۱۳۹۴ شهریور ۲۱, شنبه

در آلمان صدها پناهجوی ایرانی و افغان به مسیحیت گرویدند

در آلمان صدها پناهجوی ایرانی و افغان به مسیحیت گرویدند

صدها نفر از مسلمانان ایرانی و افغان در یکی از کلیساهای پایتخت آلمان به مسحیت گرویدند.
به گزارش «محبت نیوز»، صدها نفر از مسلمانان ایرانی و افغان در یکی از کلیساهای پایتخت آلمان با شرکت در مراسم غسل تعمید به مسحیت گرویدند.
به گفته رادیو مسکو و بر اساس گزارش روزنامه بریتانیایی”دیلی میل”، برخی از این پناهجویان خود را معرفی نمی کنند چون نگران هستند خویشاوندانشان در وطن به خاطر ارتداد و روگرداندن آنها از دین اسلام مورد تعقیب و آزار قرار گیرند چون مجازات مرتدان در کشورهای اسلامی اعدام است.
از شمار مسلمان‌زادگان ایرانی و افغان که به مسیحیت گرویده‌اند اطلاع دقیقی در دست نیست. مطابق گزارش‌ها تعداد نوکیشانی که از این کشورها به اروپا، و از جمله به آلمان مهاجرت کرده‌اند، مدام رو به افزایش است.
خبرگزاری آلمان پیش تر گزارش داده بود که نوکیشان مسیحی چهره کلیسای محله “اشتگلیتس” برلین را کاملن دگرگون کرده‌اند و اکثریت کسانی که در مراسم عبادی روزهای یک‌شنبه شرکت می‌کنند ایرانی‌تبار و عده‌ای شهروند افغانستان هستند.
چند سال پیش نیز گزارش‌هایی از مسیحی شدن ده‌ها ایرانی در کلیسای “یاری خدا” در محله “نوی‌کلن” برلین منتشر شد. در این‌ گزارش آمده بود که شرکت‌کنندگان در مراسم روز یک‌شنبه این کلیسا دو برابر شده‌اند.‌
خروج از دین اسلام ارتداد محسوب می‌شود و می‌تواند به عنوان “محاربه با خدا و فساد فی‌الارض” مجازات اعدام را در پی داشته باشد. نهاد مددرسانی مسیحی “درهای باز” ایران و افغانستان را جزو ده کشوری اعلام کرده که پیگرد مسیحیان در آن‌ها با شدت انجام می‌شود.
بنابر این گزارش اغلب نوکیشان در توضیح علت تغییر دین خود، اسلام را حامی خشونت و اجبار و مسیحیت را دین شادی، بخشش و رستگاری توصیف کرده‌اند.
فقط طی روزهای شنبه و یکشنبه گذشته حدود ٢٠ هزار نفر پناهجو وارد آلمان شده اند و ممکن است تعداد انها در این کشور تا آخر سال جاری به ٨٠٠ هزار نفر برسد.
تعداد مسلمان آلمان در حال حاضر ۴ میلیون نفر است.
با اینحال آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، گفته است که موج بی‌سابقه پناهجویان، این کشور را در سال‌های آتی دستخوش تغییر خواهد کرد.
خانم مرکل گفته است که آلمان به روند رسیدگی به درخواست‌های پناهندگی از این کشور سرعت می‌دهد .
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
Facebook

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر