با وجود اختصاص میلیاردها تومان از بودجه توسط دولت برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نهادهای دینی مسئولان یکی از این مراکز با انتقاد از دولت گفته در عرصه مسائل فرهنگی فقط نباید شعاری رفتار کرد .
به گزارش «محبت نیوز» محمدصابر جعفری قائم مقام بنیاد فرهنگی تحت عنوان «مهدی موعود» در گفتگو با ایسنا با اشاره به لزوم ترویج فرهنگ دینی و اسلامی در کشور علاوه بر دولت از صدا و سیما و مجلس هم انتقاد کرده و گفته اینها توجهی به فرهنگ ندارند و در نهایت وقتی هر چیزی از حد خود گذشت دست به دامن نیروی انتظامی میشوند که از این کار جلوگیری کنند.
بودجه صدا و سیما با افزایش ۳۳۳ میلیاردی از ۱۰۰۲ میلیارد و ۳۳۶ میلیون تومان بود (درسال ۹۴) به ۱۲۰۰ میلیارد و ۳۳۶ میلیون تومان (در سال ۹۵) رسید. همچنین طبق لایحه بودجه۹۵ که اواخر دی ماه سال ۹۴ به مجلس ارائه شد به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در کل ۱۰,۱۲۵,۳۹۷ میلیون ریال یعنی تقریبن هزار میلیارد تومان بوجه تخصیص یافته است.
از آنجا که به نهادهای حوزوی نیز در لایحه مطابق سنوات گذشته ردیف بودجه جداگانه ای اختصاص مییاد شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه خواهران ۱۹۵، جامعه المصطفی العالمیه ۲۳۹، مرکز خدمات حوزه علمیه ۵۸۲، دفتر تبلیغات اسلامی ۹۶، شورای عالی حوزه های علمیه ۳۲۸ و شورای برنامه ریزی مدیریت حوزه های علمیه خراسان ۶۳ میلیارد تومان از این لایحه سهم برده اند.
برای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی که وظیفه بخش برون مرزی فرهنگ را بر عهده دارد در مجموع ۲۳۰ میلیارد تومان تخصیص یافته که از این مبلغ مجمع تقریب مذاهب اسلامی ۲۵، مجمع جهانی اهل بیت ۳۶ و بنیاد سعدی ۷ میلیارد تومان سهم دارند.
سازمان تبلیغات اسلامی با زیرمجموعههای خود (موسسه پژوهشی و فرهنگی انقلاب اسلامی، بنیاد دائره المعارف اسلامی، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، مرکز رسیدگی به امور مساجد، ستاد اقامه نماز، مرکز تحقیقات علوم کامپیوتری اسلامی و حوزه هنری) ۳۱۴ میلیارد تومان از لایحه بودجه ۹۵ را به خود اختصاص داده است.
موسسه تنظیم و نشر آثار آیتالله خمینی تحت سرپرستی سیدحسن خمینی نیز ۵۹ میلیارد تومان سهم برده و حوزه هنری با ۵۰ میلیارد تومان از بودجه کشوری دریافت کرده است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر