۱۳۹۴ مهر ۸, چهارشنبه

کلیسای بلغارستان: به پناهجویان مسلمان اجازه ورود ندهید

کلیسای بلغارستان: به پناهجویان مسلمان اجازه ورود ندهید

کلیسای ارتدکس بلغارستان که ۸۰ درصد از مردم این کشور پیرو آن هستند، از دولت این کشور خواست تا دیگر به پناهجویان مسلمان اجازه ورود ندهد.
به گزارش «محبت نیوز»، سینود مقدس، اسقف اعظم کلیسای بلغارستان برروی پایگاه اینترنتی خود اعلام کرد: «ما به پناهجویان که تاکنون وارد این کشور شده‌اند، یاری می‌رسانیم اما دولت نباید در هیچ شرایطی به افراد بیشتری اجازه ورود بدهد.»
به گفته صدای آمریکا، وی تاکید کرد که ورود این پناهجویان «موجی است که همه ویژگی‌های یک تهاجم را دارد.»
بلغارستان که در مرکز منطقه بالکان واقع است، از گذرگاه‌های کلیدی پناهجویان است و طی هفته‌های گذشته با بیشترین موج پناهجویان سوری، افغان و عراقی روبرو بوده که از طریق یونان و بعد مقدونیه و صربستان قصد دارند خود را به اروپای غربی برسانند.
اسقف کلیسای ارتدوکس بلغارستان اعلام کرده که مشکل کشورهایی که پناهجویان از آنها می‌گریزند «باید در همان کشورها حل و فصل شود و مردم بلغارستان نباید با حذف خود، بهای آن را بپردازند.»
بوئیکو بوریسف، نخست وزیر محافظه‌کار این کشور نیز روز، جمعه با اعلام “نگرانی” نسبت به افزایش ورود موج پناهجویان در ماه‌های آینده گفته بود: «من می‌ترسم و مردم بلغارستان هم می‌ترسند، ما مسیحی هستیم و آنها مسلمان.»
جمعیت مسلمانان در بلغارستان اکنون حدود ۱۳ درصد از کل جمعیت این کشور است و اغلب آنها از مردم ترکیه هستند که در قرون ۱۴ تا ۱۹ میلادی وارد این کشور شده‌اند.
موج پناهجویان که قصد ورود به اروپا را دارند طی هفته‌های گذشته شدت گرفته است. وزارت کشور کروواسی روز، شنبه اعلام کرد که طی روز گذشته نزدیک به ١٠ هزار پناهجو از مرزهای این کشور گذشته و وارد آن شده‌اند.
این وزارتخانه همچنین اعلام کرده که طی ١٠ روز گذشته نیز حدود ۶۵ هزار پناهجو که بخشی از آنها متعلق به کشورهای خاورمیانه هستند، وارد این کشور شده‌اند.
یک مقام سازمان ملل نیز دیروزاعلام کرد که روزانه حدود ٨ هزار پناهجو وارد اروپا می‌شوند وبه نظر می‌رسد این روند کاهش نیافته و متوقف هم نشود.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

کتاب تسویه حساب با «محمد» منتشر شد



کتاب تسویه حساب با «محمد» منتشر شد

کتاب تازه‌ای توسط نویسنده و اسلام‌شناس مصری منتشر شده است. در این کتاب «محمد»  پیامبری نیست که از سوی خدا مبعوث شده باشد.
به گزارش «محبت نیوز»، در کتاب تسویه حساب با “محمد” حامد عبدالصمد به تروریست‌های اسلامگرای داعش و دیگر گروه‌های تکفیری اشاره می‌کند. می‌گوید آن‌ها نام محمد را بر پرچمشان نوشته‌اند، به نام محمد گردن می‌زنند، زنان و دختران جوان را به اسارت می‌برند و آن‌ها را به بردگی جنسی وامی‌دارند، در همان حال عده‌ای از «اسلام رحمانی» سخن می‌گویند و تکفیری‌ها و سلفی‌ها را به تفسیر نادرست از اسلام متهم می‌کنند و این ادعا را در میان می‌آورند که سخن قرآن چیز دیگری‌ست.
به گفته رادیو زمانه، حامد عبدالصمد اکنون در کتاب تازه‌اش می‌خواهد با پیامبر اسلام «تسویه حساب» ‌کند با این قصد که نشان دهد اسلام از یک سویه تکفیری هم برخوردار است.
این اسلام‌شناس مصری که پیش از این در آوریل سال گذشته کتاب «فاشیسم اسلامی» را منتشر کرده بود، می‌گوید: «این مدعا که داعش به آموزه‌های محمد پایبند نیست و این جریان تکفیری به دین اسلام ربطی ندارد، نه تنها گمراه‌کننده است، بلکه بسیار خطرناک هم هست. داعش کاری نکرده که محمد نکرده باشد. در زمان محمد هم دگراندیشان را به بردگی وامی‌داشتند و در جنگ‌ها اسرا را گردن می‌زدند. واقعیت این است که مسلمانان هرگز پیامبرشان را به چالش نکشیده‌اند، بلکه از او یک چهره اسطوره‌ای پرداخته‌اند. اکنون وقت تسویه حساب فرارسیده است.»
حامد عبدالصمد در سال ۱۹۷۲ متولد شد. پدر او امام جماعت مسجد سنی‌ها در حومه قاهره بود. او در قاهره به تحصیل زبان انگلیسی، فرانسه و ژاپنی پرداخت و در سال ۱۹۹۵ در شهر آوگسبورگ، در جنوب آلمان تحصیلاتش را در رشته علوم سیاسی ادامه داد.
حامد عبدالصمد، نویسنده و اسلام‌شناس مصری
عبدالصمد تا سال ۲۰۰۹ در دانشگاه مونیخ تدریس می‌کرد. او در ژوئیه ۲۰۱۳ به قاهره رفت و درباره رویکردهای فاشیستی «اخوان‌المسلمین» سخنرانی کرد. پس از این سخنرانی یکی از رهبران گروه جماعت اسلامی و سلفی‌ها او را کافر خواند و به مرگ تهدید کرد. از آن زمان تاکنون جان او همچنان در خطر است و پلیس آلمان از او محافظت می‌کند.
دو کتاب عبدالصمد با نام‌های «وداع من با آسمان، تولدی دوباره» و «زوال جهان اسلام، یک پیش‌بینی» توسط ب. بی‌نیاز (داریوش) از آلمانی به فارسی ترجمه شد‌ه‌ است. انتشارات پویا، فروغ و خاوران در خارج از ایران این کتاب‌ها را منتشر کرده‌اند.
حامد عبدالصمد می‌گوید: «من می‌خواهم آشوب به پا کنم. وقتش رسیده است که به محمد به چشم یک انسان بنگریم. پیامبر اسلام ۱۴۰۰ سال پیش درگذشت. اما او هرگز به درستی دفن نشد. او در تابوتش آرمیده و از درون تابوت بر جهان اسلام همچنان حکمفرمایی می‌کند. در این میان اما جهان تغییر کرده است.»
سخن حامد عبدالصمد تحریک‌آمیز است، اما تازه نیست. «محمدشناسی» متکی بر کتاب و سنت است. بر این مبنا چهره‌ای از محمد به عنوان یک شخصیت آسمانی ساخته و پرداخته شده. اما در همان حال گروهی از اسلام‌شناسان تلاش می‌کنند چهره‌ای کاملن انسانی و جایزالخطا از پیامبر ارائه دهند. حامد عبدالصمد به این گروه دوم تعلق دارد.
«تسویه حساب با محمد»، نوشته حامد عبدالصمد
قرآن که در سال ۶۳۲ میلادی، پس از مرگ محمد گرد آمد، از دو بخش تشکیل شده: آیات مکی و آیات مدنی. عبدالصمد برای مثال به آیه ۳۲ از سوره مائده و از آیات مکی اشاره می‌کند که می‌گوید هر کس یک انسان را از مرگ نجات دهد، مثل این است که بشریت را نجات داده و این آیه را با آیه قتل کافران در سوره توبه، یکی از آیات مدنی مقایسه می‌کند. او در کتاب «تسویه حساب با محمد» منشأ و دلیل آیات قرآنی با دو پیام متناقض را توضیح می‌دهد. به گمان او این تناقض‌ها به این دلیل شکل گرفت که محمد در مکه با پیام‌های امیدبخش و رحمانی پیروانی پیدا نکرد. پس به مدینه رفت و با گروه‌های جنگ‌طلب همدست شد، به غارتگری و جنگ و آدمکشی روی آورد و چنین بود که به ضرب شمشیر پایه‌های امپراطوری اسلامی را ساخت.
عبدالصمد می‌گوید: «هنگامی که آیات قرآن بشارت‌دهنده صلح و دوستی بودند، موفقیتی نصیب محمد نشد. این شمشیر بود که نخستین کامیابی‌ها را نصیب پیامبر اسلام کرد. این واقعیت صدر اسلام است و آن را نباید از نظر دور داشت.»
حامد عبدالصمد، به یک معنا تلاش می‌کند دریابد که چه اتفاقی برای پیامبر اسلام افتاد که او به یک شورشی رادیکال تبدیل شد. عبدالصمد می‌گوید: «من قصد ندارم آیات مکی و مدنی را با هم مقایسه کنم. بلکه تلاش کرده‌ام این آیات را در متن تاریخ صدر اسلام بررسی کنم. آیات صلح‌جویانه در مکه و آیات جنگ‌طلبانه در مدینه، اسلام رحمانی و اسلام تکفیری، هر دو یک اسلام‌اند. آن‌ها را نمی‌توان از هم تفکیک کرد و دو اسلام ساخت و پرداخت. محمد هم به عنوان یک شخصیت در متن تاریخ صدر اسلام قابل بررسی‌ست. او یک شخصیت تاریخی‌ست که دیگر معاصر زمان ما نیست.»
این سخنان ممکن است جسورانه باشد. اما این پرسش در میان می‌آید که آیا بهتر نیست به جای تقدس‌زدایی از پیامبر اسلام و تحریک مسلمانان، مدارا پیشه کنیم و بر جنبه‌های رحمانی و بشردوستانه قرآن تأکید کنیم؟
عبدالصمد پاسخ می‌دهد: «نه، به هیچ‌وجه، اتفاقن مسلمانان صلح‌جو را هم باید با تاریخ صدر اسلام و با شخصیت متناقض محمد درگیر کرد. آن‌ها باید دریابند که قرآن یک متن تاریخی و محمد هم یک شخصیت تاریخی‌ست. تأکید بر جنبه‌های رحمانی قرآن مشکلی را از میان برنمی‌دارد. او که به آیات رحمانی قرآن استناد می‌کند که بشارت‌دهنده صلح باشد، نباید تعجب کند اگر دیگری برای جنگ‌افروزی و غارتگری به آیات تکفیری قرآن استناد کند.»
شاید بتوان گفت کتاب وی یک کتاب مناقشه‌انگیز دیگر است برای سکولار کردن دین اسلام. عبدالصمد در پی دگرگونی ماهوی اسلام از یک دین سیاسی به یک دین شخصی مبتنی بر سنت روشنگری در غرب است.
«تسویه حساب با محمد» در ادامه «فاشیسم اسلامی» نوشته شده. عبدالصمد در کتاب پیشین‌اش هم برای اسلام یک سویه عرفانی و یک سویه قضایی و سیاسی قائل شده بود. او بر این نظر است سویه قضایی و سیاسی اسلام رویکردهای فاشیستی دارد. به باور او وقتی یک اسلام‌گرا وارد عرصه سیاست می‌شود هدفی ندارد جز اینکه نخست حاکمیت اسلام را به جامعه تحمیل کند و سپس بر جهان مسلط شود.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

دادگاه تاجیکستان حزب نهضت اسلامی را سازمان تروریستی اعلام کرد

دادگاه تاجیکستان حزب نهضت اسلامی را سازمان تروریستی اعلام کرد

دادگاه عالی تاجیکستان حزب نهضت اسلامی تاجیکستان، از احزاب عمده مخالف در این کشور را سازمان تروریستی اعلام کرده است.
به گزارش «محبت نیوز» دادگاه عالی تاجیکستان حزب نهضت اسلامی تاجیکستان، از احزاب عمده مخالف در این کشور را سازمان تروریستی اعلام کرده است.
به گفته  خبرگزاری بی بی سی، دادگاه عالی روز ۲۹ سپتامبر (هفتم مهر) پس از برسی کوتاه مدت درخواست دادستانی کل تاجیکستان مبنی بر بستن این حزب آن را شامل فهرست سازمان های ممنوع کرده است.
حکم دادگاه در باره ممنوعیت فعالیت حزب نهضت اسلامی تاجیکستان ساعاتی پس از اعلام بازداشت بزرگمهر یارف، وکیل مدافع این حزب توسط وزارت کشور صادر شد.
آقای یارف به تقلب و جعل اسناد متهم است.
در اوایل ماه سپتامبر سیزده تن از مقامات ارشد حزب نهضت اسلامی تاجیکستان به ظن “رهبری یک قیام مشکوک علیه دولت” توسط معاون سابق وزیر دفاع بازداشت شدند.
عبدالحلیم نظرزاده ۱۶ سپتامبر در یک عملیات نیروهای ویژه دولت کشته شد. مقامات می گویند او و همراهانش قصد سرنگون کردن دولت را داشته اند و برای رسیدن به اهداف خود به مراکز پلیس و انبار اسلحه حمله کرده اند.
دادگاه عالی تاجیکستان با حکم خود همچنین رسانه های مربوط به حزب نهضت اسلامی را ممنوع کرده است.
حزب نهضت اسلامی تاجیکستان و متحدانش پس از یک جنگ ۵ ساله بین سال های ۱۹۹۲ و ۱۹۹۷ با دولت تاجیکستان توافقنامه صلح امضا کرد.
محی الدین کبیری، رهبر حزب نهضت اسلامی که پس از مطرح شدن اتهامات علیه او در رسانه های دولتی کشور را ترک کرده و در تبعید خودخواسته در خارج به سر می برد، اتهامات علیه خود و حزبش را “بی پایه و دارای انگیزه سیاسی” خوانده است.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

مصباح یزدی: بی حجاب ها مانند چهارپایان هستند !



مصباح یزدی: بی حجاب ها مانند چهارپایان هستند !

صف بندی مقامات دولتی بر سر مساله حجاب گسترده و گسترده تر می شود اما شهروندان ایران به ویژه بانوان همچنان در لایه های تحجر فکری باقیمانده اند.
مطلب دریافتی / بقلم مهرداد مقدسی
 «محبت نیوز»  –   نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری، که در مراسم افتتاحیه دانشگاه مجازی علوم و معارف اسلامی سخن می گفت با ابراز نارضایتی از وضعیت حجاب و تکیه بر ایجاد بهداشت روانی برای جامعه در ایران گفت: “اکثر فعالیت‌های انسان برای تامین همین نیازها است. “
به گزارش انتخاب، مصباح که در مقام آیت الله، ریاست موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی را هم دارد و به گفته برخی مسولان در چگونگی اعطای بورسیه های تحصیلی به عزیزان ونورچشمی های وابسته به جمهوری اسلامی تاثیر گذاری عمده دارد با بیان این که ما در منطقه شاهد موجوداتی هستیم که از حیوان و دیو هم پست تر هستند، بی حجابی را یکی از پدیده های این تشابه انسان و چهارپایان اعلام کرد.
این مقام بلند پایه در ارکان دولتی و نزدیک به رهبری با اشاره به درماندگی تئوریسین های اسلامی در پاسخگویی به شبه هایی که در مسایل مطرح شده اسلامی در دهه اخیر بوجود آمده است همچنین گفت: اگر کسی اوضــــــاع اوایل انقلاب را با اکنون مقایسه کند مطمئنن با دیدن وضعیت بــد حجاب، گـــرانفروشی‌ها و دیگر موارد تعجب می‌کند. وی در ادامه عنوان کرد: بالاترین عامل این مشکلات ایجاد شده در جامعه اینترنت و گوشی‌های همراه هستند که در این سال‌ها آثار سوء بسیاری داشتند، اگر وضعیت به همان نسبتی که در ۳۰سال گذشته از انقلاب پیش رفته ادامه پیدا کند وضع فرهنگی ۱۰۰ سال آینده چه خواهد شد.
مصباح یزدی اضافه کرد: در کنارهجمه‌های اینترنتی رسانه هایی وجود دارند که دائمن علیه تشیع و اسلام شبهه پراکنی می‌کنند، در چنین شرایطی نخستین وظیفه انسان این است که خود را حفظ کند؛ گاهی شبهه‌ها به اندازه‌ای شیطانی و فنی مطرح می‌شوند که کمتر کسی تحت تاثیر قرار می‌گیرد.
این در حالی است که بر سر مساله حجاب و برخورد با پدیده بی حجابی بین مسئولین و مقامات و دست اندرکار دولتی، اختلاف نظر های چشمگیری بروز کرده است. به عنوان نمونه می توان به نوع برخورد پیشنهادی معاون رییس‌جمهوری در امور زنان و خانواده اشاره کرد مولاوردی ضمن تاکید بر این که با قانونی کردن جریمه برای بد حجابی از شان و مرتبه محجوب بودن زنان کاسته می شود در تاریخ چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۹۴ گفت : ” شان حجاب را تا حد کمربند ایمنی پایین نیاورید”.
شهیندخت مولاوردی با اشاره به اینکه برای برخورد با بی حجابی نباید اقدامات‌ایجابی در دستور کار قرار گیرد در یک تقابل رودر رو با بسیجیان و عامران به معروف و ناهیان از منکر قرار گرفت.
او دراین راستا همچنین افزود: “هرگز نمی‌توان با توسل به شیوه جریمه و مجازات به نتیجه مورد نظر دست یافت”.
وی با تاکید بر لزوم بررسی‌های لازم درباره طرح صیانت از عفاف و حجاب افزود:‌این طرح هنوز به تصویب نرسیده و حتی اخیرن رییس مرکز پژوهش‌های مجلس هم نظر مخالف ارایه کرده و گفته است به اندازه کافی قانون در‌این باره وجود دارد.
بنابراین صف بندی مقامات دولتی بر سر مساله حجاب گسترده و گسترده تر می شود اما شهروندان ایران به ویژه بانوان همچنان در لایه های تحجر فکری باقیمانده از هزاران سال کوته اندیشی به سبب بیرون ماندن چند تار از موی خود مورد خشونت های فیزیکی، آزار، توهین و جریمه های سنگین مالی واقع می شوند.
این مشاور رییس جمهور دولت یازدهم با تاکید بر اهمیت درس گرفتن از تجربیات و عملکرد گذشته در‌این حوزه، افزود: نباید اشتباهات را تکرارکرد و سطح‌ این باور دینی را تا حد جریمه نبستن کمربند‌ایمنی پایین آورد زیرا به طور قطع پاسخ مناسب را دریافت نخواهیم کرد‌.
می توان چنین برداشت کرد که پرداختن به مساله بی حجابی با چنین پشتکار و پیگیری آن هم توسط نزدیک ترین اشخاص به بیت رهبری، همچنین هزینه کردن در سطوح بالای مالی توسط ارگان های نظامی چون سپاه و بسیج به جهت رویارویی با زنان به اصطلاح بد حجاب در جامعه، بیش از آن که پیاده کردن حکم اسلامی باشد به نوعی اعلان جنگ به زنان و بانوان ایران به منزله تابو شکنان و مبارزان با یک قانون پوسیده و رنگ باخته است تا به این وسیله مانع شکوفایی و بالندگی نیمی از شهروندان جامعه یعنی بانوان بشوند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

انفجار ۲۱ خانه مسیحیان به دست دولت اسلامی


انفجار ۲۱ خانه مسیحیان به دست دولت اسلامی

گروه اسلامگرای داعش، ۲۱ خانه مربوط به مسیحیان و شبک را در شهر قرقوش در دشت نینوا منفجر کرد.
به گزارش «محبت نیوز» مسؤول اطلاع رسانی در حزب دموکرات کردستان عراق در موصل، اعلام کردند که گروه تروریستی داعش، ۲۱ خانه متعلق به مسیحیان و قوم “شبک” را در شهر قرقوش در دشت نینوا منفجر کرده است.
به گفته باشگاه خبرنگاران، سعید مموزینی، مسؤول اطلاع رسانی در حزب دموکرات کردستان در موصل در گفتگو با سایت سومریه نیوز با اعلام این خبر افزود: “داعش طی روزهای گذشته صدها خانه را در منطقه دشت نینوا منفجر کرده است. “
وی علت این رفتارها را ضعف داعش به دلیل ناکامی های اخیر دانست و گفت: گروه دولت اسلامی موسوم به داعش می کوشد با ایجاد ترس و وحشت در میان مردم، بر ضعف خود سرپوش بگذارد.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

۱۳۹۴ مهر ۷, سه‌شنبه

انتقاد از «پیشنهاد» عربستان برای ساخت مسجد در آلمان برای پناهجویان



انتقاد از «پیشنهاد» عربستان برای ساخت مسجد در آلمان برای پناهجویان

سیاستمداران آلمانی پیشنهاد عربستان سعودی برای ساختن صد مسجد برای پناهجویان سوری که وارد آلمان شده‌اند را برخوردی «تلخ» و «طعنه‌آ‌میز» توصیف کرده و از آن انتقاد کردند.
به گزارش « محبت نیوز»  همزمان با ورود هزاران پناهجوی سوری به آلمان در هفته‌های اخیر، ظاهرن حکومت عربستان پیشنهاد داده که به ازای هر صد نفر پناهجویی که وارد آلمان شود برای آن‌ها یک مسجد بسازد.
اما اندرو شوئر، دبیرکل حزب دمکرات مسیحی در ایالت جنوبی بایرن به شدت از این «پیشنهاد» عربستان سعودی انتقاد کرده است.
آقای شوئر گفته است «این حتی از یک برخورد طعنه‌آمیز نیز بد‌تر است. اینکه اخوان المسلمین نیست. حس همبستگی در جهان عرب کجا رفته است؟»
یک سیاستمدار دیگر این حزب به نام اشتفان مایر نیز گفت: «آلمان به پول برای ساختن مسجد نیاز ندارد. چیزی که کمبود آن مشهود است احساس همبستگی با پناهجویان است.»
رادیو فردا به نقل از روزنامه بریت انیایی ایندیپندنت خبر داد ، ریچارد داوکینز که به خاطر نظرات انتقادی و جنجالی در مورد مذهب شهرت دارد نیز در مورد این مسئله اظهار نظر کرده و پیشنهاد عربستان سعودی را «یا یک لطیفه تلخ و یا یک توهین تلخ به سخاوت آلمان در رفتار با پناهجویان» توصیف کرده است.
به اعتقاد او پیشنهاد عربستان سعودی به هیچ وجه به سود پناهجویانی که به آلمان می‌آیند نیست.
آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، روز دوشنبه بار دیگر از رهبران کشورهای اروپایی خواست تا ضمن همکاری با یکدیگر و با پذیرش مسئولیت مشترک راه‌حل عملی و قابل قبولی برای بحران مهاجران پیدا کنند.
او درآستانه اجلاس فوق‌العاده رهبران کشورهای اروپایی که روز چهارشنبه برگزار می‌شود افزود: «آلمان برای کمک آماده است. ولی این فقط مشکل آلمان نیست بلکه به همه اروپا مربوط است. اروپا باید به طورمشترک اقدام کند و مسئولیت بپذیرد. آلمان به تنهایی نمی‌تواند این وظیفه را انجام دهد.»
طی هفته‌های گذشته عربستان سعودی و سایر کشورهای ثروتمند عربی پیرامون خلیج فارس، به خاطر نپذیرفتن پناهجویان سوری به شدت مورد انتقاد قرار گرفته‌اند.
البته هفته گزارش‌هایی در رسانه‌های عربی منتشر شد که عربستان از زمان شروع جنگ داخلی سوریه «حدود ۵۰۰ هزار نفر از مهاجران اهل این کشور را پذیرفته است». روزنامه عربی‌زبان الحیات گزارش داد که هزاران شهروند سوری که در عربستان سعودی ساکن شده‌اند به عنوان «کارگر» و «نه پناهجو» به آن کشور رفته‌اند.
شبکه خبر سی‌ان‌ان نیز پیشتر گزارش داده بود، که امارات متحده عربی گفته است ۵۳۰ میلیون دلار برای کمک به پناهجویان به سازمان‌ ملل پرداخته است.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

جداسازی مسلمانان و مسیحیان در اردوگاه‌‌های پناهجویی

جداسازی مسلمانان و مسیحیان در اردوگاه‌‌های پناهجویی

اتحادیه پلیس آلمان خواستار جداسازی پناهجویان بر اساس تعلقات دینی‌شان شد.
به گزارش « محبت نیوز» اتحادیه پلیس آلمان می‌گوید، به دلیل درگیری‌های فزاینده در اردوگاه‌های پناهجویی باید به جداسازی پناهجویان بر حسب تعلقات دینی‌شان اقدام کرد.
به گفته خبرگزاری آلمان، ورگ رادک، معاون این اتحادیه، جداسازی پناهجویان بر حسب تعلقات دینی را تصمیمی «قطعن بامعنا» خواند و به روزنامه آلمانی «دی ولت» گفت، این تصمیم به خاطر پیشگیری از درگیری‌های خشونت‌آمیز بعدی اتخاذ شده است. او خاطرنشان ساخت که مأموریت‌های پلیس آلمان به علت درگیری ‌‌‌در اردوگاه‌های پناهجویی به صورتی «فزاینده» افزایش یافته است.
یورگ رادک، معاون اتحادیه پلیس آلمان، می‌گوید که فشار وارده بر پلیس در این مورد به مرز نهایی خود رسیده است. او گفت: «وقتی ۴ هزار نفر در یک اردوگاه زندگی می‌کنند، تنگنای موجود به واکنش‌های عصبی منجر می‌شود. تا جایی که مسئله‌ای جزئی مثل استفاده به‌نوبت از توالت موجب زد و خورد می‌شود.»
به سبب وجود حس همبستگی میان گروه‌هایی بزرگ با تعلقاتی متفاوت در این اردوگاه‌ها دعوایی کوچک به زد و خوردی بزرگ می‌انجامد.
او خواستار افزایش نظارت بر اردوگاه‌های پناهجویی با به‌کارگیری سرویس‌های امنیتی خصوصی شد. علاوه بر این، به گفته او، مأموران امنیتی باید از استانداردهای ویژه‌ای برخوردار باشند. آنها باید آشنا به فرهنگ ساکنان اردوگاه باشند، وگرنه مأموریت ‌آنها به آسانی ‌باعث افزایش درگیری‌ها خواهد شد.
همزمان با اظهارات معاون اتحادیه پلیس آلمان وب‌سایت «اشپیگل آنلاین» خبر از زد و خوردی جمعی در اردوگاه پناهجویی کالدن در ایالت هسن داد. این زد و خورد که ظهر یکشنبه (۲۷ سپتامبر/ ۵ مهر) از دعوا میان دو تن از ساکنان کمپ آغاز شده بود به زد و خوردی بزرگ میان پاکستانی‌ها و آلبانیایی‌ها منجر شد.
پلیس در این مرحله توانست اوضاع را آرام سازد. اما عصر همان روز دعوا باز هم بالا گرفت و ۷۰ نفر از یک گروه با حدود ۳۰۰ نفر از گروهی دیگر درگیر شدند. در این درگیری از چماق و گاز اشک‌آور استفاده شد. پلیس بعد از چندین ساعت توانست اوضاع را تحت کنترل خود در آورد. ۱۴ نفر، از جمله سه مأمور پلیس زخمی شدند. کسی دستگیر نشد.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

ربودن یک زن مسیحی و اجبار برای پذیرش اسلام !

ربودن یک زن مسیحی و اجبار برای پذیرش اسلام !

مسلمانان افراطی در پاکستان با ربودن یک زن مسیحی او را وادار به پذیرش اسلام کردند.
pakistan_christian-3587
به گزارش «محبت نیوز»  فوزیه صدیق ٢۶ ساله، در شهر پاتوکی ایالت پنجاب توسط کارفرمای مسلمان خود ربوده می شود و مجبور به پذیرش اسلام از سوی این فرد می شود.
به گفته خبرگزاری مسیحی  انگلیسی زبان بارناباس فاند، احمد نظیر احمد کارفرمای مسلمان فوزیه ضمن تهدید وی به مرگ از وی درخواست می کند با وی ازدواج کند.
پس از این حادثه خانواده خانم صدیق با حضور در اداره پلیس شکایتی علیه کارفرمای مسلمان تنظیم می کنند، که در نهایت با اعمال نفوذ برادر کارفرمای مسلمان این شکایت از دستور کار اداره پلیس خارج می شود. در حالیکه کلیه شواهد و اظهارات بر علیه آقای نظیر کارفرمای مسلمان است، اما پلیس و بازجویان اظهارات کارفرمای مسلمان را تأیید می کنند.
به ادعای آقای نظیر فوزیه به دلخواه خود با وی ازدواج کرده و اسلام را پذیرفته است.
فوزیه صدیق به شدت سخنان کارفرمای مسلمان را تکذیب می کند و می گوید تمام این اتفاقات با ارعاب رخ داده است.
به گزارش منابع خبری مسیحیان پاکستانی در پنج سال گذشته بیش از ٧٠٠ دختر مسیحی در پاکستان توسط مسلمانان ربوده شده اند.
بیشتر این دختران مجبور به پذیرش اسلام و ازدواج با مردان مسلمان شده اند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

احتمال آزادی کشیش سعید عابدینی در صورت آزادی شهروندان ایران در آمریکا



احتمال آزادی کشیش سعید عابدینی در صورت آزادی شهروندان ایران در آمریکا

حسن روحانی که برای حضور در مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک سفر کرده است، در گفت‌وگویی به احتمال آزادی سه آمریکایی در صورت آزادی شهروندان ایرانی که در آمریکا زندانی هستند، اشاره کرد.
به گزارش «محبت نیوز» رئیس‌جمهور ایران روز یکشنبه (۲۷ سپتامبر / ۵ مهر) در گفت‌وگو با کریستیان امانپور، خبرنگار سی‌ان‌ان، با اشاره به زندانیان ایرانی در آمریکا تصریح کرد که اگر ایالات متحده گام‌های لازم را در راه آزادی آنان بردارد، او نیز تمامی تلاش خود را خواهد کرد تا شهروندان آمریکایی ‌زندانی در ایران فوری آزاد شوند.
خبرگزاری آلمان به نقل از گزارش خبرگزاری فرانسه خبر داد که روحانی در این مصاحبه همچنین گفته است که هیچ چیزی به اندازه تحقق این امر “باعث خوشحالی او نخواهد شد”.
کشیش سعید عابدینی ، جسیون رضاییان و امیر حکمتی  سه شهروند آمریکایی ‌زندانی در ایران هستند. افزون بر این سه‌نفر، شهروند دیگری از آمریکا به نام رابرت لوینسون که گفته می‌شود، جاسوس اف‌ بی ‌آی بوده، در سال ۲۰۰۷ در سفری به جزیره‌ی کیش ناپدید شد.
در حالی که آمریکا بر این باور است که مقامات جمهوری اسلامی ممکن است از سرنوشت لوینسون آگاه باشند، ایران در این باره اظهار بی‌اطلاعی کرده است.
سعید عابدینی کشیش آمریکایی ایرانی‌تبار است که بیش از دو سال و نیم پیش به اتهام نقض امنیت ملی از طریق تشکیل کلیساهای خانگی در ایران دستگیر و به هشت سال حبس محکوم شد.
جیسون رضاییان خبرنگار روزنامه آمریکایی “واشنگتن‌پست” در ایران تیر ماه سال ۱۳۹۳ بازداشت و حدود یک سال بعد به اتهام “جاسوسی” دادگاهی شد. آخرین جلسه دادگاه او ۱۹ مرداد ماه امسال برگزار شد. طبق آخرین گزارش‌ها حکم پرونده رضاییان صادر شده، اما هنوز به مرحله ابلاغ نرسیده است.
امیر حکمتی که در آمریکا متولد شده، در ماه اوت سال ۲۰۱۱ برای دیدار با بستگانش به ایران سفر کرد. او پس از مدتی بازداشت و متهم به جاسوسی شد. ایران ادعا کرده که او در عراق و افغانستان آموزش جاسوسی دیده است. جان کری، وزیر خارجه آمریکا در ماه اوت سال جاری میلادی در آستانه چهارمین سالگرد بازداشت این زندانی آمریکایی خواستار آزادی او شده بود.
این نخستین بار نیست که موضوع آزادی متقابل زندانیان آمریکایی مطرح می‌شود. سرنوشت زندانیان آمریکایی در ایران از موضوعاتی بود که در دیدار اخیر جان کری و محمدجواد ظریف، وزیران خارجه ایالات متحده و جمهوری اسلامی نیز مورد بحث قرار گرفت.
این دیدار یک روز پیش از گفت‌وگوی حسن روحانی با شبکه تلویزیونی سی ان ان انجام گرفت.
به گفته‌ی جان کربی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، کری در دیدار خود با ظریف مراتب نگرانی دولت آمریکا از ادامه بازداشت شهروندان این کشور در ایران را به همتای ایرانی خود ابراز داشته و “خواهان بازگشت آنان به کشورشان شده است”.
طبق گزارش اشپیگل آنلاین جان کری نیز تایید کرده که با ایران در مورد “تبادل زندانیان” چند گفت‌وگو صورت گرفته است. به گفته‌ی وزیر خارجه آمریکا باید منتظر ماند و دید که روند تحولات چگونه خواهد بود.
جمهوری اسلامی نیز در مقابل در تلاش افزایش فشار بر آمریکا برای آزادی شهروندان ایرانی است. وزارت خارجه ایران در اوایل شهریور ماه امسال از آمریکا خواستار آزادی هر چه زودتر آنان شده بود.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

پاپ در کنگره امریکا به مجازات و تجارت اسلحه به شدت انتقاد کرد



پاپ در کنگره امریکا به مجازات و تجارت اسلحه به شدت انتقاد کرد

برای اولین بار رهبر کاتولیک‌های جهان در کنگره آمریکا سخنرانی کرد.
به گزارش «محبت نیوز» پاپ فرانسیس روز پنجشنبه ( ۲ مهر) در برابر اعضای کنگره سخن گفت از جمله به پرهیز از ساده‌سازی روندها، پدیده‌ها و مواضع فراخواند: «همیشه وسوسه‌ای وجود دارد که ما باید به خصوص در برابر آن مقاومت کنیم: ساده‌سازی و فروکاستن انسان‌ها، روندها و پدیده‌ها به خوب و بد و حق و ناحق. جهان امروز با جراحت‌های متعددش که بسیاری از خواهران و براداران ما از آن رنج می‌برند طلب می‌کند که ما در برابر هرگونه قطبی‌کردن که بخواهد همه چیز را زیر مقولات شر و خیر دسته‌بندی کند، بایستیم.»
دعوت به “رفتار درست”
به گفتته خبرگزاری آلمان پیش از سخنرانی پاپ روسای مجلس نمایندگان و سنا از اعضا خواسته بودند که به هنگام سخنرانی پاپ رفتار درستی داشته باشند، اعتراض و مخالفت نکنند و … به خصوص در میان محافظه کاران کنگره شمار زیادی هستند که نگاهی انتقادی به مواضع پاپ دارند و آنها را زیادی لیبرال می‌دانند. اما پاپ ملاحظه این سناتورها و نمایندگان را نکرد و مثلن در نفی مجازات اعدام بی‌پرده سخن گفت: «هر انسانی حرمتی خدشه‌ناپذیر و واگذارنشدنی دارد. مجازات هم نیازمند مایه‌هایی از امید و بازپروری است.»
مجازات اعدام هنوز جزیی از قوانین جزایی ۳۲ ایالت از ۵۰ ایالت آمریکا است.
پاپ در ادامه آمریکایی‌ها را فراخواند که به خصوص در مورد سیل مهاجران در جهان علائق فردی را کنار بگذارند و قلبی گشاده‌تر داشته باشند: «شمار پناهجویان نیابد ما را از خود به در کند، بلکه باید این پناهجویان را همچون افراد ببینیم، در چهره آنها بنگریم، ماجراهایشان را گوش دهیم و تلاش کنیم تا حد ممکن برای تغییر وضعیت آنها واکنش نشان دهیم، واکنشی از سر انسانیت، عدالت و برادری.»
مسئله مهاجرت و پناهجویی یکی از مباحث مطرح در کارزار انتخابات ریاست جمهوری آمریکا است. به ویژه مسئله اقامت مهاجرانی که به طور غیرقانونی از آمریکای لاتین و از مرز مکزیک وارد آمریکا می‌شوند نقش عمده‌ای در این کارزار دارد. دولت اوباما مخالف بازگرداندن این مهاجران به کشورهای خاستگاه‌اشان بوده، ا ما جمهوریخواهان طرفدار چنین سیاستی هستند.
رهبر کاتولیک‌های جهان همچنین خواهان تلاش‌های بیشتر برای فرونشاندن مناقشات مسلحانه در جهان شد. او گفت: «چنین وظیفه‌ای همه را متعهد می‌کند که تجارت اسلحه را متوقف کنند. صحبت بر سر پول و درآمدی است که از خون و خونریزی حاصل می‌شود.»
هر سال میلیاردها دلار در جهان صرف خرید اسلحه و گرم‌نگه داشتن مناقشات ملی و قومی و مرزی می‌شود. آمریکا در رأس فروشندگان اسلحه قرار دارد.
پاپ در سال‌های گذشته از جمله بازیگران اصلی در بهبود مناسبات میان آمریکا و کوبا و احیای رابطه میان این دو کشور بوده است. قبل از آمریکا هم او از کوبا دیدار کرده بود. با توجه به موضع مخالف کنگره نسبت به لغو تحریم‌های آمریکا علیه کوبا، همه منتظر بودند که پاپ در کنگره چگونه به سراغ این مسئله خواهد رفت.
او بخشی ازسخنرانی خود را به رابطه آمریکا و کوبا اختصاص داد و با تاکید خواهان آن شد که دو کشور به دوران انجماد در مناسبات خود پایان بدهند: «وظیفه من ایجاد پل ارتباط میان انسان‌ها و کمک ‌به آنها است که به هر طریق ممکن اقدامی مشابه انجام دهند. وقتی که کشورهایی در حال مناقشه با هم هستند به راه گفت‌وگو و دیالوگ بیافتند، دیالوگی که ولو به دلایلی بسیار مشروع هم قطع شده باشد، امکانات تازه‌ای برای همه فراهم می‌شود.»
پاپ در سخنرانی‌اش به مباحث بحث‌انگیزی مانند سقط جنین و ازدواج همجنسگرایان اشاره نکرد، اما موضوع حفاظت از محیط زیست و جو زمین را برجسته ساخت. او در این زمینه هم مواضعی نزدیک به دولت اوباما و مخالف اکثریت جمهوریخواه در کنگره دارد. پاپ سخنرانی خود را با این جملات به پایان برد که به جد باور دارد که باید تغییری صورت گیرد و «آمریکا و کنگره آن در این تغییر باید نقشی مهم بازی کنند.»
در نیویورک ۶ هزار نفر پلیس مامور حفظ امنیت حضور پاپ در این شهر و دیدارهای او هستند. در بخش‌هایی از شهر نرده‌هایی به ارتفاع دو و نیم متر نصب شده‌اند که تا کنون در نیویورک بی‌سابقه بوده است.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin

پاپ فرانسیس در زندان + عکس

پاپ فرانسیس در زندان + عکس

پاپ فرانسیس در آخرین برنامه خود پیش از ترک ایالات متحده امریکا از زندان فیلادلفیا بازدید و با زندانیان آن دیدار کرد.
pope-F-jail

به گزارش «محبت نیوز» فیلادلفیا آخرین شهری بود که پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان در سفر خود به آمریکا از آنجا دیدن کرد.
پاپ در آخرین روز اقامت در این کشور با اسقف‌های شهر دیدار کرد و سپس به زندان فیلادلفیا رفت تا با زندانیان نیز دیدار کند.
زندانیان که از ماه‌ها قبل آماده این دیدار بودند برای دقایقی رهبر  کاتولیک های جهان از نزدیک دیدار و گفتگو کردند.
این اولین بار است که یک پاپ در دیدار از ایالات متحده از زندانی در فیلادلفیا بازدید می کند. زندانیان پیشتر یک صندلی مخصوص برای نشست پاپ در این دیدار ساخته بودند که روز گذشته با حضور وی از آن رونمایی کردند. رویترز عکس‌های این دیدار را منتشر کرده است.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookBalatarin