پس از تحمل ۶۵ روز حبس، با سپردن یک وثیقه ملکی بسیار سنگین به طور موقت تا زمان تشکیل دادگاه آزاد شد. این کشیش مسیحی با وجود سن بالا در بیشتر مدت بازداشت در انفرادی بود و از بیماریهای جسمی رنج فراوان برد.
«امین افشار نادری» نیز ۲۱ بهمن ماه ۱۳۹۳ (۱۰ فوریه ۲۰۱۵) پس ۳۶ روز در بازداشت با وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی و به طور مشروط تا زمان تشکیل دادگاه از زندان آزاد شد. او نیز یک ماه در سلول انفرادی بازداشت بود و مورد بازجویی قرار گرفته بود.
دیگر نوکیش مسیحی «کاویان فلاح محمدی» نیز با حدود یک هفته تاخیر پس از امیر و با همان شرایط به طور موقت تا زمان تشکیل دادگاه با قرار وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی آزاد شد.
حریم خصوصی و ضعف قانون اساسی
طبق اصل بیست و پنجم «بازرسی و نرساندن نامه‌ها، ضبط و فاش کردن مکالمات تلفنی، افشای مخابرات تلگرافی و تلکس، سانسور، عدم مخابره و نرساندن آنها، استراق سمع و هر گونه تجسس ممنوع است مگر به حکم قانون».
با این وجود نیروهای امنیتی چه از نیروی انتظامی و چه اطلاعات سپاه کمترین احترام را برای شهروندان قائل نیستند و بی‌توجه به آنچه به عنوان حقوق شهروندان مشخص شده با توهین‌آمیزترین رفتار عمل می‌کنند.
لایحه حمایت از حریم خصوصی افراد، طی سال‌های گذشته بارها در مجلس با مشکل خورده و با اینکه طبق آن مجازات نقض‌کنندگان حریم خصوصی با حبس از سه ماه تا سه سال و انفصال از خدمت و محرومیت سه تا پنج سال مجازات روبرو هستند، اما همچنان راکد مانده است.
دخالت خودسرانه در حریم افراد از دو جنبه برای مسیحیان مشکل آفرین است. نخست آنکه همچون دیگر شهروندان دستگیر شده در پارتی‌ها و مهمانی‌ها مجازات دارند مضاف بر آن کشف و ضبط هرگونه کتاب مقدس یا جزوه یا سی‌دی، حتی اگر افراد حاضر در جمع قصدی برای برگزاری مراسم پرستشی یا تبلیغی نداشته باشند نیز برای آنان جرم محسوب می‌شوند و پرونده آنها منهای اتهاماتی چون شرکت در پارتی و مهمانی، مشمول اتهامات امنیتی و جرایم سیاسی عقیدتی هم می‌شود.
  • نگرانی خانواده بازداشت شدگان
در حال حاضر نگرانی خانواده‌های دستگیرشدگان فیروزکوه از این مسئله است که دادگاه برای افزایش اتهامات با توجه به ضبط سه جلد کتاب مقدس و سابقه این افراد برای آنان پرونده سازی مجدد نماید و یا از آنها علیه دیگر هم‌کیشانشان اعتراف بگیرند و برای دیگرانی که مد نظرشان است پرونده سازی نمایند. در این بین وضعیت افرادی که به قید وثیقه آزاد شده بودند از بقیه خطرناک‌تر است.
unnamed
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

وسوسه


وسوسه
در کتاب مقدس، واژه وسوسه (یا تجربه) دو معنی دارد. در هر آیه‏ای که واژه وسوسه یا تجربه ذکر شده، با مراجعه به مضمونی که آن آیه در بطن آن قرار دارد، باید مشخص ساخت که این واژه به چه معنایی به کار رفته است.
نخستین معنی این واژه، آزمایش یا تجربه شدن است. خدا قوم خود را می‏آزماید تا ایشان را تقویت کند، تادیب نماید و باعث رشدشان شود. برای انجام این کار، وی اجازه می‏دهد که مشکلات مختلفی به سراغ فرزندانش بیاید، یا آنان را در موقعیت‏‏های دشوار قرار می‏دهد. در عهد عتیق، خدا به ابراهیم گفت که فرزندش اسحاق را قربانی کند و به این گونه او را آزمود (پیدایش ۲۲: ۱-۱۹). خدا ایوب را نیز آزمود که شرح مفصل آن، در کتاب ایوب آمده است. ایوب در مورد خدا چنین می‏گوید: ”چون مرا می‏آزماید، مثل طلا بیرون می‏آیم“ (ایوب ۲۳: ۱۰). به همین طریق، خدا تمامی مسیحیان را می‏آزماید و تادیب می‏کند (به اول قرنتیان ۱۱: ۳۲، عبرانیان ۱۲: ۴-۱۱، یعقوب ۱: ۲ و ۱۲، اول پطرس ۱: ۶-۷ و تفسیر آنها مراجعه کنید). در تمامی این نمونه‏ها، خدا ما را به جهت خیریت و صلاح خودمان می‏آزماید تا ما مقدس‏تر شویم. در آزمایش ما، وی مستقیما بدی را به سراغ ما نمی‏فرستد، بلکه به شیطان اجازه می‏دهد تا این کار را انجام دهد.
معنی دوم وسوسه در کتاب مقدس، میل به بدی کردن و میل به گناه کردن است. این امیال بد و شریرانه در طبیعت نفسانی یا قلب انسان بر انگیخته می‏شوند (به یعقوب ۱: ۱۳-۱۵ و تفسیر آن مراجعه کنید). شیطان همواره می‏کوشد تا امیال شریرانه را در قلب ما برانگیزد تا مرتکب گناه شده، از خدا دور شویم. شیطان تجربه کننده خوانده شده است (متی ۴: ۳، اول تسالونیکیان ۳: ۵). حوا را شیطان وسوسه کرد (پیدایش ۳: ۱-۶). مسیح را او وسوسه کرد (متی ۴: ۱-۱۱)، اما نتوانست او را به ارتکاب گناه سوق دهد (به عبرانیان ۲: ۱۸، ۴: ۱۵ مراجعه کنید). این نوع دوم وسوسه، یعنی وسوسه شدن برای اعمال بد و شریرانه، هیچگاه از سوی خدا نیست و هیچگاه به جهت خیریت و نیکویی ما نمی‏باشد. این نوع وسوسه همواره از سوی شیطان است. ما باید دعا کنیم تا از چنین وسوسه‏‏هایی نجات یابیم. ”ما را در تجربه میاور“ (متی ۶: ۱۳).

۱۳۹۵ شهریور ۷, یکشنبه

زَبُولُون

زَبُولُون Tribe of Zebulun / זבולן
لغت فوق به معنای مقیم می باشد.
پیدایش:
زبولون دهمین پسر یعقوب و ششمین و کوچکترین پسر لیه اولین همسر یعقوب می باشد که در فدان ارام بدنیا آمد. وی در زمان مهاجرت به مصر در دوران یوسف، دارای سه پسر به نامهای سارِد و ایلون‌ و یاحِلئیل‌ بوده است که از سران و بنیانگزاران سبط (قبیله) زبولون بوده اند.
تاریخچه:
در دومین سال خروج قوم بنی اسرائیل از مصر و در اولین سرشماری قوم در صحرای سینا برای تمام افراد آماده به جنگ و بیست سال به بالا، سبط زبولون دارای ۵۷۴۰۰ مرد جنگی و ریاست سبط زبولون به عهده اَلیاب‌ پسر‌ حِیلون‌ بود. اما در دومین سرشماری قوم که حدود ۳۶ سال بعد و در نزدیکی پایان آوارگی ایشان در صحرای سینا و پس از بلای وبا به عمل آمد، تعداد مردان جنگی این سبط به تعداد ۶۰۵۰۰ مرد جنگی افزایش پیدا کرده بود و قبایل سارَدیان،‌ ایلونیان‌ و یحلیئیلیان ‌از سبط زبولون به شمار می آمدند.
محل اسکان این سبط در هنگام سرگردانی قوم بنی اسرائیل در صحرای سینا، در قسمت شرق خیمه خداوند و به سمت طلوع خورشید و همراه با سبط ‌یسّاكار و یهودا بوده است و تعداد کل مردان جنگی این سه سبط ۱۸۶۴۰۰ نفر بوده است. این گروه در اولین گروه برای کوچ و اسکان قرار گرفتند. طایفه یهودا پیشاپیش سایر اسباط حرکت می کره است و سبط یساکار و زبولون به ترتیب در پشت سر طایفه یهودا حرکت می کردند.
موسی از هر سبط یکی از رؤسای آنان را جهت جاسوسی از سرزمین کنعان انتخاب کرد. جَدّیئیل‌ پسر‌ سودی ‌یکی از روسای سبط زبولون نیز یکی از دوازده جاسوسی بود که موسی آنها را برای جاسوسی به سرزمین کنعان فرستاد و آنها مدت چهل روز در آنجا ماندند. وی پس از بازگشت از سرزمین کنعان یکی از کسانی بود که با حمله به این سرزمین به واسطه حصارها و مردان قوی بنی عناق مخالفت کرد و باعث برانگیخته شدن غضب خداوند گردید.
در دعای برکتی که در کتاب تثنیه باب ۳۳، موسی برای اسباط اسرائیل انجام داد، موسی از خداوند می خواهد که طایفه زبولون همیشه در سفرهای خود شاد و خوشحال باشند و مردم را به کوه دعوت کرده و برای خداوند قربانی تقدیم نمایند و ثروت دریا و گنجهای پنهان شده در شن نصیب این طایفه گردد. در وصیتی که موسی به قوم اسرائیل در هنگامی که از رود اردن گذشته و قبل از ورود به سرزمین موعود کرد، از شش سبط از جمله سبط زبولون خواست که بر كوه‌ عیبال‌ بایستند و لعنتها را برای قوم بیان کنند.
موقعیت جغرافیایی:
موسی از هر یک از قبایل شخصی را جهت نظارت بر تقسیم زمین انتخاب کرده بود، الیصافان‌ پسر ‌فَرْناك‌ از سبط زبولون یکی از کسانی بود که جهت نظارت بر تقسیم زمین انتخاب گردیده بود. سومین قرعه برای تقسیم زمین بنام سبط زبولون درآمد. تعداد دوازده شهر با تمامی روستاهای آن به این سبط تعلق گرفت. سرزمین زبولون در منطقه ای مابین دریاچه جلیل و دریای مدیترانه قرار داشت. این سبط در قسمت شرق و جنوب شرقی با سبط نفتالی و در قسمت غرب و شمال غربی با سبط اشیر و در قسمت جنوب و جنوب غربی به سبط منسی غربی محدود می گردیده است. محدوده این سبط به انضمام شهرهای آن در کتاب یوشع باب ۱۹ به تفضیل شرح داده شده است.
وضعیت تاریخی پس از اسکان:
سبط زَبُولون‌ اهالی‌ فِطرون‌ و نَهْلول‌ را که از کنعانیان بودند از سرزمین خود بیرون نکردند، بلکه آنان را بصورت برده مورد استفاده قرار دادند.
یکی از داوران اسرائیل بنام اَیلُون‌ زبولونی‌ از قبیله زبولون بود و مدت ده سال بر اسرائیل داوری کرد.
جدعون پس از آنکه مذبح بت بعل را که متعلق به پدرش بود، منهدم کرد، افراد قبیله زبولون نیز به وی پیوستند.
در سرود دبوره که پس از پیروزی باراق بر سیسرا سروده شد، از سبط زبولون به عنوان طایفه ای که تعدادی از رهبرانشان به این جنگ آمده و مردانی که جان خود را در میدان جنگ به خطر انداختند، یاد شده است.
در دوران پادشاهی داود، رئیس سبط زبولون‌ یشْمَعْیا پسر‌ عُوبَدْیا بوده است.سبط زبولون، تعداد ۵۰۰۰۰ مرد جنگی وفادار که قادر به دادن نظام و ترتیب به سپاه بودند را به حَبْرُون فرستاد تا داود را به پادشاهی اسرائیل انتخاب کنند. همچنین مردم از سرزمین زبولون مقدار خیلی زیادی خوراک از جمله آرد، نان‌ شیرینی‌، كشمش‌، شراب‌، روغن‌ و تعداد بی‌شماری‌ گاو و گوسفند برای‌ این‌ جشن‌ آوردند که نشان دهنده حاصلخیزی سرزمین زبولون می باشد.
زمانی که حزقیای‌ پادشاه‌، نامه‌هایی‌ به‌ سراسر اسرائیل‌ و یهودا و به قبایل اسرائیل فرستاد و همه‌ را دعوت‌ نمود تا به‌ اورشلیم‌ بیایند و در خانه‌ خداوند عید فِصَح را برای‌ خداوند، خدای‌ اسرائیل‌ جشن‌ بگیرند، زیرا مدتی طولانی بود که این مراسم برگزار نشده بود، عده ای از اسباط اَشَیر و مَنَسَّی‌ و زَبُولُون‌ قبول کرده و برای اجرای این مراسم به اورشلیم رفتند. عده بسیاری از افرادی که از اسباط افرایم‌، منسی‌، یساكار و زبولون‌ برای انجام مراسم عید فصح آمده بودند، مراسم طهارت و تقدیس را بجا نیاوردند و لاویان به جای آنان قربانی های ایشان را ذبح کردند و چون این عمل بر خلاف شریعت بود، حِزْقیا برای ایشان دعا کرد تا بتوانند خوراک عید فصح را بخورند و خداوند دعای حزقیا را پذیرفت و ایشان را مجازات نکرد.
در دوران پادشاهی ‌رَحُبْعام تعداد ده سبط بر ‌رَحُبْعام شوریده و حکومتی جداگانه برای خود تشکیل دادند و سبط زبولون نیز نیز یکی از این ده سبط بود که حکومت شمالی را تشکیل دادند.
در دوران سلطنت شَلْمَناسَر پادشاه آشور، قبایل زبولون نیز به همراه سایر اسباط حکومت شمالی به اسارت برده شدند و دیگر اثری از سبط زبولون در کتاب مقدس دیده نمی شود.
اشعیا در مورد سبط زبولون نیز نبوت کرده است که نبوت وی با تولد مسیح در مورد سبط زبولون به تحقق می انجامد. در کتاب متی باب ۴ از سبط زبولون نام برده شده است و عیسی قسمتی از زندگی دوران رسالت خود را در این سرزمین از جمله شهرهای ناصره و قانا گذرانده است.
حزقیال نیز در نبوت خود از سبط زبولون نیز به عنوان سبطی که به او سرزمینی تعلق خواهد گرفت، نام برده است. در کتاب مکاشفه نیز از این سبط یاد شده است.
Symbol
نماد
سنگ سبط زبولون که بر روی سینه بند عدالت هارون قرار داشت، سنگ فیروزه به رنگ آبی و سبز بوده است و زمینه نماد این قبیله به رنگ آبی مایل به سبز و شکل یک قایق ماهیگیری بر روی آن رسم شده بوده است. نقش قایق نمادی می باشد که بر اساس مزمون کتاب پیدایش باب ۴۹ آیه ۱۳ ، یعقوب در وصیت خود، زبولون را به قومی که در کنار دریا ساکن می شوند، تشبیه کرد.
منابع کتاب مقدس: پیدایش باب ۳۰ ، ۴۶ ، ۴۹ - اعداد باب ۱ ، ۲ ، ۱۰ ، ۱۳ ، ۲۶ ، ۳۴ - تثنیه باب ۲۷ ، ۳۳ - یوشع باب ۱۹ - داوران باب ۱ ، ۵ ، ۶ ، ۱۲ - اول تواریخ باب ۱۲ ، ۲۷ - دوم تواریخ باب ۳۰ - پادشاهان دوم باب ۱۷ - اشعیا باب ۹ - حزقیال باب ۴۸ - متی باب ۴ - مکاشفه باب ۷
پیدایش باب ۳۰ آیه ۱۹ تا ۲۰
۱۹ و بار دیگر لیه‌ حامله‌ شده‌، پسر ششمین‌ برای‌ یعقوب‌ زایید. ۲۰ و لیه‌ گفت‌: «خدا عطای‌ نیكو به‌ من‌ داده‌ است‌. اكنون‌ شوهرم‌ با من‌ زیست‌ خواهد كرد، زیرا كه‌ شش‌ پسر برای‌ او زاییدم‌.» پس‌ او را زبولون‌ نامید.
پیدایش باب ۴۶ آیه ۱۴
۱۴ و پسران‌ زبولون‌: سارِد و ایلون‌ و یاحِلئیل‌.
اعداد باب ۱ آیه ۳۰ تا ۳۱
۳۰ و انساب‌ بنی‌زبولون‌ برحسب‌ قبایل‌ و خاندان‌ آبای‌ ایشان‌، موافق‌ شمارة‌ اسم‌ها از بیست‌ ساله‌ و بالاتر، هر كه‌ برای‌ جنگ‌ بیرون‌ می‌رفت‌. ۳۱ شمرده‌شدگان‌ ایشان‌ از سبط‌ زبولون‌ پنجاه‌ و هفت‌ هزار و چهارصد نفر بودند.
اعداد باب ۱ آیه ۹
۹ و از زَبولون‌، اَلیاب‌ بن‌ حِیلون‌.
اعداد باب ۲ آیه ۳ تا ۹
۳ و به‌ جانب‌ مشرق‌ به‌ سوی‌ طلوع‌ آفتاب‌ اهل‌ عَلَمِ محَلّة‌ یهُودا برحسب‌ افواج‌ خود خیمه‌ زنند، و رئیس‌ بنی‌یهودا نَحشُون‌ بن‌ عَمّیناداب‌ باشد. ۴ و فوج‌ او كه‌ از ایشان‌ شمرده‌ شدند هفتاد و چهار هزار و ششصد نفر بودند. ۵ و سبط‌ یسّاكار در پهلوی‌ او خیمه‌ زنند، و رئیس‌ بنی‌یسّاكار نَتنائیل‌ بن‌ صوغر باشد. ۶ و فوج‌ او كه‌ از ایشان‌ شمرده‌ شدند پنجاه‌ و چهار هزار و چهارصد نفر بودند. ۷ و سبط‌ زبولون‌ و رئیس‌ بنی‌زبولون‌ اَلیآب‌ بن‌ حِیلون‌ باشد. ۸ و فوج‌ او كه‌ از ایشان‌ شمرده‌ شدند، پنجاه‌ و هفت‌ هزار و چهارصد نفر بودند. ۹ جمیع‌ شمرده‌شدگان‌ محلة‌ یهودا برحسب‌ افواج‌ ایشان‌ صد و هشتاد و شش‌ هزار و چهارصد نفر بودند. و ایشان‌ اول‌ كوچ‌ كنند.
اعداد باب ۱۰ آیه ۱۶
۱۶ و بر فوج‌ سبط‌ بنی‌زَبولون‌، اَلیآب‌ بن‌ حیلون‌.
اعداد باب ۲۶ آیه ۲۶ تا ۲۷
۲۶ و بنی‌زبولون‌ برحسب‌ قبایل‌ ایشان‌: از سارَد قبیلة‌ سارَدیان‌ و از ایلون‌ قبیلة‌ ایلونیان‌ و از یحلیئیل‌ قبیلة‌ یحلیئیلیان‌. ۲۷ اینانند قبایل‌ زبولونیان‌ برحسب‌ شمرده‌شدگان‌ ایشان‌، شصت‌ هزار و پانصد نفر.
اعداد باب ۱۳ آیه ۱۰
۱۰ از سبط‌ زبولون‌، جَدّیئیل‌ بن‌ سودی‌.
اعداد باب ۱۳ آیه ۳۱ تا ۳۳
۳۱ اما آن‌ كسانی‌ كه‌ با وی‌ رفته‌ بودند، گفتند: « نمی‌توانیم‌ با این‌ قوم‌ مقابله‌ نماییم‌ زیرا كه‌ ایشان‌ از ما قوی‌ترند.» ۳۲ و دربارة‌ زمینی‌ كه‌ آن‌ را جاسوسی‌ كرده‌ بودند، خبر بد نزد بنی‌اسرائیل‌ آورده‌، گفتند: « زمینی‌ كه‌ برای‌ جاسوسی‌ آن‌ از آن‌ گذشتیم‌ زمینی‌ است‌ كه‌ ساكنان‌ خود را می‌خورد،و تمامی‌ قومی‌ كه‌ در آن‌ دیدیم‌، مردان‌ بلند قد بودند. ۳۳ و در آنجا جباران‌ بنی‌عناق‌ را دیدیم‌ كه‌ اولاد جبّارانند، و ما در نظر خود مثل‌ ملخ‌ بودیم‌ و همچنین‌ در نظر ایشان‌ می‌نمودیم‌.»
تثنیه باب ۳۳ آیه ۱۸ تا ۱۹
۱۸ و دربارة‌ زبولون‌ گفت‌: «ای‌ زبولون‌ در بیرون‌ رفتنت‌ شاد باش‌، و تو ای‌ یسّاكار در خیمه‌های‌ خویش‌. ۱۹ قومها را به‌ كوه‌ دعوت‌ خواهند نمود. در آنجا قربانی‌های‌ عدالت‌ را خواهند گذرانید.زیرا كه‌ فراوانی‌ دریا را خواهند مكید و خزانه‌های‌ مخفی‌ ریگ‌ را.»
تثنیه باب ۲۷ آیه ۱۳
۱۳ و اینان‌ یعنی‌ رؤبین‌ و جاد و اشیر و زبولون‌ و دان‌ و نفتالی‌ بر كوه‌ عیبال‌ بایستند تا نفرین‌ كنند.
اعداد باب ۳۴ آیه ۲۵
۲۵ و از سبط‌ بنی‌زبولون‌ رئیس‌ الیصافان‌ بن‌فَرْناك‌؛
یوشع باب ۱۹ آیه ۱۰ تا ۱۶
۱۰ و قرعه‌ سوم‌ برای‌ بنی‌زَبُولُون‌ برحسب‌ قبایل‌ ایشان‌ برآمد، و حد ملك‌ ایشان‌ تا سارید رسید. ۱۱ و حد ایشان‌ به‌ طرف‌ مغرب‌ تا مَرْعَلَه‌ رفت‌ و تا دبّاشَه‌ رسید و تا وادی‌ كه‌ در مقابل‌ یقْنَعام‌ است‌، رسید. ۱۲ و از سارِید به‌ سمت‌ مشرق‌ به‌ سوی‌ مطلع‌ آفتاب‌ تا سرحد كِسْلُوت‌ تابور پیچید، و نزد دابَرَه‌ بیرون‌ آمده‌، به‌ یافِیع‌ رسید. ۱۳ و از آنجا به‌ طرف‌ مشرق‌ تا جَتْ حافَر و تا عِتّ قاصِین‌ گذشته‌، نزد رِمّون‌ بیرون‌ آمد و تا نَیعَه‌ كشیده‌ شد. ۱۴ و این‌ حد به‌ طرف‌ شمال‌ تا حَنّاتُون‌ آن‌ را احاطه‌ كرد، و آخرش‌ نزد وادی یفْتَحْئیل‌ بود. ۱۵ و قَّطَه‌ و نَهْلال‌ و شِمْرُون‌ و یدالَه‌ و بیت‌لَحَم‌، دوازده‌ شهر با دهات‌ آنها. ۱۶ این‌ ملك‌ بنی‌زَبُولُون‌ برحسب‌ قبایل‌ ایشان‌ بود، یعنی‌ این‌ شهرها با دهات‌ آنها.
داوران باب ۱ آیه ۳۰
۳۰ و زَبُولون‌ ساكنان‌ فِطرون‌ و ساكنان‌ نَهْلول‌ را بیرون‌ نكرد، پس‌ كنعانیان‌ در میان‌ ایشان‌ ساكن‌ ماندند، و جزیه‌ بر آنها گذارده‌ شد.
داوران باب ۱۲ آیه ۱۱ تا ۱۲
۱۱ و بعد از او اَیلُون‌ زبولونی‌ بر اسرائیل‌ داوری‌ نمود و داوری‌ او بر اسرائیل‌ ده‌ سال‌ بود. ۱۲ و اَیلُون‌ زبولونی‌ مُرد و در اَیلُون‌ در زمین‌ زبولون‌ دفن‌ شد.
داوران باب ۶ آیه ۳۵
۳۵ و رسولان‌ در تمامی‌ مَنَسی‌ فرستاد كه‌ ایشان‌ نیز در عقب‌ وی‌ جمع‌ شدند و در اشیر و زبولون‌ و نفتالی‌ رسولان‌ فرستاد و به‌ استقبال‌ ایشان‌ برآمدند.
اول تواریخ باب ۲۷ آیه ۱۹
۱۹ و رئیس‌ زبولون‌ یشْمَعْیا ابن‌ عُوبَدْیا و رئیس‌ نَفْتالی‌ یریموت‌ بن‌ عَزْریئیل‌.
اول تواریخ باب ۱۲ آیه ۳۳
۳۳ و از زبولون‌ پنجاه‌ هزار نفر كه‌ با لشكر بیرون‌ رفته‌، می‌توانستند جنگ‌ را با همة‌ آلات‌ حرب‌ بیارایند و صف‌آرایی‌ كنند و دو دل‌ نبودند.
اول تواریخ باب ۱۲ آیه ۴۰
۴۰ و مجاوران‌ ایشان‌ نیز تا یسّاكار و زبولون‌ و نَفْتالی‌ نان‌ بر الاغها و شتران‌ و قاطران‌ و گاوان‌ آوردند و مأكولات‌ از آرد و قرصهای‌ انجیر و كشمش‌ و شراب‌ و روغن‌ و گاوان‌ و گوسفندان‌ به‌ فراوانی‌ آوردند چونكه‌ در اسرائیل‌ شادمانی‌ بود.
داوران باب ۵ آیه ۱۴
۱۴ از افرایم‌ آمدند، آنانی‌ كه‌ مقر ایشان‌ در عمالیق‌ است‌. در عقب‌ تو بنیامین‌ با قومهای‌ تو، و از ماكیر داوران‌ آمدند. و از زبولون‌ آنانی‌ كه‌ عصای‌ صف‌آرا را به‌ دست‌ می‌گیرند.
داوران باب ۵ آیه ۱۸
۱۸ و زبولون‌ قومی‌ بودند كه‌ جان‌ خود را به‌ خطر موت‌ تسلیم‌ نمودند، و نفتالی‌ نیز در بلندیهای‌ میدان‌.
دوم تواریخ باب ۳۰ آیه ۱۱
۱۱ اما بعضی‌ از اَشَیر و مَنَسَّی‌و زَبُولُون‌ تواضع‌ نموده‌، به‌ اورشلیم‌ آمدند.
دوم تواریخ باب ۳۰ آیه ۱۷ تا ۲۰
۱۷ زیرا چونكه‌ بسیاری‌ از جماعت‌ بودند كه‌ خود را تقدیس‌ ننموده‌ بودند، لاویان‌ مأمور شدند كه‌ قربانی‌های‌ فِصَح‌ را به‌ جهت‌ هر كه‌ طاهر نشده‌ بود، ذبح‌ نمایند و ایشان‌ را برای‌ خداوند تقدیس‌ كنند. ۱۸ زیرا گروهی‌ عظیم‌ از قوم‌ یعنی‌ بسیار از افرایم‌ و مَنَسَّی‌ و یسَّاكار و زَبُولُون‌ طاهر نشده‌ بودند؛ و معهذا فِصَح‌ را خوردند لكن‌ نه‌ موافق‌ آنچه‌ نوشته‌ شده‌ بود، زیرا حِزْقیا برای‌ ایشان‌ دعا كرده‌، گفت‌: ۱۹ « خداوندِ مهربان‌، هر كس‌ را كه‌ دل‌ خود را مهیا سازد تا خدا یعنی‌ یهُوَه‌ خدای‌ پدران‌ خویش‌ را طلب‌ نماید بیامرزد، اگرچه‌ موافق‌ طهارت‌ قدس‌ نباشد.» ۲۰ و خداوند حِزْقیا را اجابت‌ نموده‌، قوم‌ را شفا داد.
پادشاهان دوم باب ۱۷ آیه ۶
۶ و در سال‌ نهمِ هُوشَع‌، پادشاه‌ آشور، سامره‌ را گرفت‌ و اسرائیل‌ را به‌ آشور به‌ اسیری‌ برد و ایشان‌ را در حَلَحْ و خابور بر نهر جُوزان‌ و در شهرهای‌ مادیان‌ سكونت‌ داد.
اشعیا باب ۹ آیه ۱ تا ۲
۱ لیكن‌ برای‌ او كه‌ در تنگی‌ می‌بود، تاریكی‌نخواهد شد. در زمان‌ پیشین‌ زمین‌ زبولون‌ و زمین‌ نفتالی‌ را ذلیل‌ ساخت‌، امّا در زمان‌ آخر آن‌ را به‌ راه‌ دریا به‌ آن‌ طرف‌ اردنّ در جلیل‌ امّت‌هامحترم‌ خواهد گردانید. ۲ قومی‌ كه‌ در تاریكی‌ سالك‌ می‌بودند، نور عظیمی‌ خواهند دید و بر ساكنان‌ زمین‌ سایه‌ موت‌ نور ساطع‌ خواهد شد.
متی باب ۴ آیه ۱۲ تا ۱۶
۱۲ و چون‌ عیسی شنید كه‌ یحیی گرفتار شده‌ است‌، به‌ جلیل‌ روانه‌ شد، ۱۳ و ناصره‌ را ترک كرده‌، آمد و به‌ كفرناحوم‌، به‌ كناره دریا در حدود زبولون‌ و نفتالیم‌ ساكن‌ شد. ۱۴ تا تمام‌ گردد آنچه‌ به‌ زبان‌ اشعیای نبی گفته‌ شده‌ بود ۱۵ كه‌ «زمین‌ زبولون‌ و زمین‌ نفتالیم‌، راه‌ دریا آن‌ طرف‌ اُرْدُن‌، جلیلِ امت‌ها؛ ۱۶ قومی كه‌ در ظلمت‌ ساكن‌ بودند، نوری عظیم‌ دیدند و برنشینندگان‌ دیار موت‌ و سایه‌ آن‌ نوری تابید.»
حزقیال باب ۴۸ آیه ۲۶
۲۶ و نزد حدّ یسّاكار از طرف‌ مشرق‌ تا طرف‌ مغرب‌ برای‌ زبولون‌ یك‌ قسمت‌.
مکاشفه باب ۷ آیه ۸
۸ از سبط‌ زبولون‌ دوازده‌ هزار؛ و از سبط‌ یوسف‌ دوازده‌ هزار؛ و از سبط‌ بنیامین‌ دوازده‌ هزار مهر شدند.
پیدایش باب ۴۹ آیه ۱۳
۱۳ «زبولون‌، بر كنار دریا ساكن‌ شود، و نزد بندر كشتیها. و حدود او تا به‌ صیدون‌ خواهد رسید.

اعلام ایمان به عیسی مسیح توسط یک محکوم به اعدام پیش از اجرای حکم

اعلام ایمان به عیسی مسیح توسط یک محکوم به اعدام پیش از اجرای حکم

صبح شنبه  ۶ شهریور ماه ۱۳۹۵ دوازده زندانی  در در زندان رجایی شهر کرج  با اتهامات مربوط به مواد مخدر اعدام شدند،
«علیرضا مددپور، بهمن رضایی، آرمان بهرامی، علی رضا اسدی، محسن اسلامی، حسین بایرامی، مهدی رستمی، امیر سرخاه و علیرضا سرخاه» اسامی نه تن از این  اعدام شدگان بوده است.
این اعدام‌ها در حالی صورت گرفت که احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در باره ایران از مقام‌های ایرانی خواسته بود تا فوراً اجرای حکم اعدام این ۱۲ نفر را متوقف کنند.
 7e6d04d21762a1a116a1831bf1ba69e410b3fad8635e0d8d19pimgpsh_fullsize_distrیک فایل صوتی برای احسان فتاحی فعال حقوق بشر و گزارشگر خبرگزاری صدای مسیحیان ایران(Vocir) باصدای علیرضا اسدی یکی از این محکومین  ارسال شده بود که در یک تماس تلفنی برای یکی از نزدیکان خود در جمع ایماندارن مسیح شهادت ایمانی خود به عیسی مسیح خداوند را اعلام میکند،همچنین این نوکیش مسیحی در این فایل صوتی از چگونگی شناخت عیسی در زندان میگوید و اعلام میکند که توسط بهنام ایرانی کشیش زندانی که دوران محکومیت خود در زندان مرکزی کرج را سپری میکند بشارت شده است.

گزارش موسسه «درهای باز» از سرکوب نوکشیان مسیحی در ایران

گزارش موسسه «درهای باز» از سرکوب نوکشیان مسیحی در ایران

جمهوری اسلامی ایران در سال‌های گذشته بودجه‌های نجومی برای کنترل سیاسی و عقیدتی مردم و سرکوب آنها صرف کرده است.
hamian
عکس آرشیویی است
به گزارش«محبت‌نیوز» برگزاری کنفرانس سالیانه «آلیانس» از سوی پروتستان‌ها در سطح بین‌المللی در آلمان برگزار شد ، رتبه جهانی ایران در سرکوب مسیحیان گزارش تازه «کیهان لندن» از وضعیت سخت اقلیت‌های مسیحی در ایران بود.
این کنفرانس چندی پیش با حضور نشریه‌هایی از سراسر جهان که در غرفه‌های متعددی عرضه می‌شدند به کار خود پایان داد. در غرفه موسسه «درهای باز» (Open Doors) به اسامی ۵۰ کشور نخست جهان در سال ۲۰۱۵ که به سرکوب مسیحیان پرداخته‌اند بر می‌خوریم.
سرکوب مسیحیان طبق آمار منتشر شده در نشریه درهای باز (Open Doors)، جمهوری اسلامی ایران در بین کشورهای جهان از لحاظ سرکوب و آزار و اذیت مسیحیان رتبه نهم را دارد و طی سال‌های گذشته ایران بر روی نقشه به عنوان ۱۰ کشور نخست جهان همچنان در وضعیت قرمز و هشدار برای مسیحیان قرار دارد.
کره شمالی، عراق، اریتره، افغانستان، سوریه، پاکستان، سومالی، سودان و ایران به ترتیب رتبه یک تا ۹ را در سرکوب، اذیت و آزار مسیحیان را دارا هستند.
در حال حاضر بیش از ۱۰۰ میلیون مسیحی به دلیل اعتقادات خود در سراسر جهان مورد آزار و اذیت حکومت‌ها قرار می‌گیرند. همچنین تعداد مسیحیان بازداشت و زندانی و  یا منتظر احضاریه دادگاه ( بلاتکلیف) می باشند در ایران که به صورت رسمی اعلام شده حداقل ۱۰۸ نفر است که البته آمار غیررسمی را می‌توان چندبرابر این رقم تصور کرد.
با توجه به جمعیت بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیونی مسیحیان جهان و گرایش روزافزون مردم به ویژه جوانان ایرانی به مسیحیت که سبب ترس حاکمان اسلامی ایران شده، حکومت هم سرکوب، زندان، آزار و اذیت  مسیحیان را در پیش گرفته است.
کیهان لندن در بخش پایانی این گزارش می‌نویسد :«حکم ارتداد یا برگشتن از اسلام در شریعت، اعدام است، چه فرد از دین برگشته توبه کند یا در ارتدادش باقی بماند. در تعریف کلی، مرتد به کسی می‌گویند که قبلن مسلمان بوده و از اسلام برگشته باشد. به این صورت که خدا را انکار کرده، یا نبوت و قرآن را مُنکر شده یا یکی از ضروریات دین را منکر شده، یا حلالی را حرام و یا حرامی را حلال بداند. چنین شخصی از نظر اسلام، مُرتَد محسوب می‌شود.»
این در حالیست که از یک سو کلیساهای خانگی در ایران رو افزایش است و از سوی دیگر نهادهای امنیتی و انتظامی به دنبال تعطیلی کلیساها و دستگیری مبلغان مسیحی و نوکیشان هستند.
البته آمار دستگیری و سرکوب مسیحیان در کرج بین استان‌های دیگر بسیار بالاست که اخیرن سه شهروند مسیحی اهل جمهوری آذربایجان به دلیل شرکت در کلیسای خانگی در کرج به همراه ۱۰ ایرانی مسیحی بازداشت شدند.
گفتنی است، سرعت ماشین اعدام و دستگیری شهروندان ایرانی به دلیل اعتقادات مذهبی طی ماه‌های اخیر افزایش یافته است که نمونه آن اعدام ۲۰ کرد سنی مذهب است.
همچنین دولت آمریکا در گزارش سالانه وضعیت آزادی‌های مذهبی در جهان به حبس ۳۸۰ نفر از پیروان اقلیت‌های مذهبی در ایران اشاره کرده و نسبت به قوانین مربوط به «توهین به مقدسات» و «ارتداد» در کشورهای اسلامی که باعث محدود شدن آزادی‌های مذهبی می‌شود ابراز نگرانی کرده است.
به طور کلی جمهوری اسلامی ایران در سال‌های گذشته بودجه‌های نجومی برای کنترل سیاسی و عقیدتی مردم و سرکوب آنها صرف کرده است. طبق آمار رسمی اعلام شده در حال حاضر بیش از ۲۵۰ هزار نفر به دلایل مختلف در زندان‌های ایران به سر می‌برند.
unnamed
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

دو پناهجوی «نوکیش مسیحی» در کمپ سوئیس مورد سو قصد قرار گرفتند!

دو پناهجوی «نوکیش مسیحی» در کمپ سوئیس مورد سو قصد قرار گرفتند!

تعداد بسیاری از پناهجویان افغان این کمپ از افراد وابسته به طالبان و یا با دیدگاههای اسلامگرایانه تندرو می باشند.
سمت راست بابک مختاری ؛ چپ علی اردستانی
به گزارش آژانس خبری مسیحیان ایران «محبت نیوز» دو پناهجوی نوکیش مسیحی ایرانی در کمپ پناهجویان شهر “ارو” در کشور سوئیس مورد سو قصد با چاقو قرار گرفتند.
بر اساس گزارش دریافتی و به نقل از منابع خبری سوئیس, در این حادثه “بابک مختاری” نوکیش مسیحی ۴۳ ساله در حال انتقال با آمبولانس در مسیر بیمارستان جان باخت و حال دیگر ایرانی این واقعه خونین یعنی “علی اردستانی”  ۲۵ ساله بسیار وخیم گزارش شده است.
بنا براظهارات یک شاهد عینی در گفتگو با «محبت نیوز» که نخواست نامش فاش شود، این دو نوکیش مسیحی پیش از این واقعه بارها از سوی مسلمانان افراطی غالبن افغان و کُرد این کمپ مورد تهدید قرار گرفته بودند .
به گفته این شاهد عینی، عدم دسترسی به مترجم بی طرف در کمپ و بی توجهی مسئولین کمپ نسبت به شرایط موجود زمینه ساز وقوع این حادثه خونین بوده است.
علی یکی دیگر از شاهدان عینی در مورد این واقعه می گوید که پس از سو قصد به جان این دو ایرانی پیکر بی جان و غرق در خون آنان تا یک ساعت بر روی زمین افتاده بود و نسبت به آنان رسیدگی لازم انجام نمی شد.
وی در ادامه توضیح می دهد که تعداد بسیاری از پناهجویان افغان این کمپ از افراد وابسته به طالبان و یا با دیدگاههای اسلامگرایانه تندرو می باشند که به صورت نامحسوس  اداره امور کمپ را بر عهده گرفته اند و خواهان اجرای شریعت اسلامی در این مکان هستند، این تندروی ها به گونه ای است که حتی بارها با نگاه و یا با کلام کسانی را که نماز نمی خوانند مخاطب قرار داده و تهدید نموده اند.
چندی پیش نیز خبرگزاری (VOP) گزارش داد که پناهندگان مسیحی در کشور اروپایی آلمان نیز از امنیت مناسبی برخوردار نیستند. پناهندگان مسیحی به ویژه نوکیشان مسیحی همواره از سوی پناهندگان مسلمان تهدید می شوند.
در حالیکه تعصبات کور افراط گرایان مسلمان خاورمیانه را به آتش کشیده است، باز عده ای از پناهندگان مسلمان با همان تعصبات قدم بر خاک اروپا گذاشته اند.علت اصلی خشونت های خاورمیانه اختلافات ریشه ای میان مسلمانان است، که موجب شده است کماکان بسیاری از پناهجویان مسلمان با همان اندیشه های فرقه ای و افراطی خود پا به خاک اروپا گذاشته‌اند.
رفتارهای زشت و زننده این پناهندگان، نگاه مردم کشورهای اروپایی به سایر پناهندگان مسلمان را نیز تغییر داده است.
هم اکنون بسیاری از کشورهای اروپای مخالف پذیرش پناهجویان عمدتن مسلمان هستند.
unnamed
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin