۱۳۹۶ آبان ۲, سه‌شنبه

“کلیسا‎ی اسپِیسو کامِنی” جزیره ای در روسیه برای پرستش خداوند

“کلیسا‎ی اسپِیسو کامِنی” جزیره ای در روسیه برای پرستش خداوند

جزیره‎ی کامِنی جزیره‎ای بسیار کوچک بوده و مساحت آن فقط ۱۲۰ در ۷۰ متر است، کلیسای اسپِیسو کامِنی در این جزیره واقع شده است.
به گزارش «محبت نیوز» کلیسا‎ی اسپِیسو کامِنی در جزیره‌ی کوچکی واقع در بخش میانی دریاچه‎ی کوبنسکی واقع شده است، این صومعه در ایالت ولوگدا واقع شده و حدود ۵۰۰ کیلومتر با مسکو فاصله داشته و در شمال آن قرار دارد.
این بنا اولین بار توسط دوک گِلب واسیلوویچ که شاهزاده ی شهر بلوزرسک روسیه بود در سال ۱۲۶۹ ساخته شد. بنایی چوبی که دارای یک گنبد بود و مسیحیان جزیره کامنی در آن به عبادت می پرداختند. کلیسای اسپیسو کامنی روسیه در جزیره ای به نام کامنی قرار گرفته است.
جزیره ی کامنی جزیره ای کوچک در روسیه است و دارای مساحتی حدود ۸۴۰۰ متر مربع می باشد. و کلیسای اسپیسو کامنی دقیقن در شمال مسکو درداخل دریاچه ی کوبنسکی قرار گرفته و فاصله اش تا شهر مسکو پانصد کیلومتر برآورد می شود. اما امروزه این کلیسا از سنگ ساخته شده است و دارای ۵ گنبد می باشد.
در زمان های گذشته ایمانداران مسیحی برای این که جلوی فرسایش جزیره را بگیرند در اطراف آن بتن های سنگی کار گذاشته اند. به همین دلیل اسپیسو کامنی وجه تسمیه اش به استحکام بخشیده شده با سنگ اشاره دارد. این جزیره در طول سالیان دراز سرنوشت بسیار سختی را پشت سر گذاشته است و افرادی که در ان زندگی کرده اند سختی های زیادی را علی الخصوص در جنگ ها و درگیری ها متحمل شده اند.
تاریخچه کلیسای اسپیسو کامنی مسکو
دوک گلِب واسیلوویچ، شاهزاده‎ی شهر بلوزرسک روسیه در سال ۱۲۶۹ که کشتی اش در اثر طوفان شکسته بود و در دریا غرق شده بود توسط راهبان این جزیره نجات یافت او به همین دلیل وقتی دید که مردم اینجا که اکثرن از ایمانداران به مسیح می باشند، توانایی اقتصادی برای ساخت کلیسا را ندارند، دستور داد تا کلیسایی را برای آنها از چوب بسازند.
این کلیسا توسط شاهزاده مورد حمایت قرار گرفت و به مرکز اقتصادی و کلیسایی منطقه تبدیل شد. اما بعد ها از این جزیره برای تبعید افراد سیاسی و مسیحیان مسن استفاده شد و اولین نفر ایوان نرونوف بود که به این منطقه در قرن ۱۶ تبعید گردید. این صومعه یک بار هم دچار آتش سوزی شده است که توسط یکی از افراد تبعیدی در سال ۱۷۷۴ صورت پذیرفت.
همین امر سبب شد که کلیسای دیگری با ۵ گنبد و ستون هایی از سنگ به جای آن ساخته شود و همچنین یک مسافرخانه و دو فانوس دریایی نیز پس از قرون وسطی در این جزیره در کنار این صومعه ساخته شده اند که تنها ساختمان هایی هستند که در این جزیره مشاهده می شوند.
در سال ۱۹۲۵، دولت شوروی این کلیسا را تعطیل کرد و این جزیره بار دیگر مکانی برای تبعید مجرمان شد. در سال ۱۹۳۷، پس از پایان زمان تبعید جمعی از زندانیان، این جزیره را ترک کردند و باز این جزیره خالی از سکنه شد.
بعدها کار بازسازی این کلیسا از  را در سال ۱۹۹۱ فردی به نام الکساندر که اهل ولگودا و فردی تحصیل کرده بود، به عهده گرفت. و این کلیسا دوباره احیا شد. از سال ۱۹۹۵ این جزیره اغلب توسط اسقف اعظم- اسقف از Vologda و Veliky Ustyug Maximilian بازدید می شد . در سال ۱۹۹۹ در سمت جنوبی جزیره در نزدیکی کلیسای مقدس، یک کلیسا با نام about a single day برای گرامی داشتن یاد و خاطرات همه مقدسین ولگودا ساخته شد.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTwitterBalatarinTelegram

پاپ فرانسیس: برکت آب را باید برای آینده بشریت حفظ کرد

پاپ فرانسیس: برکت آب را باید برای آینده بشریت حفظ کرد

رهبر کاتولیک های جهان در نخستین همایش بین المللی آب و هوا که در شهر رم برگزار شد، خواستار تلاش برای حفظ آب به عنوان یک برکت ارزشمند برای آینده بشریت شد.
به گزارش «محبت نیوز» پاپ فرانسیس در پیامی به مناسبت آغاز همایش بین المللی’آب و هوا، مقایسه رودخانه های بزرگ جهان’ در رم، که توسط کاردینال ‘پیئترو پارولین’ نخست وزیر واتیکان قرائت شد، گفت: نیاز به شناسایی راهکارهایی است که از طریق آن بتوان برکت ارزشمند آب را برای آینده بشریت حفظ کرد.
پاپ با بیان اینکه افزایش مدام نیاز به آب یکی از مشکلات جدی و کنونی جامعه بین الملل است ، افزود: امیدوارم با تلاش شما راه حل هایی عملی در حوزه رودخانه ها برای رویکردی کامل جهت توسعه فرهنگ حفظ آب به عنوان برکتی ارزشمند، گشوده شود.
‘پائولو جنتیلونی’ نخست وزیر ایتالیا نیز در مراسم افتتاح این همایش سه روزه ، گفت:ما دارای مسئولیتی مشترک برای مقابله با مشکلات جهانی هستیم، مانند تغییرات اقلیمی و بحران آب و این مسئولیت یعنی دفاع و اجرای توافق پاریس که بسیار مهم است. نباید به عقب گام برداشت و امیدوارم که دوستان آمریکایی نیز به تصمیم خود بازگردند.
همایش بین المللی’آب و هوا، مقایسه رودخانه های بزرگ جهان’ با حضور مقام های دولتی ۴۷ حوزه رودخانه ای و دریاچه مهم جهان، شهرها و جوامع محلی که همجوار این رودها قرار دارند، نهادهای بزرگ مالی همچون صندوق بین المللی پول، بانک جهانی و بانک سرمایه گذاری اروپا، آغاز بکار کرد.
بر اساس این گزارش، این نخستین باری است که همه مقام های یادشده برای بحث در باره مبارزه با آلودگی، امنیت منابع آب برای ملت ها و کشاورزی، جلوگیری از خشکسالی و سیل ناشی از تاثیرات گرمای زمین گرد هم آمده اند.
همایش بین المللی ‘آب و هوا، مقایسه رودخانه های بزرگ جهان ‘ تا روز چهارشنبه هفته جاری ادامه دارد. در این همایش در باره حفظ منابع آبی که در تهدید آلودگی و تغییرات اقلیمی قرار دارند، بحث و گفت وگومی شود.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTwitterBalatarinTelegram

نتیجه یک تحقیق: مسیحیان تحت جفا همواره در طول تاریخ از خشونت پرهیز کرده اند

نتیجه یک تحقیق: مسیحیان تحت جفا همواره در طول تاریخ از خشونت پرهیز کرده اند

نتیجه تحقیقات نشان میدهد که مسیحیان غالبن چند استراتژی محدود برای حفظ بقای خود داشته از جمله راهکارهای حفظ بقای آنها در شرایط دشوار، زندگی زیرزمینی یا مهاجرت بوده است.
به گزارش «محبت نیوز» سه موسسه آکادمیکی که به یکدیگر ملحق شده بودند تا درباره تحت جفاترین فرقه های مسیحی در طول تاریخ در سراسر جهان، تحقیق کنند نتایج پژوهش خود را به زودی منتشر خواهند کرد.
به نوشته تارنمای مدارا، دانشگاه جورج تاون، نتردام و موسسه آزادیهای مذهبی در این پروژه تحقیقی با یکدیگر همکاری کردند.
این گروه تحقیقی اولین موسسه پژوهش درباره مسیحیان تحت جفا در جهان را با نام «زیر شمشیر سزار» تاسیس کرده اند.که موسسه تمپلتون نیز عهده دار هزینه‌های این پژوهش شده بود.
انجام این پروژه سه سال به طول انجامید. در این پژوهش ۱۴ محقق اطلاعات جمع آوری شده از ۳۰ کشور جهان را از مطلعین که در سراسر جهان پراکنده بودند جمع آوری و تحلیل کرده است. در این تحقیق الگوهای جفا بر مسیحیان و همچنین شیوه پاسخگویی ایمانداران به مسیح به این تعقیب و شکنجه ها و همچنین توصیه‌های مقابله با آزار و شکنجه تحلیل و بررسی شده است.
نتیجه تحقیقات نشان میدهد که مسیحیان غالبن چند استراتژی محدود برای حفظ بقای خود داشته از جمله راهکارهای حفظ بقای آنها در شرایط دشوار، زندگی زیرزمینی یا مهاجرت بوده است.
برخی نیز خود را با رژیم سرکوبگر حاکم وفق داده‌اند. مسیحیان با استفاده از راه حل دوم اغلب در پی حفظ آزادیهای ایمانی خود با رعایت چند فاکتور بوده اند.
آنها اغلب روابط خود را با غیرمسیحیان، جمعیتهای مسیحی دیگر و چهره‌های سکولار به صورت مسالمت آمیز بسط و گسترش میدادند. مواجهه مستقیم با نیروهای سرکوبگر استراتژی بوده است که به ندرت مورد استفاده مسیحیان قرار میگرفته. از این استراتژی تنها در زمانی که بی عدالتی به آخرین حد خود میرسیده است استفاده میشده است.
این تحقیق نشان میدهد که راهکار غالب مسیحیان تحت شکنجه در طول تاریخ پرهیز از خشونت و راهکارهای مسالمت آمیز بوده است.
تروریسم جز در چند مورد بسیار استثنایی و نادر در طول تاریخ در بین مسیحیان دیده نشده است. که نشان دهنده آن است الهیات و تعالیم مسیحی در اتخاذ چنین رویکردهایی بسیار موثر بوده است. نتایج این تحقیق هم اکنون به صورت آنلاین در اختیار علاقمندان قرار گرفته است. همچنین قرار است این پژوهش به عنوان واحد درسی در دانشگاه جرج تاون و نتردام تدریس شود.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTwitterBalatarinTelegram

بی احترامی به مقدسات مسیحیان در ترکیه ادامه دارد

بی احترامی به مقدسات مسیحیان در ترکیه ادامه دارد

کلیسای ارمنی “گیراگوس” مقدس در شهر “دیاربکر” (تیگراناکرت) در ترکیه، در پی جنگ میان نیروهای نظامی ترکیه و کردها، آسیب های زیادی دیده و به مقدسات مسیحیان در این مکان بی احترامی های بیشماری شده است.
به گزارش«محبت نیوز» این کلیسا متعلق به سده پانزدهم میلادی، واقع در شهر دیاربکر. روز ۲۳ اکتبر ۲۰۱۱میلادی با هزینه ارامنه و شهرداری دیاربکر ترکیه بازسازی شده بود.کلیسای شهر دیاربکر برای اجرای مراسم مذهبی در اختیار پاتریارک ارمنی استانبول قرار داشت.
به تازگی تصاویری از آسیب های وارد شده به کلیسای “گیراگوس” مقدس، در “تیگراناکرت” (“دیاربکر”)، در پی درگیری های میان حکومت ترکیه و کردهای این کشور، منتشر گردیده اند. در این تصاویر، توهین به مقدسات مسیحی از جمله، تصویر  عیسی مسیح مشهود می باشد.
مدافعان حقوق بشر، در جریان بازدید از کلیسای مذکور، شاهد آن بوده اند که تمامی شیشه های کلیسا را شکسته اند و از کلیسا به عنوان سنگر نظامی استفاده کرده اند، صندلی های کلیسا را سوزانده اند و داخل کلیسا را به زباله دانی، تبدیل کرده‌اند همچنین بخش های از بنای کلیسا هدف گلوله و خمپاره قرار گرفته است.
شوربختانه در طی سالهای اخیر و با به قدرت رسیدن حزب اسلامگرای عدالت و توسعه در ترکیه و حمایت رئیس جمهور اسلامگرای این کشور یعنی ‘رجب طیب اردوغان’ از اسلامگرایان تندرو، هر روزه شاهد برخوردهای تبعیض آمیز و بی احترامی به مقدسات و اماکن تاریخی و مذهبی مسیحیان در ترکیه هستیم.
گفتنی است که کلیساهای زیادی در ارمنستان غربی و ترکیه به چنین سرنوشتی دچار گشته اند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTwitterBalatarinTelegram

انتشار دو سند مهم در خصوص نسل کشی ارمنیان

انتشار دو سند مهم در خصوص نسل کشی ارمنیان

در این تلگراف یکی از فرماندهان ارشد ارتش عثمانی دستور می دهد که آن دسته از مسلمانانی که در خانه های خود به ارمنیان جان بدر برده از کشتار و تبعید پناه بدهند، باید مجازات و در مقابل خانه هایشان به دار آویخته شوند.
به گزارش «محبت نیوز» تانر آکچام مورخ سرشناس ترکیه ای اخیرن دو سند مهم و جنجال برانگیز در خصوص نسل کشی ارمنیان در روزنامه «آگوس» چاپ استانبول منتشر کرده که پرده از سیاست های نابود سازی عمدی ارمنیان در امپراتوری عثمانی بر می دارد.
به نوشته «موسسه هور» و به نقل ازasbarez.com، نخستین سند، تلگرافی است که از طرف محمود کمال پاشا فرمانده ارتش عثمانی به افسران ارشد، در ولایات مختلف نوشته شده و ممهور به مهر وزارت داخله عثمانی می باشد.
این تلگراف که در تاریخ ۲۴ جون ۱۹۱۵م. نوشته شده در دادگاه های ۱۹۱۹-۱۹۲۱م،سران اتحاد و ترقی مورد بررسی واقع شده است.
در این تلگراف محمود کمال پاشا به فرماندهان ارشد ارتش عثمانی ولایات مختلف ترکیه دستور می دهد که آن دسته از مسلمانانی که در خانه های خود به ارمنیان جان بدر برده از کشتار و تبعید پناه بدهند، باید مجازات و در مقابل خانه هایشان به دار آویخته شوند.
ترجمه این تلگراف به شرح ذیل می باشد:
«برای ما روشن است که در برخی از روستاها و شهرها مسلمانان ترک، برخلاف تصمیمات دولتی برخی از ارمنیان را پناه داده اند.از این رو می بایست منازل این افراد را بر سرشان خراب کرده و این مسلمانان را در مقابل منازلشان به دار آویخت. شما مختارید تا اقدامات لازم را انجام داده تا حتی یک ارمنی جان سالم بدر نبرد،حتی ارمنیانی که مذهب خود را تغییر داده اند نیز می بایست تبعید شوند.همچنین سربازانی که از این دستور دولتی سرپیچی کنند باید در دادگاه های نظامی پاسخگو باشند، لطفن در این خصوص گزارش های لازم را به مرکز ارسال نمائید.»
سند دوم نیز که یک تلگراف است، در تاریخ ۴ جولای ۱۹۱۵م،از طرف «بهاالدین شکیر» رئیس تشکیلات مخصوصه به «ثابت بیگ» والی ولایت خاربرت نوشته شده است.
متن تلگراف به این شرح است:
«برادر لطفن گزارش دهید که آیا ارمنیان تنها از روستاها و شهرها تبعید شده یا کشته نیز می شوند.لطفن ما را در جریان امور بگذارید.»
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTwitterBalatarinTelegram

حمله به کلیسای ارامنه در استانبول

حمله به کلیسای ارامنه در استانبول

ملی گرایان افراطی ترکیه ای، با سنگ، به ارامنه ای که از یک کلیسا، بیرون می آمدند، حمله کرده اند
به گزارش «محبت نیوز» گروهی از ملی گرایان افراطی ترکیه ای، با سنگ، به ارامنه ای که از کلیسای ارمنی “هوانس” مقدس، در “استانبول”، در محدوده فعلی ترکیه، بیرون می آمدند، حمله نموده اند و فریاد زده اند: “مرگ بر شما”.
به نقل از تارنمای آراکس، “یرواند اوزوزون”، فعال ارمنی تبار ساکن “استانبول”، در همین رابطه، اظهار داشته است که غم انگیز است که ارامنه، برای حفظ امنیت خود، در کشوری مشکل دارند که شهروندان آن هستند. وی افزوده است که اقلیت ها، به ویژه، ارامنه، در ترکیه، هدف سخنان تنفر آمیز قرار می گیرند و در این کشور، کلمه “ارمنی”، از سوی بسیاری از افراد، به عنوان توهین، مورد استفاده قرار می گیرد!
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTwitterBalatarinTelegram

حدود دو میلیون ارمنی که به اجبار مسلمان شده اند در جهان زندگی می کنند

حدود دو میلیون ارمنی که به اجبار مسلمان شده اند در جهان زندگی می کنند

در سال ۱۹۱۵ میلادی ده‌ها هزار دختر و زن ارمنی به دست کُردها و تُرک‌ها اسیر شدند و به عنوان خدمتکار، برده یا همسر به خدمت آن‌ها در آمدند.این زنان و دختران به اجبار مسلمان شدند تا از تبعید و کشتار جان سالم به در ببرند.
به گزارش «محبت نیوز» در جریان نسل کشی ارمنیان در سال ۱۹۱۵ هزاران تن از زنان و دختران ارمنی به اجبار ترکهای عثمانی مسلمان شدند تا از تبعید و کشتار جان سالم به در ببرند.
به نقل از آراکس، حالا “هرانوش هاکوپیان”، وزیر “دیاسپورا” ی ارمنستان (وزیر جوامع خارج از ارمنستان)، در جریان ششمین کنفرانس ارمنستان-“دیاسپورا”، اعلام نموده که تصور می شود که در خارج (از ارمنستان)، هفت میلیون ارمنی، زندگی می کنند اما باید به تعداد آن ها، دو میلیون ارمنی مسلمان شده را افزود.
لازم به ذکر است که گروهی از ارامنه، در زمان نسل کشی ارمنیان توسط ترکیه و در سال های پس از آن، توسط حکومت های عثمانی و ترکیه، مجبور به تغییر دین خود شدند اما در چند سال گذشته، تعداد زیادی از این ارامنه و نسل های بعدی آن ها، به هویت ارمنی و مسیحی خود برگشته اند و آن را آشکار کرده اند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTwitterBalatarinTelegram

اردوغان: در ازای باز پس فرستادن فتح‌الله گولن، کشیش آمریکایی را آزاد می کنیم

اردوغان: در ازای باز پس فرستادن فتح‌الله گولن، کشیش آمریکایی را آزاد می کنیم

رئیس جمهورترکیه پیشنهاد کرده که واشنگتن در ازای باز پس فرستادن فتح‌الله گولن، واعظ مشهور مخالف اردوغان، می‌تواند کشیش برانسون را تحویل بگیرد.
به گزارش «محبت نیوز» از یک سال پیش تاکنون اندرو برانسون، کشیش آمریکایی در ترکیه زندانی است. آمریکا بارها خواستار آزادی او شده است. اکنون رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه پیشنهاد کرده که واشنگتن در ازای باز پس فرستادن فتح‌الله گولن، واعظ مذهبی مخالف اردوغان، می‌تواند برانسون را تحویل بگیرد.
رجب طیب اردوغان روز پنج‌شنبه ۲۸ سپتامبر / ۶ مهر در سخنانی در یک آکادمی پلیس گفت: «گولن را به ما بدهید تا ما او (برانسون) را محاکمه کنیم و به شما تحویل دهیم.»
دولت ترکیه جنبش فتح‌الله گولن را مسئول کودتای نافرجام ژوئیه ۲۰۱۶ در این کشور می‌داند. از آن زمان تاکنون ده‌ها هزار نفر از مظنوان وابسته به جنبش گولن در ترکیه بازداشت شده‌اند.
اندرو برونسون و همسرش نورین مدیر یک کلیسا در شهر ساحلی ازمیر، واقع در غرب ترکیه هستند. در اکتبر ۲۰۱۶ آنها به اتهام تهدید «امنیت ملی» دستگیر شدند. کمی بعد، نورین برونسون آزاد شد اما همسرش به اتهام عضویت در جنبش گولن در زندان باقی ماند.
در ماه اوت فرمان جدیدی در ترکیه منتشر شد که به اردوغان حق تبادل خارجیان محاکمه‌‌شده با ترک‌های خارج از کشور را می‌داد «در صورتی که برای امنیت ملی ضروری و یا به نفع کشور باشد.»
کیلیچ از دولت آمریکا خواسته بود تا به ترکیه برای جمع‌آوری مدرک علیه گولن، جهت اثبات نقش او در کودتا کمک کند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTwitterBalatarinTelegram

کشف اجساد ۲۱ “مسیحی مصری” که بدست اسلامگرایان داعش کشته شدند



کشف اجساد ۲۱ “مسیحی مصری” که بدست اسلامگرایان داعش کشته شدند

گروه تروریستی اسلامی داعش ۲۱ گروگان قبطی مصری را در ابتدای سال ۲۰۱۵ با دستان بسته در کنار ساحل جنوبی پایتخت لیبی اعدام کرده بود.
به گزارش «محبت نیوز»  اداره مبارزه با جنایت شهر مصراته امروز تصاویر پیکر ۲۱ مسیحی قبطی مصری که در جنوب شهر سرت لیبی از سوی اسلامگرایان داعش کشته شده بودند را منتشر کرد.
پیکر این کشته ها با اعتراف اعضای اسیر داعش کشف شد.اداره مبارزه با جنایت مصراته در گزارش خود آورده است: پیکر این افراد در حالی پیدا شد که دست هایشان از پشت بسته و سرها از بدن جدا شده بودند.
پیکر گروگان های قبطی برای تعیین هویت به شهر مصراته انتقال داده شدند.گفتنی است گروه تروریستی اسلامی داعش ۲۱ گروگان قبطی مصری را در ابتدای سال ۲۰۱۵ با دستان بسته در کنار ساحل جنوبی پایتخت لیبی اعدام کرد.
انتشار فیلم هولناک قتل فجیع تعدادی از شهروندان مسیحی مصر توسط داعش، واکنش های بین المللی در پی داشت.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTwitterBalatarinTelegram

“کشیش مسیحی” در شمال قاهره بدست یک اسلامگرای تندرو کشته شد



“کشیش مسیحی” در شمال قاهره بدست یک اسلامگرای تندرو کشته شد

«سمعان شحاته» کشیش مسیحی ارتدکس در شمال قاهره مورد حمله فردی ناشناس قرار گرفت و کشته شد.
به گزارش «محبت نیوز» «سمعان شحاته» کشیش مسیحی ارتدکس در شمال قاهره مورد حمله فردی ناشناس قرار گرفت و کشته شد.
به نقل از ابنا، وی در حالی که به بازدید یکی از کلیساها در شهر “السلام” در شمال قاهره رفته بود، فرد ناشناسی که گفته می شود سلفی تندرو باشد، با “ساطور” به وی حمله کرد و این کشیش پس از انتقال به بیمارستان جان سپرد.
پلیس مصر قاتل این کشیش مسیحی را دستگیر کرد و بازجویی و تحقیقات در مورد انگیزه و علت قتل آغاز شده است.احتمال می رود حمله به این کشیس به اعلام حالت اضطراری سه ماهه در شهر السلام مرتبط است.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTwitterBalatarinTelegram