یک پژوهشگر دینی از برخی که با لباس روحانیت در بین جوانان، فرهنگ خشونت را ترویج میکنند انتقاد کرد.
به گزارش «محبت نیوز» عبدالرحیم اباذری، پژوهشگر دینی در تازهترین اظهاراتش گفته اخیرن بعضی افراد و کسانی که متاسفانه در لباس روحانیت حضور دارند در فضای سیاسی – اجتماعی کشور برخی رفتار وکردارهایی از خود بروز می دهند که هیچ سنخیتی با بدنه و ارکان حوزه و روحانیت ندارد.
او در تکمیل اظهاراتش گفته “ادبیات عجیب و غریبی مانند: «می کشیم»، «اعدامشان می کنیم»، «در آب سنگین اراک دفنشان میکنیم و رویشان سیمان می ریزیم»، «اگر بنا بر امر به معروف فیزیکی باشد تیکه پارشان می کنیم» و… که مایه شگفتی و شرمندگی برای بدنه حوزه و روحانیت شده است.”
اباذری پرسیده “آقایانی که لباس روحانیت به تن کرده و فرهنگ «خشونت و بگیر و ببند و بکُش» در میان مردم و جوانان ترویج می کنند، در کدام حوزه علمیه درس خواندند؟ از حوزه درسی کدام استاد بهره گرفتند؟ در بدنه و ارکان حوزه که این خبرها وجود ندارد! آنچه که ما سراغ داریم این بساط ها در حوزه اصلن جایگاهی ندارد.”
وی در پایان اظهارتش سوال دیگری را نیز مطرح کرده و گفته “آیا بهتر نیست بگوییم اغلب اینان کسانی هستند که شخصیت هایشان در جاهای دیگر شکل گرفته و هیچ نسبتی به جز یک دست لباس با حوزه و روحانیت ندارند؟”
همزمان کبرا خزعلی، رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده، در سلسله نشست های “بانوان با فضیلت”، گفته نفوذ دشمن از مهد کودک آغاز می شود! او عنوان کرده دشمن اگر بتوانند مدت ۹ ماه بارداری را نیز مدیریت می کنند تا الگوی خود را به جامعه القا کنند و نیازی به جنگ نیست.
بحث نفوذ به حوزههای علمیه بار اول نیست که مطرح میشود. اوایل سال ۱۳۹۱ خورشیدی برای نخستین بار حیدر مصلحی وزیر اطلاعات وقت گفت که شبکههای رسانهای مانند بیبیسی و صدای آمریکا طراحیهای سنگینی برای این انتخابات داشتند و شبکههای ارتباطی بدین منظور طراحی کرده بودند تا در شبکه های مختلف رسانهای و ماهوارهای فتنهای سنگینتر از فتنه ۸۸ را ایجاد کنند و با این روشها به دنبال نفوذ در بدنه حوزه علمیه و روحانیون هستند، اما نفوذ از مهد کودک برای نخستین بار توسط خزعلی رو نمایی شده!
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر