۱۳۹۵ اردیبهشت ۴, شنبه

واکنش دولتهای اروپایی از روند رو به رشد گرایش پناهندگان مسلمانان به مسیحیت



واکنش دولتهای اروپایی از روند رو به رشد گرایش پناهندگان مسلمانان به مسیحیت

روند رو به رشد مسیحیت در بین پناهندگان ایرانی و افغان با واکنش های مختلف از سوی دولتهای اروپایی روبرو شده است.
به گزارش «محبت‌نیوز» در حالیکه هزاران پناهجوی ایرانی و افغان در طی چند سال اخیر در دانمارک به مسیحیت گرویدند اما دولت این کشور همچنان به دیده تردید به آنان می نگرد.
تارنمای «رادیوکوچه» با انتشار ترجمه‌ای از یک گزارش درباره کلیسای Apostelkirken دانمارک با اشاره به جمعیت زیادی از مسلمانان پناهنده که در این کلیسا روزانه به مسیحیت می گروند نوشته «برپایه گزارش یک موسسه خیریه که به متقاضیان پناهندگی کمک می رساند، از اواخر سال گذشته میلادی تاکنون حداقل ۱۰۰ ایرانی تعمید داده شده و ۲۰۰ تا ۲۵۰ متقاضی پناهندگی ایرانی و افغان در حال آماده سازی برای گذراندن غسل تعمید هستند.»
این روند رو به رشد گرویدن مسلمانان به مسیحیت را شاید بتوان در نحوه رسیدگی به پرونده و بازبینی مجدد پرونده متقاضیان پناهندگی توضیح داد«سال گذشته از سوی کمیسیون رسیدگی مجدد، به ۴۲ نفر از ۵۵ متقاضی که قبلن درخواست پناهندگی شان از سوی دولت رد شده بود و سپس به مسیحیت گرویده بودند، اجازه اقامت و پناهندگی داده است.»
دولت دانمارک بیم آن دارد که این افراد پس از بازگرداندن به کشورهایشان به جرم گرویدن به مسیحیت مورد مجازات قرار گیرند.
این سیل گرویدن به مسیحیت دولت دانمارک را نگران کرده است؛ بدین منظور دولت از مقامات کلیسا خواسته است که تا رسیدگی به پرونده متقاضیان پناهندگی، از تعمید دادن نوکیش مسیحی خودداری کنند.
درباره گرویدن پناه جویان به مسیحیت، کشیش «آندریاس راسموسن» معتقد است که گرایش بسیاری از آنها صادقانه است. آنها به طور منظم به کلیسا می آیند و در دوره های آماده سازی برای غسل تعمید شرکت می جویند.
کشیش راسموسن گفته است: دوره طولانی چندین ماهه برای کسانی که به طور دروغی به مسیحیت می گروند مایوس کننده خواهد بود. گرویدن به مسیحیت تضمینی برای گرفتن اقامت پناهندگی نخواهد بود.
کشیش آپوستیلکیرکن در مورد وضعیت نوکیشان ایرانی می گوید: «ایرانی های نوکیش تنها از سوی ماموران اداره پناهندگی نیست که با شک و گمان به آنان نگریسته می شوند. آنها مورد خشونت و حمله های فیزیکی و روانی مکرر از سوی سایر مسلمانان ساکن کمپ قرار می گیرند.»
چندی پیش سفیر دانمارک از موضع آمریکا در انتقاد از کشورهای اروپایی در خودداری از پذیرش تعداد بیشتری از پناهجویان انتقاد کرد وی گفت که کشورش خواستار پذیرش پناهجویان بیشتری نیست.
وی همچنین از سایر کشورهای غربی به دلیل عمل نکردن به وعده هایشان برای پذیرش پناهجویان انتقاد کرد و افزود: بحران پناهجویان یک «رویکرد مشترک اروپایی» است اما مسیری «بسیار دشوار» است و اروپا در رابطه با مساله پناهجویان دچار اختلاف شده است.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر