۱۳۹۶ شهریور ۷, سه‌شنبه

تروریستهای مسلح یک کلیسا را در نیجریه به خاک خون کشیدند

تروریستهای مسلح یک کلیسا را در نیجریه به خاک خون کشیدند

پلیس نیجریه روز یکشنبه اعلام کرد در حمله افراد مسلح به کلیسایی در ایالت انامبرا واقع در جنوب شرق نیجریه دست کم ۱۰ نفر کشته و ۱۸ تن زخمی شدند.
فرتور آرشیوی است
به گزارش «محبت نیوز» خبرگزاری شین هوآ در خبری فوری اعلام کرد: افراد مسلح ناشناس امروز ( یکشنبه) در یک حمله غافلگیرانه به کلیسایی در ایالت انامبرا واقع در جنوب شرق نیجریه شمار زیادی از حاضران در این کلیسا را به رگبار بسته و متواری شدند.
رئیس پلیس محلی نیجریه اعلام کرد تاکنون فردی در این ارتباط دستگیر نشده است و تحقیقات اولیه نشان می دهند افراد محلی در این حادثه دست داشته اند.
به گفته شاهدان عینی افراد مسلح با ورود به کلیسای کاتولیک سن فیلیپس ابتدا یکی از افراد را تهدید کرده و او را به قتل رساندند و سپس با آتش گشودن به سمت افراد که تعداد آنان به صد نفر می رسد، دست کم ۱۰ نفر را کشتند.
با این وجود به دلیل اینکه تعدادی از مجروحان در مسیر انتقال به بیمارستان جان خود را از دست دادند، تعداد کشته شدگان این حمله بیشتر شده است.
هنوز انگیزه افراد مسلح در این تیراندازی مشخص نشده است اما پیش بینی می شود که مهاجمان از اسلامگرایان تندرو بوده باشند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTwitterBalatarinTelegram

پدر بزرگ “داویت نالباندیان” از بازماندگان نسل کشی ارامنه است

پدر بزرگ “داویت نالباندیان” از بازماندگان نسل کشی ارامنه است

خانواده “داویت نالباندیان”، قهرمان تنیس جهان نیز از بازماندگان نسل‌کشی ارمنیان هستند.
به گزارش «محبت نیوز» پایگاه خبری ترکیه‌ای “gazetekarinca.com” ضمن ترجمه و درج مصاحبه “داویت نالباندیان”، قهرمان ارمنی‌الاصل آرژانتینی ورزش تنیس که دارای شهرت جهانی است، به داستان زندگی این ورزشکار بنام و خانواده وی که از بازماندگان نسل‌کشی ارمنیان هستند پرداخته است. جالب اینکه این سایت خبری از واژه “نسل‌کشی” بدون افزودن کلمه‌ای که نافی آن باشد استفاده کرده است.
به نقل از تارنمای آراکس، این پایگاه خبری به نقل از “نالباندیان” می‌نویسد: “در ایام نسل‌کشی پدربزرگم “گئورگ” تنها ۱۲ سال داشت. وی ابتدا خود را به فرانسه و سپس به آرژانتین رسانده است”.
“نالباندیان” به خاطر می‌آورد که پدربزرگ یتیمش، که تمام خانواده خود را در نسل‌کشی از دست داده بود، دوست نداشت از زخم‌های گذشته سخن بگوید.
او هر وقت از گذشته می‌گفت بی‌اختیار اشک از چشمانش جاری می‌شد و نمی‌توانست داستان خود را به پایان ببرد.
“نالباندیان” می افزاید: “پدربزرگ به زبان مادری دعا می‌کرد و به خواندن کتاب مقدس مشغول می‌شد، این تنها چیزی بود که از خانه پدری برایش مانده بود”.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTwitterBalatarinTelegram

کشف سندی جدید از وقوع نسل کشی ارمنیان که می تواند ترکیه را به دردسر بیاندازد

کشف سندی جدید از وقوع نسل کشی ارمنیان که می تواند ترکیه را به دردسر بیاندازد

یک مورخ ترک سندی یافته است که توسط بها الدین شکیر یکی از سران اصلی حزب اتحاد و ترقی و از عاملان اصلی نسل کشی ارمنیان بصورت رمز گذاری شده به والی خاربرت نوشته است
به گزارش «محبت نیوز» تانر آکچام جامعه شناس و مورخ ترک که سالیان طولانی ای به تحقیق در خصوص واقعه نسل کشی ارمنیان پرداخته است، اخیرا سندی منتشر کرده که می تواند پرده از وقوع سیستماتیک نسل کشی ارمنیان برداشته و دولت ترکیه را به دردسر بیاندازد.
به نقل از موسسه ترجمه و تحقیق هور، این مورخ ترک سندی یافته است که توسط بها الدین شکیر یکی از سران اصلی حزب اتحاد و ترقی و از عاملان اصلی نسل کشی ارمنیان بصورت رمز گذاری شده به والی خاربرت نوشته است.
«ارمنیان تبعیدی، از آنجا نابود می شوند یا خیر؟و آیا ارمنیان نشانه دار تبعید شده اند یا به کل نابود لطفن بصورت شفاف پاسخ بدهید.»
این ترجمه تلگراف مذکور است که به زبان عربی عثمانی در تاریخ ۴ جولای ۱۹۱۵ به والی استان خاربرت ارسال شده است.
تانرآکچام در مورد این تلگراف چنین می نویسد:
این تلگراف یا سند از دو بخش مجزاء تشکیل شده که بخش اول آن متن تلگراف و بخش دوم حروف عربی رمزگذاری شده می باشد.نکته مهم در این تلگراف اینست که بر روی سربرگ وزارت داخله عثمانی نوشته شده است.
تانر آکچام حروف رمز گذاری شده عربی در این تلگراف را با دیگر اسناد آرشیو عثمانی مقایسه کرده و شباهت هایی در ۲۴ مورد یافته است. وی معتقد است که این کلمات بصورت مشابه در دیگر اسناد تکرار شده و از این رو دولت ترکیه نمی تواند مدعی جعلی بودن این سند باشد. این تلگراف، سند بسیار مهمی در مورد وقوع سیستماتیک نسل کشی ارمنیان است که طی دادگاه های نظامی سال ۱۹۱۹ استانبول بارها بدان اشاره شده بود.
تانر آکچام در خصوص به دست آوردن این سند می نویسد: طبق تحقیقات من مشخص شد که نسخه اصلی این تلگراف در آرشیو کلیسای اورشلیم نگاه داری می شود اما کوشش هایم برای دسترسی به آن بی نتیجه ماند تا اینکه توانستم عکس و کپی آن را در آرشیو شخصی کشیشی ارمنی در نیویورک پیدا کنم .
در جریان دادگاه های نظامی ای که در سال ۱۹۱۹ در استانبول تشکیل شد و هدفش محاکمه سران ترک های جوان بود،هیأتی نیز از طرف ارامنه ترکیه در دادگاه حضور داشت که توسط اسقف استانبول سرپرستی می شد. رئیس دادگاه در جریان دادرسی، اسناد زیادی را جهت بررسی در اختیار اسقف و هیئت همراه گذاشته بود که این سند پس از دادگاه های سال ۱۹۲۲ و روی کار آمدن دولت کمال آتاتورک،توسط اسقف استانبول ابتدا به مارسی و منچستر و سپس به آرشیو کلیسای ارمنی اورشلیم منتقل شد و تا به امروز خارج از دسترس مورخین قرار گرفته است.
در سال ۱۹۶۰ یک کشیش ارمنی کاتولیک مذهب به نام گریگور گِرگِریان،در بازدید از اورشلیم و آرشیو های آن از تعدادی سند عکسبرداری کرده و با خود به نیویورک منتقل می کند که این تلگراف نیز جزءآن اسناد بوده است.
تانر آکچام در خصوص یافتناین سند و اهمیت آن می نویسد:
من سنگی در اقیانوس پرتاب کرده ام که امواج آن به سوی ساحل در حرکتند، من نمی دانم که چقدر زمان لازم است تا امواج این سنگ را به ساحل برسانند،در نظر من ساحل همان موضع انکار دولت ترکیه می باشد.
به نظر آکچام این تلگراف اهمیت بسیار زیادی دارد و دولت ترکیه به سختی بتواند در مقابل آن مقاومت کند،اما وی معتقد است با شناختی که از دولتمردان ترک دارد آن ها راهی خواهند یافت که این سند را نیز به مانند دیگر اسناد انکار کنند.
تانر آکچام در انتها می گوید:
همانطور که می دانیم دولت های متوالی ترکیه اصرار می ورزند که موضوع نسل کشی ارمنیان را نمی بایست از موضع سیاسی بررسی کرد بلکه می بایست آن را به مورخین و تاریخدانان سپرد و این همان کاری است که من انجام می دهم یعنی بررسی تاریخی من به عنوان یک مورخ و جامعه شناس وظیفه دارم که نسل های آینده ترکیه را با واقعیات آشنا کرده و آن ها را با تاریخ کشورم روبرو سازم. ترکیه می بایست با تاریخ خود روبرو شده و نه تنها ارتباط خود با ارمنیان را بهبود بخشد بلکه دموکراسی واقعی را در کشور برقرار کند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTwitterBalatarinTelegram

سالگرد قتل کشیش فرانسوی توسط تروریست‌های اسلامگرا

سالگرد قتل کشیش فرانسوی توسط تروریست‌های اسلامگرا

مسئولان کلیسای کاتولیک می‌گویند کلیسا بعد از تحقیق، شهادت خواهد داد که کشیش “ژاک هامل” در مواجهه با مرگ رفتاری “انجیلی” و قدیسانه داشته است.
به گزارش «محبت نیوز» مطبوعات فرانسه از کشیشی تجلیل کردند که یک سال پیش به دست تروریست‌های اسلامی در کلیسا به قتل رسید. کلیسای کاتولیک اینک در فکر “قداست” این روحانی است و قصد دارد که وی را به طور رسمی “شهید” اعلام کند.
روزنامۀ فیگارو تیتر صفحۀ اول را به سالگرد مرگ کشیش فرانسوی اختصاص داده که توسط تروریست اسلامگرا به قتل رسید. پارسال در کلیسایی در یک شهر کوچک فرانسه دو تروریست کشیش ٨۴ ساله را سر بریدند. این جنایت هولناک آنهم در کلیسا فرانسوی‌ها را سخت تکان داد.
فیگارو در سرمقاله‌اش یادآوری می‌کند که به گفتۀ حاضران در کلیسا، آخرین سخن کشیش سالخورده خطاب به تروریست‌ها عبارت “برو شیطان” (یا دور شو شیطان) بوده است.
به نقل از خبرگزاری فرانسه، این عبارت در مسیحیت بسیار معروف است (Vade retro satana) . در عهد جدید آمده است که عیسی مسیح هنگامی که با شیطان روبرو شد این جمله را به زبان آورد. شاید ادای این جمله توسط کشیش، یکی از انگیزه‌های کلیسای کاتولیک باشد که قصد دارد وی را پس از مرگ به مقام قداست برساند.
مسئولان کاتولیک می‌گویند کلیسا بعد از تحقیق، شهادت خواهد داد که کشیش “ژاک هامل” در مواجهه با مرگ رفتاری “انجیلی” و قدیسانه داشته است.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTwitterBalatarinTelegram

کلیساهای زیبای چوبی در شمال رومانی

کلیساهای زیبای چوبی در شمال رومانی

در منطقه مارامورس در شمال رومانی حدود ۱۰۰ کلیسای ارتدوکس وجود دارد که بین قرن‌های ۱۷ تا ۱۹ ساخته شده اند.
به گزارش«محبت نیوز» کلیساهای قدیمی با معماری‌های خاص مربوط به دوره‌ی خود در سراسر دنیا جز مقاصد گردشگری بسیاری از گردشگران هستند. کلیساهای چوبی رومانی نیز معماری منحصر به فردی دارند.
در منطقه مارامورس در شمال رومانی حدود ۱۰۰ کلیسای ارتدوکس وجود دارد که بین قرن‌های ۱۷ تا ۱۹ ساخته شده اند. این کلیسا‌ها نمونه برجسته معماری چوبی مذهبی بومی هستند که از تبادل سنت‌های مذهبی ارتدوکس با تاثیرات گوتیک به وجود آمده اند. این کلیسا‌ها ساختمان‌های بلند چوبی با برج ناقوس‌های بلند و باریک بالای ورودی هستند و سقف‌های عظیم توفالی دارند که بدنه کلیسا را کوچک نشان می‌دهد. این کلیسا‌ها طرح‌های متنوعی دارند که سطح بالای هنر و مهارت را نمایش می‌دهد.
قدمت سنت ساخت کلیساهای چوبی درمرکز و جنوب مارامورس را می‌توان آغاز قرن شانزدهم دانست. در این منطقه ساختمان‌های چوبی تاریخچه طولانی دارند و چوب مدت‌ها ابزار بیان هنرمندان این منطقه بوده است.
مهارت، دانش و تجربه صنعتگران در استفاده از چوب فوق العاده است. حتی امروزه نیز این مهارت هنوز توسط نجاران قدیمی که منبع اصلی دانش نجاری سنتی هستند انجام می‌شود. زمانی بیش از ۳۰۰ کلیسای چوبی در مارامورس وجود داشت. درحال حاضر تن‌ها صد کلیسا باقی مانده است و از بین آن‌ها هشت کلیسا در فهرست میراث جهانی یونسکو به خاطر معماری مذهبی و سنت‌های ساخت و سازشان ثبت شده است.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTwitterBalatarinTelegram

پاپ فرانسیس از رهبران کشورهای جهان خواست تا به پناهجویان کمک بیشتری کنند

پاپ فرانسیس از رهبران کشورهای جهان خواست تا به پناهجویان کمک بیشتری کنند

پاپ فرانسیس در این پیام از تمامی دولت‌ها خواست تا از مهاجران استقبال، محافظت و حمایت کنند و آنها را با جوامع خود ادغام سازند.
فرتور آرشیوی است
به گزارش«محبت نیوز» پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان روز دوشنبه «روادید موقت» را برای آوارگان فراری از مناطق جنگی خواستار شد تا از اخراج گروهی و اجباری آوارگان جلوگیری شود.
پاپ در پیامی به مناسبت روز جهانی مهاجران و آوارگان ( ۱۴ ژانویه ۲۰۱۸ ) نوشت: « زمان پیش بینی روادید موقت ویژه برای افراد فراری از مناقشه ها به کشورهای همسایه فرا رسیده است ».
پاپ افزود: « اخراج گروهی و اجباری آوارگان راه حل مناسبی نیست به ویژه اینکه آنها به سوی کشورهایی فرستاده شوند که نمی توانند رعایت عزت و حقوق اساسی را تضمین کنند ».
وی افزود: کودکان بدون همراه و سرپرست حتی به حفاظت‌های بیشتری نیاز دارند از جمله اعطای حق شهروندی و دسترسی به مدرسه و همچنین برنامه‌های پرورشی به جای بازداشتگاه‌ها.
رهبر کاتولیک‌های جهان همچنین خواستار سیاست‌هایی برای حمایت از تجدید دیدار خانواده‌ها، فرصت‌های اشتغال و تسریع روند اعطای حق شهروندی برای ارتقای توانایی‌های مهاجران به منظور ادغام با جوامع کشورهای جدید شد.
پاپ فرانسیس خاطر نشان شد: کلیسای کاتولیک سهم خود را انجام خواهد داد. من از تمامی مردمی که حسن نیت دارند چه مسیحی و چه غیرمسیحی می‌خواهم که با سخاوت، آمادگی، خرد و آینده نگری به چالش‌های مهاجرت موقت پاسخ دهند.
وی گفت: « در کشورهایی که آوارگان و مهاجران را می پذیرند آوارگان باید به مراقبت های بهداشتی ملی و شبکه دریافت حقوق و دستمزد دسترسی داشته باشند ».
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTwitterBalatarinTelegram

امتناع صندوقدار مسلمان انگلیسی از فروش مشروب الکلی، اعتراض مشتریان را در پی داشت

امتناع صندوقدار مسلمان انگلیسی از فروش مشروب الکلی، اعتراض مشتریان را در پی داشت

پس از اینکه این صندوقدار مسلمان مدعی شد که فروش بطری های مشروب برای وی مشکلاتی بوجود می آورد، تابلویی نصب شد که برای خرید مشروبات الکلی به سایر باجه ها مراجه نمایید!
به گزارش«محبت نیوز» مسئولین فروشگاه زنجیره ای “آلدی” در بریتانیا در اقدامی عجیب به یکی از صندوقداران خود که مسلمان است اجازه دادند تا مشتریانی که قصد پرداخت بابت بطری های مشروب را دارند را نپذیرد.
این تصمیم پس از اینکه این صندوقدار مسلمان ادعا نمود که فروش بطری های مشروب برای وی مشکلاتی بوجود می آورد گرفته شد.
از اینرو در این باجه تابلویی نصب شد که برای خرید مشروبات الکلی به سایر باجه ها مراجه نمایید.
بسیاری از مشتریان این فروشگاه نسبت به این اقدام عجیب واکنش نشان داده و گفتند که “سوپرمارکت مکانی برای بروز عقاید مذهبی نیست.”
به نقل از دیلی میل؛ این تصمیم مسئولان فروشگاه “آدلی” به دلیل اتفاقی بود که در فروشگاه “تسکو” رخ داده بود.
در دسامبر سال گذشته “لی سوندرز” مرد ۳۵ ساله انگلیسی که قصد خرید یک بطری شراب از فروشگاه “تسکو” را داشت، هنگام مراجعه به باجه برای پرداخت پول، صندوقدار که زنی مسلمان بود از فروش بطری شراب به وی خودداری کرد و گفت که دین او اجازه فروش شراب را به وی نمی دهد و از “سوندرز” خواست برای خرید شراب به مغازه دیگری مراجه کند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTwitterBalatarinTelegram

مسلمانان منچستر خواستار ممنوعیت حضور ‘سگها’ در اماکن عمومی شدند!

مسلمانان منچستر خواستار ممنوعیت حضور ‘سگها’ در اماکن عمومی شدند!

حساسیت مسلمانان مهاجر نسبت به سگ در انگلستان با حواشی روبرو شده است.
به گزارش «محبت نیوز» مدتی قبل فلایرهایی در منچستر پخش شد که در آن خواسته شده بود، به احترام خانواده های مسلمان، گرداندن سگ در اماکن عمومی ممنوع شود.
به نوشته تارنمای ایران جوان، در این فلایر، سگ به عنوان موجودی نجس معرفی شد که نباید به مکان های عمومی برده شود.
همانطور که انتظار می رفت، انتشار این فلایرها، اعتراض انگلیسی های عاشق سگ را در پی داشت. اما نعیم حسن (عضو شورای شهر) با محکوم کردن منتشرکنندگان فلایر، این درخواست را مسخره توصیف کرد. وی گفت: معتقدم این فلایر با هدف ایجاد تنش و اختلاف در جامعه تهیه و پخش شده است. حسن که بیش از ۳۰ سال در منچستر زندگی کرده می گوید: طی ۳۰ سال گذشته هرگز کسی چنین درخواستی را مطرح نکرده بود. ما نباید اعتقادات مان را به دیگران تحمیل کنیم.
فیاض علی، ۳۹ ساله که صاحب دو سگ می باشد، نیز معتقد است که فلایر با هدف به جان هم انداختن اعضای جامعه مسلمان و غیرمسلمان تهیه شده و هیچ سازمان اسلامی چنین درخواستی را مطرح نخواهد کرد. فیاض افزود: قوانین اسلام حکم می کند که در هنگام زندگی در کشور غیرمسلمان، پیرو قوانین آن کشور باشیم. والدین من پاکستانی هستند، اگر من با قوانین اینجا مشکل داشته باشم، می توانم به پاکستان برگردم و آنجا زندگی کنم.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTwitterBalatarinTelegram

درهای ‘کلیسای بزرگ هیوستون’ در ایالت تگزاس بر روی توفان زدگان گشوده شد

درهای ‘کلیسای بزرگ هیوستون’ در ایالت تگزاس بر روی توفان زدگان گشوده شد

در روزهای اخیر گزارش های گوناگونی درباره ممانعت نگهبانان از ورود مراجعین به کلیسا منتشر شده که با واکنش های منفی بسیاری در رسانه ها و شبکه های اجتماعی همراه بود.
به گزارش«محبت نیوز» ‘جول اوستین’ واعظ مشهور آمریکایی و کشیش ارشد بزرگترین کلیسای شهر هیوستون در ایالت تگزاس، به انتقادات وارده به عملکرد این کلیسا در جریان توفان «هاروی» و سیلاب ناشی از آن پاسخ داد.
به گفته صدای امریکا، او با انتشار بیانیه ای رسمی گفت، درهای کلیسای «لیک ووداست» هرگز روی عموم بسته نبوده و این مکان پذیرای تمامی پناهجویانی است که در پی این توفان ویرانگر از خانه و کاشانه خود رانده شده اند.
در روزهای اخیر گزارش های گوناگونی درباره ممانعت نگهبانان از ورود مراجعین به کلیسا منتشر شده که با واکنش های منفی بسیاری در رسانه ها و شبکه های اجتماعی همراه بود.
جول اوستین با رد تمامی انتقادات گفت، این گزارش ها بی پایه و اساس است و این کلیسا به مقامات محلی اطلاع داده که آماده پذیرش پناهجویان و اسکان موقت آنها در بخش های مختلف این بنای عظیم است.
این در حالی است که پیشتر سخنگوی کلیسا در شبکه های اجتماعی گفته بود، به دلیل طغیان رودخانه و آب گرفتگی ساختمان، امکان پذیرایی از مراجعین وجود ندارد، این مطلب به سرعت از فیسبوک و اینستاگرم حذف شد.
«لیک ووداست» در گذشته ورزشگاه اختصاصی تیم بسکتبال «هیوستون راکتز» بود و بیش از شانزده هزار صندلی دارد.
جول اوستین در سال ۲۰۰۳ این ساختمان را برای سازمان مسیحی خود خرید و با صرف هزینه ای ۴۰ میلیون دلاری، آن را به تالاری برای نیایش هفتگی و ضبط برنامه های مسیحی و بشارتی خود تبدیل کرد.
او رهبر یکی از کلیساهای مسیحیان پروتستان است که پیروان بسیاری در آمریکا دارد، نیایش و جلسه رسمی هفتگی او با حضور هزاران نفر در لیک ووداست برگزار می شود.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTwitterBalatarinTelegram

۱۳۹۶ شهریور ۶, دوشنبه

لیبراسیون: فرقه ها تعصبات را قطره قطره به جوانان مسلمان اروپا تزریق می کنند

لیبراسیون: فرقه ها تعصبات را قطره قطره به جوانان مسلمان اروپا تزریق می کنند

به نوشته این روزنامه آنچه در مورد تروریست های بارسلون تکان دهنده است، این است که آنها در میان مردم زندگی می کردند به گفته همسایه و کسانی که در مجاورت آنها بودند همیشه رفتاری مهربان و دوستانه رفتار داشتند!
به گزارش«محبت نیوز» لیبراسیون روزنامه چاپ پاریس خبرنگار ویژه خود را به ریپول فرستاده و گزارشی را درباره شهر ریپول و گروه جهادگرایان اسلامی آن از جمله امام پیشین بنام عبدالباقی الساطی به چاپ رسانده است وی در انفجار خانه‌ای در منطقه “الکنار” در ٢٠٠ کیلومتری جنوب “بارسلون” که محل تهیه مواد انفجاری گروه بود کشته شد.
شهردار ریپول ژوردی مونل به لیبراسیون می گوید مراکشی تبارها در اسپانیا کاملن ادغام شده اند و هیچ مشکلی ندارند حتی جشن های محلی خود را برگزار می کنند. اما هستند عده ای که هنوز نتوانسته اند در این جامعه ادغام شوند و شاید احساس گم گشتگی می کنند و به جستجوی هویت خود هستند.
او می افزاید شستشوی مغزی جوانان بسیار آرام صورت می گیرد بطوری که ما حتی تصورش را هم نمی توانیم بکنیم، تعصبات همیشه در حاشیه مساجد وجود دارد. فرقه ها تعصبات را قطره قطره به جوانان تزریق می کنند و ذهن و روان آنها را نشانه می گیرند و آنان را به دشمنانی کورعلیه انسانها تبدیل می کنند.
به نوشته این روزنامه آنچه در مورد تروریست های بارسلون تکان دهنده است، این است که آنها در میان مردم زندگی می کردند به گفته همسایه و کسانی که در مجاورت آنها بودند همیشه رفتاری مهربان و دوستانه رفتار داشتند.
لیبراسیون در ادامه می نویسد ابهامات و ضد و نقیض هایی در مورد شخص عبدالباقی الساطی امام پیشین مسجدی در شهر کوچک ریپول که بر طبق شواهد رهبری حملات بارسلون و کامبریلز را عهده داشته وجود دارد. برخی از اهالی محل زندگی وی می گویند او بسیار فروتن خجالتی و مهربان بوده اما علی حسن رئیس انجمن مسلمانان در ریپول چیز دیگری می گوید او تاکید دارد که احساس کرده بوده که او نقش بازی میکند و چندین چهره دارد و می افزاید من همیشه به او مشکوک بودم.
لیبراسیون می نویسد بسیار جای تعجب است کسی که این ضد و نقیض های شخصیتی را همراه با سابقه کیفری داشته است چگونه آزادانه در اسپانیا بدون هیچ گونه شک و تردیدی از سوی پلیس براحتی زندگی میکرده. و تا آنجا پیش رفته که جوانان را برای گرویدن به جهادگرایان تشویق و رهبری معنوی حملات را به عهده داشته است.
لیبراسیون از قول ساکنان شهر کوچک ریپول می گوید او بسیار سفر می کرده و هربار می گفته برای دیدن فامیل خود به مراکش میرود، این در حالی است که برای عملیات تروریستی به خانه ای که در الکانار وجود داشته می رفته است، خانه ای که بر اثر انفجار صورت گرفته در آن به کشته شدن عبدالباقی الساطی و شخص دیگری انجامید.
لیبراسیون همچنین می نویسد این امام پیشین بارها به بلژیک، فرانسه و سوئیس سفر کرده بود وحالا نگرانی هایی از اینکه او چه روابطی در دیگر کشورها داشته است وجود دارد.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTwitterBalatarinTelegram