۱۳۹۵ تیر ۲۰, یکشنبه

روایت تلخ «پناهندگان مسیحی» اریتره

روایت تلخ «پناهندگان مسیحی» اریتره

پناهندگان مسیحی که از این کشور گریخته اند روایت های تلخی از دوران بازداشت خویش تعریف می کنند.
african-christian87
به گزارش «محبت نیوز»، ده ها هزار تن از مسیحیان اریتره ای به امید یافتن سرپناهی امن، سرزمین خویش را ترک گفته و راهی کشورهای دیگر شده اند. بیش از ۵٠٪ مردم اریتره را مسیحیان تشکیل می دهند.
به نقل از خبرگزاری بارناباس فاند، اریتره کشوری کوچک در شاخ آفریقا به شکنجه گاهی برای مسیحیان تبدیل شده است. پناهندگان مسیحی که از این کشور گریخته اند روایت های تلخی از دوران بازداشت خویش تعریف می کنند.
“داویت یک پناهجوی مسیحی اریتره ای می گوید زندان رفتن و کار در اردوگاه های اجباری یک رویداد بسیار عادی برای مسیحیان است. تشکیل هر جماعت ربانی برای مسیحیان ممنوع است و فعالان مسیحی به شدت از سوی رژیم مورد تعقیب و آزار قرار می گیرند.”
“الیسا پناهجوی دیگری با زبانی غمناک از دوران بازداشت خود و خواهرش تعریف می کند، دورانی که پس از آن هرگز خواهرش را ندید. الیسا می گوید مأموران زندان خواهرش را برای بازجویی بردند، اما پس از آن خواهرش را هرگز ندید. الیسا می گوید در زندان مداوای زندانیان بیمار به هیچ وجه انجام نمی شد و غذای کافی در اختیار زندانیان نبود. “
خبرنگار «محبت نیوز» در شهر هامبورگ آلمان که با یکی از مسیحیان اریتره ملاقات داشته وی نیز در این باره می گوید:” حدود ١ سال در لیبی در اسارت اسلامگرایان بودم و پس از پرداخت پول (فدیه) و با دریافت امان نامه از سوی آنان رها شدم”. این جوان مسیحی اضافه میکند: در صورتی که خانواده زندانیان مسیحی نتوانند پول رهایی آنان را تهیه کنند، احتمال تحویل این زندانیان به گروه های اسلامگرای تندرو مانند دولت اسلامی (داعش) وجود دارد.
مساحت اریتره ۱۱۷٬۶۰۰ کیلومتر مربع و جمعیت آن نزدیک به ۶ میلیون نفر است. برآورد می‌شود که حدود ۵۰ تا ۶۲.۵ درصد از مردم اریتره مسیحی (بیشتر ارتدوکس) و ۳۶.۵ تا ۵۰ درصد مردم این کشور مسلمان سنی هستند.
حکومت اریتره، نظامی تک حزبی است که توسط دیکتاتور این کشور اداره می گردد. ایسایاس آفورکی رئیس‌جمهور وقت و اولین رئیس‌جمهور کشور اریتره از سال ۱۹۹۱ تا کنون است.
جمهوری اسلامی و اریتره به دلیل مواضع مشترک در قبال امریکا و اسرائیل، به دنبال ایجاد روابط با یکدیگر هستند.
آفورکی طی سفر به ایران با آیت‌الله خامنه‌ای و محمود احمدی‌نژاد رییس‌جمهور وقت دیدار کرد. احمدی‌نژاد با اشاره به دیدگاه مشترک جمهوری اسلامی و اریتره در زمینه‌های گوناگون منطقه‌ای و جهانی، گسترش روابط با جمهوری اسلامی را خواستار شد.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر