جزیرهی کامِنی جزیرهای بسیار کوچک بوده و مساحت آن فقط ۱۲۰ در ۷۰ متر است، کلیسای اسپِیسو کامِنی در این جزیره واقع شده است.
به گزارش «محبت نیوز» کلیسای اسپِیسو کامِنی در جزیرهی کوچکی واقع در بخش میانی دریاچهی کوبنسکی واقع شده است، این صومعه در ایالت ولوگدا واقع شده و حدود ۵۰۰ کیلومتر با مسکو فاصله داشته و در شمال آن قرار دارد.
این بنا اولین بار توسط دوک گِلب واسیلوویچ که شاهزاده ی شهر بلوزرسک روسیه بود در سال ۱۲۶۹ ساخته شد. بنایی چوبی که دارای یک گنبد بود و مسیحیان جزیره کامنی در آن به عبادت می پرداختند. کلیسای اسپیسو کامنی روسیه در جزیره ای به نام کامنی قرار گرفته است.
جزیره ی کامنی جزیره ای کوچک در روسیه است و دارای مساحتی حدود ۸۴۰۰ متر مربع می باشد. و کلیسای اسپیسو کامنی دقیقن در شمال مسکو درداخل دریاچه ی کوبنسکی قرار گرفته و فاصله اش تا شهر مسکو پانصد کیلومتر برآورد می شود. اما امروزه این کلیسا از سنگ ساخته شده است و دارای ۵ گنبد می باشد.
در زمان های گذشته ایمانداران مسیحی برای این که جلوی فرسایش جزیره را بگیرند در اطراف آن بتن های سنگی کار گذاشته اند. به همین دلیل اسپیسو کامنی وجه تسمیه اش به استحکام بخشیده شده با سنگ اشاره دارد. این جزیره در طول سالیان دراز سرنوشت بسیار سختی را پشت سر گذاشته است و افرادی که در ان زندگی کرده اند سختی های زیادی را علی الخصوص در جنگ ها و درگیری ها متحمل شده اند.
- بیشتر بخوانیم: فارغالتحصیلان الهیات به عنوان خادم جذب کلیساهای روسیه خواهند شد
- بیشتر بخوانیم: با کلیسای برفی «اومسک» در روسیه آشنا شوید+عکس
تاریخچه کلیسای اسپیسو کامنی مسکو
دوک گلِب واسیلوویچ، شاهزادهی شهر بلوزرسک روسیه در سال ۱۲۶۹ که کشتی اش در اثر طوفان شکسته بود و در دریا غرق شده بود توسط راهبان این جزیره نجات یافت او به همین دلیل وقتی دید که مردم اینجا که اکثرن از ایمانداران به مسیح می باشند، توانایی اقتصادی برای ساخت کلیسا را ندارند، دستور داد تا کلیسایی را برای آنها از چوب بسازند.
دوک گلِب واسیلوویچ، شاهزادهی شهر بلوزرسک روسیه در سال ۱۲۶۹ که کشتی اش در اثر طوفان شکسته بود و در دریا غرق شده بود توسط راهبان این جزیره نجات یافت او به همین دلیل وقتی دید که مردم اینجا که اکثرن از ایمانداران به مسیح می باشند، توانایی اقتصادی برای ساخت کلیسا را ندارند، دستور داد تا کلیسایی را برای آنها از چوب بسازند.
این کلیسا توسط شاهزاده مورد حمایت قرار گرفت و به مرکز اقتصادی و کلیسایی منطقه تبدیل شد. اما بعد ها از این جزیره برای تبعید افراد سیاسی و مسیحیان مسن استفاده شد و اولین نفر ایوان نرونوف بود که به این منطقه در قرن ۱۶ تبعید گردید. این صومعه یک بار هم دچار آتش سوزی شده است که توسط یکی از افراد تبعیدی در سال ۱۷۷۴ صورت پذیرفت.
همین امر سبب شد که کلیسای دیگری با ۵ گنبد و ستون هایی از سنگ به جای آن ساخته شود و همچنین یک مسافرخانه و دو فانوس دریایی نیز پس از قرون وسطی در این جزیره در کنار این صومعه ساخته شده اند که تنها ساختمان هایی هستند که در این جزیره مشاهده می شوند.
در سال ۱۹۲۵، دولت شوروی این کلیسا را تعطیل کرد و این جزیره بار دیگر مکانی برای تبعید مجرمان شد. در سال ۱۹۳۷، پس از پایان زمان تبعید جمعی از زندانیان، این جزیره را ترک کردند و باز این جزیره خالی از سکنه شد.
بعدها کار بازسازی این کلیسا از را در سال ۱۹۹۱ فردی به نام الکساندر که اهل ولگودا و فردی تحصیل کرده بود، به عهده گرفت. و این کلیسا دوباره احیا شد. از سال ۱۹۹۵ این جزیره اغلب توسط اسقف اعظم- اسقف از Vologda و Veliky Ustyug Maximilian بازدید می شد . در سال ۱۹۹۹ در سمت جنوبی جزیره در نزدیکی کلیسای مقدس، یک کلیسا با نام about a single day برای گرامی داشتن یاد و خاطرات همه مقدسین ولگودا ساخته شد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر