۱۳۹۵ فروردین ۱۲, پنجشنبه

طلوع حکومت اسلامی با صدور انقلاب !

طلوع حکومت اسلامی با صدور انقلاب !

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از دوازدهم فروردین به عنوان طلوع فجر برپایی حکومت اسلامی یاد کرد.
khomeni
به گزارش «محبت‌نیوز » شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرده ۱۲ فروردین، طلوع فجر برپایی حکومت اسلامی با رویکرد مردم سالاری دینی است که به گفته آنها پدیده ای نوظهور در عرصه اداره و مدیریت جوامع بشری که با درنوردیدن تمامی مرزهای جغرافیایی، سیاسی و دیپلماتیک مورد اقبال عمومی جوامع به ویژه کشورهای تحت ستم نظام سلطه قرار گرفته است.
به نوشته خبرگزاری ایرنا در همین حال پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی از انتشار کتابی با عنوان «صدور انقلاب از منظر امام خمینی» خبر داد که به مباحثی پیرامون مفاهیم، ابعاد و گستره صدور انقلاب می پردازد!
در این کتاب به دیدگاه‌های روح‌الله خمینی پرداخته شده که با تأکید بر ماهیت اسلام و انقلاب اسلامی تاکید کرده مسئله «صدور انقلاب» از محوری ترین وظایف جمهوری اسلامی است.
در بهمن سال ۱۳۵۷ و پس از انتشار «اعلامیه بی‌طرفی ارتش» رژیم پادشاهی ایران سقوط کرد و روح الله خمینی در تهران قدرت را به دست گرفت. طی مراسمی به مناسبت نخستین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی (۲۲ بهمن سال ۱۳۵۸)  خمینی طی نطقی، خطوط کلی سیاست صدور «انقلاب اسلامی» را ترسیم کرد.
او گفت «ما انقلابمان را به تمام جهان صادر می‌کنیم چرا که انقلاب ما اسلامی است و تا بانگ «لا اله الا الله و محمد رسول الله» بر تمام جهان طنین نیفکند، مبارزه هست و تا مبارزه در هر کجای جهان علیه مستکبرین هست، ما هستیم.»
روح‌الله خمینی قصد داشت انقلاب اسلامی را ابتدا به کشورهای با اکثریت شیعه منطقه (عراق-لبنان و بحرین) صادر و در مرحله بعد در سایر جوامع مسلمان (سنی) به قدرت برساند.
در همین حال تاکنون موضوع صدور انقلاب هزینه هایی نیز برای دولتمردان جمهوری اسلامی بویژه در منطقه داشته است چندی پیش عادل الجبیر، وزیر امور خارجه عربستان، گفت ؛ اگر ایران به دنبال روابط بهتر با عربستان سعودی و کشورهای اسلامی است باید از تلاش برای صدور انقلاب خود دست بردارد.
آقای جبیر در سفر به آفریقای جنوبی در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره رابطه با ایران گفت که عربستان خواهان بهبود روابط است اما تاکید کرد که ایران باید رفتارش را عوض کند و تلاش برای صادر کردن انقلاب خود و گسترش نفوذش به خارج از مرزها را متوقف کند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

اسلامگرایان تندرو خواهان اعدام یک زن مسیحی شدند

اسلامگرایان تندرو خواهان اعدام یک زن مسیحی شدند

گروهی از اسلامگرایان تندرو در اسلام‌آباد با تظاهرات در برابر مجلس این کشور خواستار اعدام یک زن مسیحی شده‌اند.
pakistan555
به گزارش «محبت نیوز» به نقل از «بی‌بی‌سی» آنها خواهان اعدام “آسیه بی‌بی” زن مسیحی هستند که به جرم کفرگویی و توهین به مقدسات اسلامی محکوم شده است.
آسیه بی‌بی یک زن فقیر روستایی در پنجاب پاکستان از چند سال پیش در انتظار اجرای حکم اعدام بود، اما دیوان عالی پاکستان در تیرماه سال گذشته اجرای این حکم را تعلیق کرد.
آنها همچنین از اعدام یک مأمور پلیس که فرماندار سابق ایالت پنجاب را ترور کرده بود، خشمگین هستند. ممتاز قادری، محافظ سلمان تأثیر، فرماندار سابق ایالت پنجاب بود که او را ترور کرد. سلمان تاثیر از معدود سیاستمداران پاکستان بود که مخالف قانون کفرگویی بود.
کفرگویی و توهین به مقدسات اسلامی در پاکستان یک جرم سنگین محسوب می‌شود و مجازات آن مرگ است.
نیروهای امنیتی در شهرهای بزرگ پاکستان به حالت آماده‌باش در آمده‌اند. وزیر کشور پاکستان تهدید کرده که منطقه فوق امنیتی اسلام‌آباد (محل ساختمان‌های مهم از جمله مجلس) را که از روز یکشنبه محل تجمع این معترضان شده، پاکسازی خواهد کرد.
لاهور یکی از چند شهر پاکستان است که دارای شمار زیادی از مسیحیان است.
تازه‌ترین حمله انتحاری به مسیحیان این شهر نشان از افزایش خشونت‌ها علیه این اقلیت دارد.
در همین ارتباط «بی‌بی‌سی» گزارش داد که بعضی از این خشونت‌ها به دلیل قوانین “ضد کفرگویی” و شماری دیگر با انگیزه سیاسی علیه مسیحیان صورت می‌گیرد.
منطقه جنوب کراچی دارای شمار زیادی سکنه مسیحی است و در مرکز پنجاب و شهرهای لاهورو فیصل آباد نیز دهکده‌های مسیحی نشین زیادی وجود دارد.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

اولویت دولت استرالیا پناهجویان مسیحی است

اولویت دولت استرالیا پناهجویان مسیحی است

دولت استرالیا تاکید دارد که پذیرش مردان مجرد مسلمان را  به حداقل رساند
به گزارش «محبت‌نیوز» دولت استرالیا اعلام کرد تلاش می‌کند تنها، گروه‌های اقلیت مسیحی جنگ‌زده را براساس سهمیه ۱۲ هزار نفری آوارگان جنگی از سوریه و شمال عراق پذیرش شوند.
 به نقل از ایرنا، دولت استرالیا تاکید دارد پذیرش مردان مجرد اهل سنت را براساس تعهد خود برای پذیرش ۱۲ هزار جنگ زده سوری به حداقل رساند و اولویت کانبرا ,  پذیرش گروه های مسیحی است که به گفته کانبرا «هرگز نمی تواند به خانه بازگردند».
«پیتر داتون» وزیر مهاجرت استرالیا، گفت: «کانبرا یک مشکل با نسل دوم و سوم مهاجران دارد که به افرادی افراط‌گرا تبدیل شده اند.»
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

۱۳۹۵ فروردین ۱۰, سه‌شنبه

مزامیر فصل ۶۶ (ترجمه قدیم)

مزامیر فصل ۶۶ (ترجمه قدیم)
بانگ شادمانی برای خدا
۱ ای تمامی زمین، برای خدا بانگ شادمانی بزنید! ۲ جلال نام او را بسرایید، و در تسبیح او جلال او را توصیف نمایید! ۳ خدا را گویید: «چه مَهیب است کارهای تو! از شدت قوّت تو دشمنانت نزد تو تذلل خواهند کرد! ۴ تمامی زمین تو را پرستش خواهند کرد و تو را خواهند سرایید و به نام تو ترنم خواهند نمود.» سِلاه. ۵ بیایید کارهای خدا را مشاهده کنید. او در کارهای خود به بنی آدم مهیب است. ۶ دریا را به خشکی مبدل ساخت و مردم از نهر با پا عبور کردند. در آنجا بدو شادی نمودیم. ۷ در توانایی خود تا به ابد سلطنت می‌کند و چشمانش مراقب امّت‌ها است. فتنه انگیزانْ خویشتن را برنیفرازند، سِلاه. ۸ ای قوم‌ها، خدای ما را متبارک خوانید و آواز تسبیح او را بشنوانید. ۹ که جانهای ما را در حیات قرار می‌دهد و نمی‌گذارد که پایهای ما لغزش خورد. ۱۰ زیرا ای خدا تو ما را امتحان کرده‌ای و ما را غال گذاشته‌ای چنانکه نقره را غال می‌گذارند. ۱۱ ما را به دام درآوردی و باری گران بر پشتهای ما نهادی. ۱۲ مردمان را بر سر ما سوار گردانیدی و به آتش و آب در آمدیم. پس ما را به جای خرم بیرون آوردی. ۱۳ قربانی‌های سوختنی به خانة تو خواهم آورد. نذرهای خود را به تو وفا خواهم نمود، ۱۴ که لبهای خود را بر آنها گشودم و در زمان تنگی خود آنها را به زبان خود آوردم. ۱۵ قربانی‌های سوختنی پرواری را نزد تو خواهم گذرانید. گوساله‌ها و بزها را با بخور قوچها ذبح خواهم کرد، سلاه. ۱۶ ای همة خداترسان بیایید و بشنوید تا از آنچه او برای جان من کرده است خبر دهم. ۱۷ به دهانم نزد او آواز خود را بلند کردم و تسبیح بلند بر زبان من بود. ۱۸ اگر بدی را در دل خود منظور می‌داشتم، خداوند مرا نمی‌شنید. ۱۹ لیکن خدا مرا شنیـده است و به آواز دعـای من توجه فرموده. ۲۰ متبارک باد خدا که دعـای مـرا از خود، و رحمت خویش را از من برنگردانیده است.

اندیشه غربی‌ها نسبت به زنان غیر عقلانی و ابزاری است

اندیشه غربی‌ها نسبت به زنان غیر عقلانی و ابزاری است

رایزن فرهنگی ایران در عمان با رد تئوری‌های غربی درباره زنان پیشنهاد داده با آموزه‌های اسلامی درباره زنان رفتار شود
bahman_akbari
به گزارش «محبت‌نیوز» بهمن اکبری، رایزن فرهنگی ایران در عمان در گفتگو با خبرگزاری مهر با تاکید بر «پرهیز و دوری کامل از فرآورده‌های فکری غربی» مدعی شده: «غربی‌ها به دلایل مختلف، مساله زن را بد فهمیده‌اند، اما همان فهم غلط و تباه‌کننده خود را سکه رایج دنیا کرده‌اند و با هوچی‌گری، مجال حرف زدن به دیگران را نمی‌دهند.»
به اعتقاد او تفکرات و توهمات غلط، کلیشه‌‌ای و متحجر غربی در موضوع «زن و خانواده»، مطلقن نمی‌تواند هدایت و سعادت جوامع بشری را به دنبال بیاورد چون باعث عقب ماندنگی می‌شود! او با اینکه تفکرات فمینیستی را قبول نداریم اما تحجر را هم نمی‌پذیریم مدعی شد اندیشه غرب نسبت به زن غیر عقلانی است و نگاه آنان به زن نگاه مادی و غیرالهی است که ریشه در انحرافات فکری غربی‌ها درباره زنان دارد.
این مقام مسئول در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با بیان اینکه در تفکر غربی زنان بازیچه و ابزار دست مردان قرار می‌گیرند پیشنهاد داده در رابطه با زنان طبق معیارهای اسلامی با زنان رفتار شود. در این باره مثالی هم زده و مدعی شده در ابتدای انقلاب آیت‌الله خمینی زنان را از گوشه خانه به صحنه جامعه آورد و فتوای اواین بود که حتی زنان در صف جلوی مردان می‌توانند نماز بخوانند و این موضوع اشکالی ندارد.
اکبری در بخشی از اظهارتش گفته «برابری جنسی زن و مرد» از جمله حرف‌های کاملن غلط غرب است.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

پاپ حمله انتحاری در لاهور پاکستان را محکوم کرد

پاپ حمله انتحاری در لاهور پاکستان را محکوم کرد

حمله انتحاری در لاهور پاکستان که دهها کشته برجای گذاشت واکنش واتیکان را برانگیخت.
به گزارش «محبت‌نیوز» در پی انفجار تروریستی علیه مسیحیان در لاهور پاکستان «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک های جهان با محکوم کردن این اقدام از حکومت پاکستان خواست تا امنیت مسیحیان و دیگر اقلیت های مذهبی در این کشور را تضمین کند.
به نقل از خبرگزاری فرانسه، رهبر کاتولیک‌های جهان گفت: «این عید مقدس با حمله شنیعی که به کشته شدن بسیاری از مردم بیگناه انجامید٬ به خون کشیده شد. من از مقام های مدنی و تمام گروه ها و بخش های اجتماعی آن کشور می خواهم که برای تضمین امنیت و آرامش مردم و بویژه اقلیت های مذهبی آسیب پذیر هر آنچه ممکن است انجام دهند.»
پاپ این سخنان را یک روز پس از مراسم عید پاک ایراد کرد.
این مراسم روز یکشنبه در میدان سنت پیتر واتیکان و با حضور هزاران مسیحی برگزار شد.
این حمله توسط جماعت «الاحرار» شاخه منشعب از  اسلامگرایان طالبان انجام شد و مسیحیانی که به مناسبت عید پاک در یکی از پارک های این شهر تجمع کرده بودند هدف قرار داد.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

حمایت‌های مالی جمهوری اسلامی به مسلمین کرواسی هم رسید!

حمایت‌های مالی جمهوری اسلامی به مسلمین کرواسی هم رسید!

برگزاری جشن صدمین سال ورود اسلام به کرواسی با پول ایران!
croatia
به گزارش «محبت‌نیوز» خبرگزاری تقریب عنوان کرده رییس جامعه اسلامی کرواسی از ایران و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی برای حضور در جشن‌های یکصدمین سال ورود اسلام به کرواسی، دعوت کرده است.
عزیز حسنویچ، مفتی اعظم کروواسی در دیدار مهدی رضا، رایزن فرهنگی ایران در این کشور، ضمن قدردانی از حمایت‌های همه‌جانبه جمهوری اسلامی از مجموعه برنامه‌های مرکز اسلامی کرواسی از حمایت‌های ایران برای انتشار کتاب «فرهنگ جامع مسلمانان کرواسی» قدردانی کرد.
به نظر می‌رسد جمهوری اسلامی کمک‌های قابل توجهی به این مرکز نموده چون به گفته «عزیز حسنویچ» تاکنون حضور رئیس جمهور کروواسی، نماینده ویژه رئسای جمهور بوسنی و ترکیه و مقامات عالیرتبه ایران، سفرای کشورهای مسلمان در کروواسی، رییس و اعضای پارلمان کرواسی و شهردار زاگرب و همچنین حضور ارکستر سمفونیک کشورهای بوسنی، کروواسی و ترکیه در این مراسم حتمی شده است و امیدواریم شاهد حضور گروه ارکستر سمفونیک ایران هم در این مراسم حاضر خواهند بود.
همچنین قرار است در سال جاری برنامه‌های متعددی به مناسبت یکصدمین سالگرد به رسمیت شناخته شدن اسلام در کرواسی برگزار شود که افتتاحیه این مراسم در اوایل اریبهشت، با برگزاری ویژه برنامه‌ای در پارلمان کرواسی برگزار خواهد شد.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

۱۳۹۵ فروردین ۹, دوشنبه

یوحنا فصل ۱ (ترجمه قدیم)

یوحنا فصل ۱ (ترجمه قدیم)
کلمه جسم گردید
۱ در ابتدا کلمه بود و کلمه نزد خدا بود و کلمه خدا بود. ۲ همان در ابتدا نزد خدا بود. ۳ همه چیز به واسطه او آفریده شد و به غیر از او چیزی از موجودات وجود نیافت. ۴ در او حیات بود و حیات نور انسان بود. ۵ و نور در تاریکی می‌درخشد و تاریکی آن را درنیافت. ۶ شخصی از جانب خدا فرستاده شد که اسمش یحیی بود؛ ۷ او برای شهادت آمد تا بر نور شهادت دهد تا همه به وسیله او ایمان آورند. ۸ او آن نور نبود بلکه آمد تا بر نور شهادت دهد. ۹ آن نور حقیقی بود که هر انسان را منور می‌گرداند و در جهان آمدنی بود. ۱۰ او در جهان بود و جهان به واسطه او آفریده شد و جهان او را نشناخت. ۱۱ به نزد خاصان خود آمد و خاصانش او را نپذیرفتند؛ ۱۲ و اما به آن کسانی که او را قبول کردند قدرت داد تا فرزندان خدا گردند، یعنی به هر که به اسم او ایمان آورد، ۱۳ که نه از خون و نه از خواهش جسد و نه از خواهش مردم، بلکه از خدا تولد یافتند. ۱۴ و کلمه جسم گردید و میان ما ساکن شد، پر از فیض و راستی؛ و جلال او را دیدیم، جلالی شایسته پسر یگانه پدر. ۱۵ و یحیی بر او شهادت داد و ندا کرده، می‌گفت: «این است آنکه درباره او گفتم آنکه بعد از من می‌آید، پیش از من شده است زیرا که بر من مقدم بود.» ۱۶ و از پُری او جمیع ما بهره یافتیم و فیض به عوض فیض، ۱۷ زیرا شریعت به وسیله موسی عطا شد، اما فیض و راستی به وسیله عیسی مسیح رسید. ۱۸ خدا را هرگز کسی ندیده است؛ پسر یگانه‌ای که در آغوش پدر است، همان او را ظاهر کرد.
یحیای تعمید دهنده درباره رسالت خود سخن می‌گوید
۱۹ و این است شهادت یحیی در وقتی که یهودیان از اورشلیم کاهنان و لاویان را فرستادند تا از او سوال کنند که تو کیستی؛ ۲۰ که معترف شد و انکار ننمود، بلکه اقرار کرد که من مسیح نیستم. ۲۱ آنگاه از او سوال کردند: «پس چه؟ آیا تو الیاس هستی؟» گفت: «نیستم.» «آیا تو آن نبی هستی؟» جواب داد که «نی.» ۲۲ آنگاه بدو گفتند: «پس کیستی تا به آن کسانی که ما را فرستادند جواب بریم؟ درباره خود چه می‌گویی؟» ۲۳ گفت: «من صدای ندا کننده‌ای در بیابانم که راه خداوند را راست کنید، چنانکه اشعیا نبی گفت.» ۲۴ و فرستادگان از فریسیان بودند. ۲۵ پس از او سوال کرده، گفتند: «اگر تو مسیح و الیاس و آن نبی نیستی، پس برای چه تعمید می‌دهی؟» ۲۶ یحیی در جواب ایشان گفت: «من به آب تعمید می‌دهم و در میان شما کسی ایستاده است که شما او را نمی‌شناسید. ۲۷ و او آن است که بعد از من می‌آید، اما پیش از من شده است، که من لایق آن نیستم که بند نعلینش را باز کنم. ۲۸ و این در بیت عبره که آن طرف اُردن است، در جایی که یحیی تعمید می‌داد واقع گشت.
یحیای تعمید دهنده عیسی را بعنوان مسیحای موعود معرفی می‌کند
۲۹ و در فردای آن روز یحیی عیسی را دید که به جانب او می‌آید. پس گفت: «اینک بره خدا که گناه جهان را بر می‌دارد! ۳۰ این است آنکه من درباره او گفتم که مردی بعد از من می‌آید که پیش از من شده است زیرا که بر من مقدم بود. ۳۱ و من او را نشناختم، لیکن تا او به اسرائیل ظاهر گردد، برای همین من آمده به آب تعمید می‌دادم.» ۳۲ پس یحیی شهادت داده، گفت: «روح را دیدم که مثل کبوتری از آسمان نازل شده، بر او قرار گرفت. ۳۳ و من او را نشناختم، لیکن او که مرا فرستاد تا به آب تعمید دهم، همان به من گفت بر هر کس بینی که روح نازل شده، بر او قرار گرفت، همان است او که به روح‌القدس تعمید می‌دهد. ۳۴ و من دیده شهادت می‌دهم که این است پسر خدا.»
نخستین شاگردان عیسی
۳۵ و در روز بعد نیز یحیی با دو نفر از شاگردان خود ایستاده بود. ۳۶ ناگاه عیسی را دید که راه می‌رود؛ و گفت: «اینک بره خدا.» ۳۷ و چون آن دو شاگرد کلام او را شنیدند، از پی عیسی روانه شدند. ۳۸ پس عیسی روی گردانیده، آن دو نفر را دید که از عقب می‌آیند. بدیشان گفت: ۳۹ «چه می‌خواهید؟» بدو گفتند: «ربی (یعنی ای معلم) در کجا منزل می‌نمایی؟» ۴۰ بدیشان گفت: «بیایید و ببینید.» آنگاه آمده، دیدند که کجا منزل دارد، و آن روز را نزد او بماندند و قریب به ساعت دهم بود. ۴۱ و یکی از آن دو که سخن یحیی را شنیده، پیروی او نمودند، اندریاس برادر شمعون پطرس بود. ۴۲ او اول برادر خود شمعون را یافته، به او گفت: «مسیح را (که ترجمه آن کرستس است) یافتیم.» و چون او را نزد عیسی آورد، عیسی بدو نگریسته، گفت: «تو شمعون پسر یونا هستی؛ و اکنون کیفا خوانده خواهی شد (که ترجمه آن پطرس است.)» ۴۳ بامدادان چون عیسی خواست به سوی جلیل روانه شود، فیلپس را یافته، بدو گفت: «از عقب من بیا.» ۴۴ و فیلپس از بیت صیدا از شهر اندریاس و پطرس بود. ۴۵ فیلپس نتنائیل را یافته، بدو گفت: «آن کسی را که موسی در تورات و انبیا مذکور داشته‌اند، یافته‌ایم که عیسی پسر یوسف ناصری است.» ۴۶ نتنائیل بدو گفت: «مگر می‌شود که از ناصره چیزی خوب پیدا شود؟» فیلپس بدو گفت: «بیا و ببین.» ۴۷ و عیسی چون دیـد که نتنائیـل به سوی او می‌آید، درباره او گفت: «اینک اسرائیلی حقیقی که در او مکری نیست.» ۴۸ نتنائیل بدو گفت: «مرا از کجا می‌شناسی؟» عیسی در جواب وی گفت: «قبل از آنکه فیلپس تو را دعوت کند، در حینی که زیر درخت انجیر بودی تو را دیدم.» ۴۹ نتنائیل در جواب او گفت: «ای استاد تو پسر خدایی! تو پادشاه اسرائیل هستی!» ۵۰ عیسی در جواب او گفت: «آیا از اینکه به تو گفتم که تو را زیر درخت انجیر دیدم، ایمان آوردی؟ بعد از این چیزهای بزرگتر از این خواهی دید.» ۵۱ پس بدو گفت: «آمین آمین به شما می‌گویم که از کنون آسمان را گشاده، و فرشتگان خدا را که بر پسر انسان صعود و نزول می‌کنند خواهید دید.»

مزامیر فصل ۶۴ (ترجمه قدیم)

مزامیر فصل ۶۴ (ترجمه قدیم)
حیاتم را از خوف دشمن نگاه دار
۱ ای خدا وقتی که تضرع می‌نمایم، آواز مرا بشنو و حیاتم را از خوف دشمن نگاه دار! ۲ مرا از مشاورت شریران پنهان کن و از هنگامة گناهکاران. ۳ که زبان خود را مثل شمشیر تیز کرده‌اند و تیرهای خود یعنی سخنان تلخ را بر زه آراسته‌اند. ۴ تا در کمینهای خود بر مرد کامل بیندازند. ناگهان بر او می‌اندازند و نمی‌ترسند. ۵ خویشتن را برای کار زشت تقویت می‌دهند. دربارة پنهان کردن دامها گفتگو می‌کنند. می‌گویند: «کیست که ما را ببیند؟» ۶ کارهای بد را تدبیر می‌کنند و می‌گویند: «تدبیر نیکو کرده‌ایم.» و اندرون و قلب هر یک از ایشان عمیق است. ۷ اما خدا تیرها بر ایشان خواهد انداخت و ناگهان جراحت‌های ایشان خواهد شد، ۸ و زبانهای خود را بر خود فرود خواهند آورد و هر که ایشان را بیند فرار خواهد کرد. ۹ و جمیع آدمیان خواهند ترسید و کار خدا را اعلام خواهند کرد و عمل او را درک خواهند نمود. ۱۰ و مرد صالح در خداوند شادی می‌کند و بر او توکل می‌دارد و جمیع راست دلان، فخر خواهند نمود.

هشدار امنیتی ترکیه به مسیحیان و یهودیان

هشدار امنیتی ترکیه به مسیحیان و یهودیان

ترکیه به یهودیان و مسیحیان ساکن این کشور درباره احتمال حملات دولت اسلامی (داعش) در روزهای اخیر هشدار داده است.
daesh33
به گزارش «محبت‌نیوز» دولت ترکیه هشدار داده جهادی‌های اسلامی ممکن است در تعطیلات عید پاک قصد حمله به کنیسه‌ها و کلیساها را داشته باشند.
در همین ارتباط «تایمز اسرائیل» به نقل از خبرگزاری دولتی آناتولی ترکیه گزارش داد که یک هفته پس از آن که سه اسرائیلی در بمب‌گذاری مرگبار در مرکز استانبول کشته شدند، پلیس ترکیه روز شنبه در یک اعلام عمومی، هشدار داد که احتمال دارد در این آخر هفته، تندروهای دولت اسلامی علیه مسیحیان و یهودیان، در یکشنبه که روز عید پاک است، به کنیسه ها و کلیساها دست حمله بزنند.
پلیس هشدار داده که اعضای داعش به احتمال زیاد اماکن مذهبی و نیز کنسولگری ها و سفارت ها را هدف گرفته اند، و بخصوص کنیسه ها و کلیساهای آنکارا در خطر هستند و همچنین نهادهای متعلق به غیرمسلمانان بهتر است در وضعیت آماده باش قرار بگیرند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

به‌دلیل خطر حملات تروریستی اسرائیلی‌ها ترکیه را ترک می‌کنند

به‌دلیل خطر حملات تروریستی اسرائیلی‌ها ترکیه را ترک می‌کنند

دولت اسرائیل از شهروندان خود خواست که به دلیل خطر بالای حملات تروریستی در ترکیه هر چه سریع‌تر این کشور را ترک کنند.
به گزارش «محبت نیوز»  مقامات اسرائیلی گفتند «تهدید مشخص» حملات تروریستی از سوی گروه‌های تندرو از جمله «دولت اسلامی» (داعش) علیه گردشگران در ترکیه وجود دارد و شهروندان اسرائیل نباید به این کشور سفر کنند.
اسرائیل خطرات تروریستی را در مقیاس سه سطحی می‌سنجد و خطر سفر به ترکیه را در مقیاس سوم، یعنی بالاترین حد قرار داده است.
به گفته رادیو زمانه، این تدابیر پس از انفجار روز شنبه ۲۹ اسفند / ۱۹ مارس در استانبول صورت می‌گیرد که در آن سه اسرائیلی و یک ایرانی کشته شدند. از ۴۰ نفر زخمی‌شدگان این اقدام تروریستی نیز ۱۰ نفر اسرائیلی بودند.
سفارت آمریکا نیز با ارسال ایمیلی از شهروندان کشور خود خواست تا هشیاری خود را در روزهای تعطیلات عید پاک در ترکیه حفظ کنند چرا که احتمال عملیات تروریستی داعش در اماکن عمومی، کلیساها و کنیسه‌ها وجود دارد و آمریکایی‌ها در صورت امکان از حضور در جایی که جمعیت زیادی تجمع دارند پرهیز کنند.
پیش از این نیز آلمان سفارت خود در آنکارا و کنسولگری خود در استانبول را به دلیل احتمال بالای حملات تروریستی تعطیل کرد. در پی آن هلند نیز کنسولگری خود در استانبول را بست.
رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه پس از چهارمین عملیات تروریستی در این سال از مبارزه بی‌امان با تروریسم سخن گفته است.
به‌دلیل افزایش خطر حملات تروریستی در ترکیه، در سال جاری میلادی درآمد گردشگری در این کشور ۴۰ درصد کاهش داشته است.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

بررسی لغو اسلام به عنوان دین رسمی مردم بنگلادش

بررسی لغو اسلام به عنوان دین رسمی مردم بنگلادش

دادگاه عالی بنگلادش در حال بررسی لغو دین اسلام به عنوان دین رسمی مردم این کشور است.
bangeladesh
به گزارش «محبت‌نیوز» در روزهای گذشته دادگاه عالی بنگلادش بررسی لغو دین اسلام به عنوان دین رسمی این کشور را آغاز کرده است. این طرح زمانی کلید خورد که در سال گذشته نیروهای اسلامی “جماعت المجاهدین بنگلادش” و “انصارالله بنگال” حداقل در هفت مورد در شهرای مختلف این کشور به خارجی ها و افراد منسوب به مذاهب دیگر حمله کرده اند و همین مساله باعث شده که موضوع لغو اسلام به عنوان دین رسمی مطرح بشود.
«خلیج تایمز» گزارش داده لغو دین رسمی اسلام و حتی صرف مطرح شدن این موضوع، یک دستاورد و پیشرفت جنبش سکولاریستی و ضد تحجر اسلامی است که هم اکنون بارقه های آنرا علاوه بر ایران در عراق و افغانستان و ترکیه و حتی عربستان شاهد هستیم.
نه تنها اقدامات تروریستی دولتها و نیروهای اسلامی بلکه قوانین و مناسبات و اخلاقیات ضد انسانی که این نیروها چه در دولت و چه در اپوزیسیون در کشورهای اسلامزده برقرار کرده اند ضرورت خلع ید اسلام از دولت و قوانین و مناسبات اجتماعی و از جمله لغو اسلام، و هر دین دیگری، را به عنوان دین رسمی ضروری می‌کند. جوامع به دین رسمی نیازی ندارند.
هم اکنون از مجموع ۱۹۶ کشور دنیا تنها ۷٢ کشور دین رسمی و دولتی ندارند. آمریکا و کانادا و اکثر کشورهای اروپایی و تعدادی از کشورهای آمریکای جنوبی و آسیایی و آفریقایی از جمله این کشورها هستند اما هیچیک از کشورهای اسلام‌زده در این لیست قرار ندارند.
یک امر مهم جنبش سکولاریستی پائین کشیدن دین از موقعیت مذهب رسمی در همه کشورها از جمله و بخصوص در کشورهای تحت حاکمیت دولتهای اسلامی نظیر ایران و عربستان سعودی است.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

پاپ رهبر کاتولیک‌ها مراسم عید پاک را برگزار کرد

پاپ رهبر کاتولیک‌ها مراسم عید پاک را برگزار کرد

پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان مراسم عید پاک را در واتیکان و در حضور جمعیت انبوهی به جای آورد.
به گزارش «محبت نیوز» ده ها هزار نفر روز یکشنبه، هشتم فروردین در میدان سن پیتر واتیکان گرد آمدند تا شاهد ورود پاپ و برگزاری مراسم عید پاک باشند. این مراسم با توجه به حمله های تروریستی بلژیک تحت تدابیر امنیتی شدید برگزار شد.
پاپ فرانسیس در پیام روز عید پاک خود با اشاره به حمله‌های تروریستی اخیر از جهان خواست برای مبارزه با آنچه او آن را “اهریمن خشونت ظالمانه و کورکورانه” خواند از “اسلحه محبت و عشق” استفاده کنند.
رهبر کلیسای کاتولیک از مسیحیان خواست امید خود را از دست ندهند.
مسیحیان در سراسر جهان در این روز مراسم نیایش عید پاک را برگزار می‌کنند. مسیحیان معتقدند عیسی مسیح در چنین روزی سه روز پس از مصلوب شدن از مردگان قیام کرد و به نزد شاگردان خویش رفت.
دیوید کامرون نخست وزیر بریتانیا نیز در پیام روز عید پاک خود به حمله‌های تروریستی اخیر و آزار و اذیت مسیحیان در برخی از نقاط جهان اشاره کرد.
آقای کامرون گفت: “وقتی تروریست‌ها تلاش می‌کنند شیوه زندگی ما را نابود کنند، همانگونه که بار دیگر این هفته در بروکسل به گونه نفرت باری چنین تلاشی را کردند، باید در کنار یکدیگر بایستیم و نشان دهیم هرگز مرعوب ترور نخواهیم شد.”
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

بازتاب جهانی بوسه فروتنانه پاپ فرانسیس

بازتاب جهانی بوسه فروتنانه پاپ فرانسیس

«پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان به رسم تواضع و فروتنی که از تعالیم عیسی مسیح است به مناسبت عید قیام بر پای یک مسلمان لیبیایی بوسه زد.
papa22
به گزارش «محبت‌نیوز» در حالیکه مسلمانان افراطی اقدام به بمب‌گذاری در سرزمین‌های مسیحی نشین می‌کنند «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان به رسم تواضع و فروتنی که از تعالیم عیسی مسیح است بر پای یک مسلمان مهاجر لیبیایی بوسه زد.
وی با این اقدام یعنی سنت شستن پا‌ها که در انجیل‌ منسوب به عیسی مسیح است به عنوان راهی برای نشان دادن دیگرپذیری و صلح و محبت عمل کرد.
این اقدام بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های جهان داشت. از جمله خبرگزاری آلمان گفت: «پاپ سابقن نیز در روز مذهبی پاشویی که یادآور شام آخر عیسی مسیح است در زندانی کوچک در ایتالیا پای ۱۲ جوان بزهکار، از جمله دو زن را شسته بود.» به نوشته خبرگزاری آلمان این کار در تاریخ کلیسای مسیحیت بی‌سابقه بوده است. بر اساس مقررات مذهبی عید پاک، شستن پای زنان مجاز نیست. یکی از این دو زن، مسلمانی از صربستان و دیگری کاتولیکی از ایتالیا بود.
ادوارد پترز، مشاور واتیکان در امور مربوط به حقوق کلیساها، در وبلاگ شخصی خود اقدام پاپ را “سزاوار پرستش” خواند. او هشدار داد «این پرسشی است که دامنه آن بسیار فراتر از (مراسم) پاشویی است.» پترز گفت: «پاپ با این کار پیامی فرستاده است. او به کنایه پرسید: «چرا باید برای اصلاحات ضروری اما دشوار قوانین کوشید، وقتی می‌شود به راحتی آن را نادیده گرفت.»
حمایت لیبرال‌ها
بسیاری از لیبرال‌ها از اقدام پاپ فرانسیس استقبال کردند و آن را به معنای همت پاپ برای باز کردن فضای حاکم بر کلیسای کاتولیک خواندند.
اما کریس جیلی‌براند تحلیل‌گر محافظه‌کار بریتانیا به «تایمز» گفت: «این موضوع انسان را نگران می‌کند که شاید او آماده پذیرش زنان در مقام کشیشی است.»با این حال پاپ فرانسیس تا کنون چنین موضوعی را رد کرده است. کلیسای کاتولیک با ورود زنان به عرصه روحانیت به‌شدت مخالف است.
انتقاد از پاپ
وبلاگ «روراته سلی» که یکی از پرمخاطب‌ترین وبلاگ‌های کاتولیک‌های سنتی است نیز به شستن پای زنان توسط پاپ واکنش نشان داده است. این وبلاگ اقدام پاپ را “پایانی بر پروژه هشت ساله پاپ بندیکت شانزدهم” خوانده است. این وبلاگ نوشته: «پاپ بندیک شانزدهم کوشید اصلاحات نافرجام پیشین برای مدرن کردن کلیسا را اصلاح کند.»
“روراته سلی” در ادامه با لحنی تند اقدام پاپ جدید را «پایانی بر اصلاح اصلاحات» خواند.
واکنش سخنگوی واتیکان
فردریکو لومباردی، سخنگوی واتیکان با لحنی ‌آرام‌تر به اقدام پاپ واکنش نشان داد. وی گفت: «روشن است که پاپ به هیچ وجه سعی در نقض قوانین کلیسا نداشت. او تنها رفتاری استثنایی از خود نشان داد.»
لومباردی با ارسال ایمیلی به خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشت: «این موقعیتی ویژه بود که در آن جدا کردن دختران متناسب نبود.» لومباردی نوشت که هدف از این مراسم فرستادن پیام عشق به یک گروه بود، نه شکستن مقررات کلیسا.
پاپ همین اقدام مشابهی را در عید پاک سال گذشته به روشی غیر مرسوم انجام ‌داده بود. او به یکی از زندان‌های حومه رم رفته، پاهای جوانان ۱۴ تا ۲۱ سال را شسته و سپس بوسیده بود.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

پاپ در مراسم عید قیام تروریسم را محکوم کرد

پاپ در مراسم عید قیام تروریسم را محکوم کرد

رهبر کاتولیک های جهان حملات تروریستی اخیر در بروکسل را محکوم کرد.
Handmade Software, Inc. Image Alchemy v1.14
به گزارش «محبت‌نیوز» پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک های جهان همزمان با ایام عید پاک طی مراسمی در رم ایتالیا، حملات تروریستی اخیر در بروکسل، پایتخت بلژیک را محکوم کرد.
وی گفت: «ای عیسای مصلوب، امروز هم شاهد بنیادگرایی و اعمال تروریستی توسط پیروان برخی ادیان هستیم که بی حرمتی به نام خدا می کنند و با توسل به نام مقدس او خشونت های بی حد و حصرشان را توجیه می کنند.»
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin