۱۳۹۴ آذر ۸, یکشنبه

دعوت پاپ از اسلام و مسیحیت برای گفت و گو علیه افراط گرایی



دعوت پاپ از اسلام و مسیحیت برای گفت و گو علیه افراط گرایی

‘پاپ فرانسیس’ رهبر مذهبی کاتولیک ها در سفر به آفریقا و با اشاره به تروریسم و پیامدهای آن، اسلام و مسیحیت را برای مقابله با افراط گرایی به گفت و گو دعوت کرد.
به گزارش «محبت نیوز» به نقل از تارنمای روزنامه ‘لارپوبلیکا’، پاپ در نخستین سفر خود به آفریقا در دیدار با نمایندگان مسیحیان، مسلمانان و دیگر خداباوران با اشاره به تروریسم، فقر و مهاجرت بر لزوم گفت وگو میان مذاهب جهت جلوگیری از افراط گرایی تاکید کرد و در نایروبی پایتخت کنیا گفت: نام خدا نمی تواند توجیهی برای نفرت و اعمال خشونت باشد. جوانان به نام دین، تروریست می شوند.
پاپ فرانسیس افزود: “ما شاهد پیشروی بیابان های جدیدی هستیم که توسط فرهنگ خودخواهی و بی تفاوتی در قبال دیگران به وجود می آید. همواره نیاز فقیرترها را در نظر بگیرید و هر آنچه را که به سوی تعصب و تبعیض می برد، کنار بگذارید زیرا می دانیم که این چیزها خدا نیستند.
وی خطاب به جوانان گفت: از دانشگاه، جایی که مغزها و دل های نسل جدید شکل می گیرد، باید ارزش های بزرگ زندگی آفریقایی، حکمت، واقعیت خدا و آرمان گرایی؛ شما را در تعهد ایجاد یک جامعه صحیح، فراگیر و محترم به کرامت بشری یاری دهد.
به نقل از خبرگزاری ایرنا ،تارنمای رادیو واتیکان نیز نوشت: پاپ همچنین در یک پیام ویدیویی به مناسبت جشنواره دکترین اجتماعی کلیسا، که در شهر ‘ورونا’ در شمال ایتالیا با عنوان ‘چالش واقعیت’ برگزار شد، گفت: اکنون، عصر گفت و گو و زمان تغییر کردن و در بر گرفتن است.
وی افزود: حالا زمان گفت و گو است و نه دفاع از سختگیری های متقابل. اکنون زمان ایچاد پل و نه دیوار است. دعوت، مخلوط شدن و دیدار با همدیگر، دست دادن و تکیه به هم و مشارکت در این جزر و مد بی نظم است که می تواند تبدیل به یک تجربه واقعی برادرانه و به یک کاروان مستحکم و یک زیارت مقدس شود.
رهبر  کاتولیک های جهان  یکشنبه گذشته نیز در موعظه های خود استفاده از نام خدا برای توجیه خشونت را کفرگویی خواند و گفت: استفاده از نام خدا برای توجیه خشونت و نفرت کفر است. من با قاطعیت می گویم که خشونت و نفرت، مسائل بشریت را حل نمی کند و استفاده از نام خدا برای توجیه این راه کفر است.
پاپ روز چهارشنبه برای نخستین بار در ماموریتی شش روزه راهی کشورهای آفریقایی شد. رهبر مذهبی کاتولیک ها روز جمعه به اوگاندا سفر کرد. وی روز یکشنبه عازم جمهوری آفریقای مرکزی می شود و روز دوشنبه ۳۰ نوامبر (۹آذر) به رم باز می گردد.
پاپ قبل از عزیمت به آفریقا در پیامی صوتی به مردم کنیا و اوگاندا گفت: تاکید می کنم که حامل پیامی از آشتی، عفو و صلح هستم. قصد دارم از جامعه کاتولیک ها درخواست کنم تا قلب خود را بر روی فقیران و نیازمندان گشوده و از معتقدان به ادیان دیگر و افراد خوش نیت درخواست می کنم به عنوان عضو خانواده بشری، مروج درک و احترام متقابل و حامی یکدیگر باشند.
پاپ در پیامی به کاتولیک های آفریقای مرکزی، ابراز امیدواری کرد این سفر بتواند سهمی در تضمین تسکین جراحات جامعه بشری داشته باشد زیرا این کشور مدت بسیاری است که در خشونت بسر می برد و قربانیان بسیاری داشته است.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

افزایش اسلام هراسی در فرانسه؛«لباس شما من را آزار می‌دهد» +ویدیو

افزایش اسلام هراسی در فرانسه؛«لباس شما من را آزار می‌دهد» +ویدیو

همه چیز از حملات تروریستی ماه ژانویه در پاریس شروع شد. حمله به نشریه شارلی ابدو و همچنین یک فروشگاه مواد غذایی مخصوص یهودیان… این‌گونه بود که اسلام هراسی در جامعه فرانسه افزایش یافت.

به گزارش «محبت نیوز» این ویدئوی آماتور که توسط یک مسافر در قطار درون استانی در منطقه پاریس گرفته شده است به خوبی نشان دهنده این موضوع است.
این ویدئو به صورت پنهانی گرفته شده است و فرانس ۲۴ برای محافظت از حریم خصوص افراد آن را محو کرده است. در اولین صحنه مردی دیده می‌شود که روی صندلی قطار نشسته است در مقابل او یک زن قرار دارد که در حال حمله و انتقاد به لباس مرد است.
مرد ریش بلندی دارد و دشداشه پوشیده و کلاهی که مسلمانان به سر می‌گذارند به سر دارد.
زن که مدعی است توسط این لباس مورد “آزار”قرار گرفته است، در حال حمله کلامی به مرد مسلمان دیده می‌شود.
مرد مسلمان آرام به نظر می‌رسد و سعی می‌کند تا با زن بحث کند، او مجبور است نحوه لباس پوشیدن خود را با توجه به حملات تروریستی اخیر پاریس به نوعی برای زنی که در مقابلش نشسته است توجیه کنید:”اما من هیچ ربطی به حملات ندارم!”
بسیاری از رسانه‌های فرانسوی طی روزهای اخیر از حملات و اتفاقات اسلام هراسانه در فرانسه خبر داده‌اند.
دیوارنویسی توهین‌آمیز بر دیوار مساجد، گردهمایی‌های ضد مسلمانان و حتی حمله به یک زن محجبه در مارسی و حمله به یک نانوایی که صاحب آن یک تونسی است در شهری در اطراف پاریس از این دست اتفاقات طی روزهای اخیر هستند.
طی ماه گذشته میلادی یک موسسه فرانسوی ۲۴۷ مورد حمله و اقدام اسلام هراسانه را در فرانسه ثبت کرده است. این تعداد افزایش ۲۴۸ درصدی را نسبت به همین دوره در سال گذشته نشان می‌دهد.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

نمایش نظر دهی 

۱۳۹۴ آذر ۶, جمعه

بازداشت دو تن همزمان با جست‌وجوی یک مرکز فرهنگ اسلامی در آلمان



بازداشت دو تن همزمان با جست‌وجوی یک مرکز فرهنگ اسلامی در آلمان

پلیس در شهر برلین دو مظنون اسلام‌گرا را پیش از جست‌وجوی یک مرکز فرهنگ اسلامی در این شهر دستگیر کرده است.
به گزارش «محبت نیوز» پلیس گفت که این یورش در محله شارلوتنبرگ با هدف تحقیق درباره یک “تهدید واقعی” انجام شد.
بعضی رسانه ها از این مرکز به عنوان یک مسجد نام برده اند.
به گفته خبرگزاری بی بی سی، روزنامه آلمانی بیلد گزارش داد که نشانه هایی بوده از اینکه در این مرکز برای حمله ای برنامه ریزی می شده است.
نیروهای ویژه با اونیفورم های سیاه در جریان این عملیات مستقر شدند و ساختمان مرکز مسدود شد.
پاتریشیا بریمر سخنگوی پلیس گفت که دو مظنون روز پنجشنبه پیش از یورش ماموران به مرکز اسلامی دستگیر شدند. او جزئیات بیشتری از مظنونان یا یورش به مرکز اسلامی ارائه نکرد زیرا گفت تحقیقات در جریان است.
بنابه گزارش ها بررسی اتومبیلی که تصور می شود متعلق به این دو مظنون ۲۸ و ۴۶ ساله باشد هم در جریان است و پلیس خانه های اطراف محل پارک این اتومبیل را به دلیل کشف یک شی مشکوک تخلیه کرده است.
پلیس بعدن گفت که هیچ شی خطرناکی در این خودرو کشف نشده اما دو فرد بازداشت شده فعلن در بازداشت می مانند.
این عملیات در آلمان همزمان با کاهش سطح هشدار امنیتی در بلژیک بود.
مقام های بلژیکی سطح هشدار امنیتی در پایتخت، بروکسل، را از حداکثر آن یعنی ۴ به ۳ کاهش دادند.
بروکسل برای تقریبن یک هفته تعطیل بود. مدارس و متروی بروکسل که پس از حملات پاریس تعطیل شده بود، روز چهارشنبه بازگشایی شده بود.
بعضی از مظنونان حملات پاریس در بروکسل زندگی کرده بودند. حداقل یکی از آنها به نام صلاح عبدالسلام هنوز فراری است.
پلیس بلژیک در یک هفته اخیر شماری را دستگیر و پنج نفر را رسمن در ارتباط با جرایم تروریستی متهم کرده است.
در حملات پاریس ۱۳۰ نفر کشته و بیش از ۳۶۰ نفر زخمی شدند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

داعش در ویدیوی جدید ایران را تهدید کرد



داعش در ویدیوی جدید ایران را تهدید کرد

گروه اسلامگرای داعش در جدیدترین ویدیوی منتشر شده ایران و آمریکا را به همراه چند کشور دیگر به حمله تروریستی تهدید کرده است.
به گزارش «محبت نیوز» بنا به گزارش پایگاه آی‌بی تایمز، مکزیک، چین، ژاپن، روسیه و ایران کشورهای دیگری هستند که به حمله تهدید شده‌اند.
داعش در ویدیوی جدید به زبان انگلیسی گفته آمریکا ضعیف‌تر از آن است که در مناطق تجت کنترل داعش در عراق و سوریه، با نیروی زمینی وارد جنگ شود.
این گروه ائتلاف متشکل از به طور تقریبی شصت کشور که ادعای مبارزه با داعش دارند را «ائتلاف شیاطین» خواند و گفت: «هر چه عدد شما بیشتر شود، فقط یقین ما بیشتر می‌شود.»
این چندمین ویدیو است که در روزهای گذشته منتشر شده و در آن واشنگتن به حمله تروریستی تهدید شده است.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin
برچسب ها: 

پاپ در آفریقا از بی‌تفاوتی ثروتمندان نسبت به فقرا انتقاد کرد



پاپ در آفریقا از بی‌تفاوتی ثروتمندان نسبت به فقرا انتقاد کرد

پاپ طی سخنانی در یک محله فقیرنشین به مردم گفت ؛ من  نسبت به شما بی‌تفاوت نیستم.
به گزارش «محبت نیوز» پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان که به کنیا سفر کرده، در سخنانی در یک محله فقیرنشین در حومه نایروبی، پایتخت این کشور از بی‌تفاوتی اقلیت ثروتمند نسبت به وضعیت فقرا انتقاد کرد.
هزاران نفر برای شنیدن سخنان پاپ فرانسیس در جمع زاغه‌نشینان محله کانگمی جمع شده بودند.
این منطقه در حومه پایتخت کنیا، نزدیک به ۵۰ هزار نفر را در خود جای داده و آنها بدون حداقل امکانات مانند آب آشامیدنی و فاضلاب زندگی می‌کنند.
پاپ در سخنان خود در جمع زاغه‌نشینان گفت: من اینجا هستم تا به شما بگویم که نسبت به شما بی‌تفاوت نیستم.
رهبر کاتولیک‌های جهان در سومین روز سفر خود به کنیا، خواهان بهبود شرایط زندگی مردم و توجه اساسی به زیرساخت‌ها از جمله مدارس و آب آشامیدنی شد.
پاپ فرانسیس گفته است که همه مردم حق داشتن یک زندگی خوب را دارند.
این اولین سفر پاپ فرانسیس به قاره آفریقا است. او پس از کنیا به اوگاندا و سپس به جمهوری آفریقای مرکزی خواهد رفت.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

افزایش تنش ها پس از حمله مرگبار به کلیساهای مسیحیان

افزایش تنش ها پس از حمله مرگبار به کلیساهای مسیحیان

در پی حمله گروهی از مسلمانان مسلح به چند کلیسا در پایتخت جمهوری آفریقای مرکزی، تنش ها میان مسیحیان و مسلمانان بالا گرفته است.
به گزارش «محبت نیوز»  پس از حمله مرگبار یک گروه مسلح اسلامگرا به کلیساهای مسیحیان در پایتخت کشور آفریقایی، جمهوری آفریقای مرکزی، تنش های مذهبی در این کشور بالا گرفته است.
به گزارش خبرگزاری  مسیحی بارناباس فاند، در پی حمله گروهی از مسلمانان مسلح به چند کلیسا در پایتخت جمهوری آفریقای مرکزی، تنش ها میان مسیحیان و مسلمانان بالا گرفته است.
بر اساس گزارش این خبرگزاری در این سلسله عملیات تروریستی بیش از ١٠ مسیحی کشته و زخمی شدند.
گروه های مسلح اسلامگرا مسئولیت این عملیات ها را به عهده گرفته اند.
پس از این حادثه تروریستی، علیرغم مخالفت رهبران کلیسایی، برخی از شبه نظامیان مسیحی تهدید کرده اند که مساجد مسلمانان را آماج حملات خود قرار خواهند داد.
وحشت از برخوردهای مذهبی به حدی بالاست که بسیاری از شهروندان عادی مسیحی یا مسلمان خانه و کاشانه خویش را ترک کرده و به محلات عمدتن مسیحی نشین یا مسلمان نشین پناه برده اند.
کشور آفریقایی، جمهوری مرکزی آفریقا در میانه قاره سیاه قرار دارد. این کشور نزدیک به چهار میلیون و چهارصد هزار تن جمعیت دارد که بیشتر آنها از نژاد سیاه هستند و زندگی قبیله‌ای دارند.
٨٠٪ مردم این کشور مسیحی، پانزده درصد آنها مسلمان سنی و دیگران آنیمیست هستند. زبان رسمی این کشور نیز فرانسوی است. اما زبان ملی سانگو می‌باشد که در بین مردم بومی رایج‌تر است.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

۱۳۹۴ آذر ۵, پنجشنبه

اولین سفر پاپ فرانسیس به قاره آفریقا



اولین سفر پاپ فرانسیس به قاره آفریقا

پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان در اولین مرحله از سفر آفریقایی خود وارد کنیا شده است.
به گزارش «محبت نیوز» این اولین سفر پاپ فرانسیس به قاره آفریقا است. هزاران نفر با رقص و سرود از او در فرودگاه نایروبی استقبال کردند.
پاپ در مورد نگرانی‌های امنیتی در باره این سفر به شوخی گفته است “من بیشتر نگران پشه‌ها هستم.”
پاپ از مردم کنیا خواسته است تا برای صلح و آشتی در کشور تلاش کنند.
یک رهبر مسلمانان کنیا از سفر پاپ استقبال کرده است.
سی درصد مردم کنیا از جمله رئیس‌جمهوری آن مسیحی کاتولیک هستند.
به گفته خبرگزاری بی بی سی، رهبر کاتولیک‌های جهان از مردم خواسته تا از محیط زیست مراقبت کنند و به فقرا توجه واقعی کنند و از توزیع عادلانه رفاه در جامعه اطمینان خاطر حاصل کنند.
کنیا یکی از فاسدترین کشورهای دنیا است.
انتظار می‌رود صدها هزار نفر در مراسم دعای پاپ شرکت کنند که این برای نیروهای امنیتی چالشی جدی به شمار می‌رود. کنیا، ده هزار پلیس را برای تامین امنیت این سفر به کار گرفته است.
گروه اسلامگرای شباب بارها حملاتی در کنیا انجام داده و صدها شهروند این کشور را کشته است.
رهبر کاتولیک‌های جهان قرار است به اوگاندا و جمهوری آفریقای مرکزی نیز سفر کند.
پاپ در سخنان خود در سفر آفریقایی‌اش، خواهان بردباری مذهبی میان مسلمانان و مسیحیان خواهد شد.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

فرانسه: اتحادیه اروپا باید از ورود پناهجویان جلوگیری کند



فرانسه: اتحادیه اروپا باید از ورود پناهجویان جلوگیری کند

نخست‌وزیر فرانسه از اتحادیه اروپا خواست که مرزهای خود را به روی پناهجویانی که از خاورمیانه به اروپا می‌آیند، ببندد.
به گزارش «محبت نیوز» مانوئل والس، نخست‌وزیر فرانسه در مصاحبه‌ای با روزنامه “زود دویچه” گفت: «ما دیگر قادر به پذیرش پناهجویان بیشتری در اروپا نیستیم. ادامه این کار ممکن نیست.»
به گزارش دویچه وله، نخست‌وزیر فرانسه از اتحادیه اروپا خواست که مرزهای خود را به روی پناهجویانی که از خاورمیانه به اروپا می‌آیند، ببندد. وی تصریح کرد که کنترل مرزهای اروپایی “سرنوشت اتحادیه اروپا” را رقم می‌زند.
ارزیابی والس متکی به اطلاعاتی است که مسئولان امنیتی این کشور پس از حملات تروریستی پاریس کسب کرده‌اند. به گفته پلیس فرانسه دست‌کم سه تن از تروریست‌ها به عنوان پناهجو به اتحادیه اروپا وارد شده بودند. به گفته مسئولان امنیتی تروریست‌ها از پاسپورت‌های جعلی برای ورود به اروپا استفاده کرده بودند.
در حملات تروریستی پاریس در ۱۳ نوامبر ۱۳۰ تن کشته و صدها نفر زخمی شدند. گروه “دولت اسلامی” مسئولیت این حملات را برعهده گرفت.
نخست‌وزیر فرانسه در گفت‌وگوی خود با روزنامه آلمانی “زود دویچه” تاکید کرد که اتحادیه اروپا باید با کشورهای ترکیه، لبنان و اردن مذاکره کند و راه‌حلی برای اسکان پناهجویان سوری در منطقه بیابد. والس ضمن اشاره به ضرورت تشدید کنترل مرزهای اتحادیه اروپا تصریح کرد که باید از مهاجرت پناهجویان به اروپا جلوگیری کرد.
استفان لوفون، نخست‌وزیر سوئد نیز روز سه‌شنبه اعلام کرد که قانون پناهندگی در این کشور تغییر خواهد کرد. نروژ نیز از روز پنج‌شنبه (۲۶ نوامبر) کنترل مرزهای زمینی و آبی خود را تشدید می‌کند.
گونتر اوتینگر، کمیسر اتحادیه اروپا در امور اجتماعی خواستار کنترل دقیق مرزهای اروپا شد. او “حق پناهندگی” در قانون اساسی آلمان را مانعی برای کنترل و جلوگیری از ورود بی‌رویه پناهجویان دانست.
اوتینگر به دولت و پارلمان آلمان توصیه کرد که حق پناهندگی در قانون اساسی این کشور را تغییر دهند. اغلب سیاستمداران آلمانی مخالف حذف حق پناهندگی در قانون اساسی هستند.
آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان و فرانسوا اولاند، رئیس‌جمهور فرانسه قرار است که در روز چهارشنبه (۲۵ نوامبر) در پاریس پیرامون مبارزه با تروریسم و بحران پناهجویی با یکدیگر گفت‌وگو کنند.
تقریباً تمام احزاب فرانسه از سیاست “درهای باز” آلمان در قبال پناهجویان انتقاد می‌کنند. به گفته بسیاری از سیاستمداران فرانسوی، آلمان با گشودن مرزهای خود، پناهجویان زیادی را ترغیب کرده که به اروپا مهاجرت کنند.
نخست‌وزیر فرانسه تصریح کرد که با آغاز زمستان، کمک‌رسانی به پناهجویان با مشکلات بیشتری روبرو خواهد شد. والس گفت: «این موضوع به‌ویژه در کشورهای بالکان می‌تواند به وضعیت وخیمی بیانجامد.»
نخست‌وزیر فرانسه ضمن هشدار به آلمان گفت: «گروه “دولت اسلامی” می‌تواند در آلمان نیز دست به حمله زند. والس افزود: «در بیانیه تروریست‌ها آلمان و ایتالیا تهدید به حملات تروریستی شده‌اند.»
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

۱۳۹۴ آذر ۴, چهارشنبه

ترامپ: با چشم خودم شادی مسلمانان را برای ۱۱ سپتامبر دیدم



ترامپ: با چشم خودم شادی مسلمانان را برای ۱۱ سپتامبر دیدم

فیلمی وجود دارد که ترامپ در آن گفته در زمان سرنگونی مرکز تجارت جهانی شاهد بوده است هزاران هزار مسلمان در نیوجرسی فریاد شادی سر می داده اند.
به گزارش «محبت نیوز»  روزنامه واشنگتن پست با انتشار مصاحبه دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با جورج استفانوپلس، خبرنگار شبکه ای بی سی نیوز ادعای وی را درمورد شادی مسلمانان نیوجرسی در زمان حادثه ۱۱ سپتامبر دروغ خواند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، این روزنامه آمریکایی در پایگاه اینترنتی خود و در گزارشی به قلم گلن کسلر افزود: فیلمی وجود دارد که ترامپ در آن گفته در زمان سرنگونی مرکز تجارت جهانی شاهد بوده است هزاران هزار مسلمان در نیوجرسی فریاد شادی سر می داده اند.
اما خبرنگار ای بی سی نیوز در گفتگو با ترامپ تاکید می کند که پلیس این ادعا را که مدتی در اینترنت شایعه آن مطرح بوده، رد کرده است. از این رو سخنان شما صحیح نبوده است.
ترامپ در پاسخ می گوید این اتفاق افتاده است و من خود شاهد آن بودم. وی حتی در برابر پرسش های تاکیدی خبرنگار ای بی سی نیوز که آیا شما با چشم خود دیده اید، پاسخ مثبت می دهد و می گوید در تلویزیون این صحنه را دیده است. و باز استفانوپلس می گوید اما پلیس آن را تکذیب می کند.
نویسنده این گزارش در ادامه افزوده است: ترامپ می گوید این حادثه را با چشم های خود در تلویزیون دیده است اما بررسی گسترده فیلم های خبری آن مقطع زمانی این ادعا را رد می کند. برخی گزارش ها درمورد شادی مردم در خارج از آمریکا و در برخی از کشورهای اسلامی وجود دارد، اما هیچ خبر موثقی که از شادی اعراب نیوجرسی حکایت داشته باشد، موجود نیست.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

داعش عبادت زیارت‌گاه‌ها را مغایر احکام اسلامی اعلام کرد



داعش عبادت زیارت‌گاه‌ها را مغایر احکام اسلامی اعلام کرد

دولت اسلامی (داعش) تخریب زیارت‌ها و قبرستان‌ها را آغاز کرده‌‌اند.
به گزارش «محبت نیوز» مقام‌های محلی و ساکنان ولسوالی اچین ولایت ننگرهار در شرق افغانستان تایید کردند که افراد وابسته به گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) تخریب زیارت‌ها و قبرستان‌های محل را آغاز کرده‌‌اند.
به گفته خبرگزاری بی بی سی، حاجی غالب، ولسوالی اچین روز سه‌شنبه ۳ قوس (آذر) به بی‌بی‌سی گفت که افراد گروه داعش با کارگذاری بمب، این زیارت‌ها را منفجر کرده‌اند.
او مدعی شد که تمام این زیارت‌گا‌ه‌ها از قدمت تاریخی برخوردار بودند و یکی از آنها (زیارت “دیوانه بابا”) هزار سال قدمت داشته است. به گفته آقای غالب ده‌ها زیارت‌گاه‌ در این منطقه تخریب‌ شده است.
یکی از باشندگان محل نیز که خواست نامی از او برده نشود به بی‌بی‌سی گفت که اغلب زیارت‌گاه‌های مشهور به وسیله افراد گروه داعش منفجر شده‌اند.
او گفت که قبر بستگانش از جمله برادر، پدر و مادرش نیز توسط افراد داعش ویران شده‌ است.
به گفته این ساکن محل نیروهای داعش پیشتر به مردم دستور داده بودند که پرچم‌ها را از سر قبرها بردارند.
یک سخنگوی گروه داعش در افغانستان به بی‌بی‌سی گفته است مراجعه مردم برای عبادت و برآورده شدن خواسته‌ها به زیارت‌گاه‌ها مغایر احکام اسلامی است و افراد داعش به همین دلیل آنها را تخریب می‌کنند.
در رسانه‌های اجتماعی نیز تصاویری نشر شده که مردانی که پرچم داعش را با خود دارند، در حال تخریب قبرها هستند.
ولسوالی‌های اچین و کوت در ولایت ننگرهار از نخستین مناطقی در افغانستان هستند که فعالیت نیروهای وابسته به داعش در آنجا گزارش شده است.
در این مناطق قبلن افراد گروه طالبان فعال بودند، اما با ظهور گروه داعش، برخی از جنگجویان تغییر موضع داده و به داعش پیوستند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

۱۹ کلیسای متروک در اعماق طبیعت + عکس



۱۹ کلیسای متروک در اعماق طبیعت + عکس

یک وبسایت تصاویری از ۱۹ کلیسای متروک در اعماق طبیعت منتشر کرد.
به گزارش «محبت نیوز» وبسایت رادیو چین، وبسایت “ایزو ۵۰۰ پی‌ایکس” تصاویری از ۱۹ کلیسای متروک را در اعماق جنگل‌ها منتشر کرد.
این بناها با گذشت سالیان سال و متروک ماندن در طبیعت، همچنان سرپا مانده‌اند.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin
برچسب ها: