کلیسا در یک سو، دولت در سوی دیگر. اختلاف بر سر سیاست “محبت محور” کلیساها در مورد پناه دادن به متقاضیان پناهندگی در آلمان است که با خطر اخراج روبرو هستند.
به گزارش«محبت نیوز» موضوع اخراج پناهجویان افغان ریشه در مسائل داخلی افغانستان دارد، هرچند سازمان های حامی پناهجویان در آلمان و اروپا از اخراج مهاجرین انتقاد می کنند اما این انتقاد ها و اعتراضات تا کنون تاثیری در توقف اخراج پناهجویان افغان نداشته است.
در شرایط کنونی یکی از بزرگترین مشکلاتی که پناهجویان با آن دست به گریبان هستند، عدم باور به گفته ها و مدارکی ست که از سوی آنها به اداره ی مهاجرت کشورها ارائه می شود. دراین مورد انتقاد هائی نیز به اداره های مهاجرت وارد شده و در رسانه ها مطرح گردیده است.
مسئولان اداره ی مهاجرت نیز اذعان دارند که قبول یا رد درستی گفته ها و مداراک ارائه شده از سوی پناهجویان، آسان نیست. اداره مهاجرت در بسیاری ازمواقع، تغییر دادن دین پناهجویان را باور نمی کند. پناهجویان ایرانی و افغان نیز از این قاعده مستثنا نیستند.
حالا DW آلمان طی گزارشی اعلام نمود پس از دور دوم اخراج جمعی پناهجویان افغان، هر دو کلیسای بزرگ آلمان یعنی مجمع اسقف های کاتولیک و کلیساهای پروتستان با لحن شدیدی از این اقدام مقام های آلمان انتقاد نموده اند. آنها در طی یک بیانیه موضع خود را اعلام کرده و نوشته اند: «نباید هیچ انسانی را به منطقه ای فرستاد که در آن جنگ و خشونت حاکم است».
- بیشتر بخوانیم: موج رشد و بیداری مسیحی در بین پناهجویان ایرانی و افغان
در همین ارتباط هارست رولر، رئیس سازمان کلیساهایی پروتستان “دیاکونی” گفت: «از دیدگاه بشردوستانه نمی توان به هیچ عنوان اخراج پناهجویان به افغانستان را توجیه نمود».
به گفته رولر، در حال حاضر تهدیدها در افغانستان به طور بی نظیری شدید می باشند و حقوق بشر در افغانستان نه تنها توسط جنایتکاران بلکه توسط نیروهای دولتی نیز نقض می شود.
نمایندگان و رهبران کلیساهای آلمان خواستار این شدند که پناهجویان اخراج شده باید در ادامه نیز مورد کمک و حمایت قرار گیرند تا بتوانند برای خود و خانواده های خویش یک زندگی آبرومندانه و با کرامت انسانی را بسازند. کلیساها همواره در نظر داشته اند تا جایی که در توان دارند، از اخراج پناهجویان در آلمان جلوگیری کنند و به آنها چیزی را بدهند که دولت از اعطا کردنش خودداری میکند.
- بیشتر بخوانیم: مخالفت کلیساها در آلمان از تصویب بسته دوم پناهجوئی
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر