۱۳۹۶ فروردین ۲۸, دوشنبه

مسیحیان موصل عراق “عید قیام” را در آزادی جشن گرفتند

مسیحیان موصل عراق “عید قیام” را در آزادی جشن گرفتند

ناقوس‌های کلیساهای شرق موصل در روز یکشنبه‌ی عید پاک به صدا درآمدند.
cherist_iraq
به گزارش «محبت نیوز» با عقب ‌نشاندن تروریست‌های “دولت اسلامی”، بار دیگر صدها مسیحی در موصل عید قیام را جشن گرفتند.
«در چهره ایمانداران می‌شد بار دیگر شعف و شادی را دید.» این سخنان کشیشی است که شاهد بوده، مسیحیان موصل پس از سه سال اسارت در چنگ نیروهای تروریستی “دولت اسلامی” (داعش) توانسته‌اند بار دیگر در منطقه آزادشده‌ی شرق موصل عید قیام را جشن بگیرند و دست به نیایش ببرند.
در ماه ژانویه ۲۰۱۷ نیروهای نظامی عراقی و کرد موفق شدند این بخش از کلان‌شهر موصل را از سلطه “دولت اسلامی” آزاد کنند.
صبح روز یکشنبه ۱۴ آوریل (۲۷ فروردین) ناقوس‌های ده‌ها کلیسا به صدا درآمدند و در پی آن صدها مؤمن مسیحی برای نیایش راهی کلیساها شدند.
به گزارش خبرگزاری آلمان، یک زن مسیحی گفته است: «این عید پاک بسیار با عیدهایی که در گذشته داشتیم فرق می‌کند .»
تروریست‌های اسلامگرای داعش در ژوئن ۲۰۱۴ با حمله‌ای برق‌آسا و رعب‌ برانگیز و با کشتن ده‌ها تن از مردم موصل در خیابان‌ها، این کلان‌شهر را به تسخیر خود درآوردند. در پی آن، این شبه‌نظامیان علیه شهروندان مسیحی وارد عمل شدند؛ آنها مسیحیان را واداشتند با ترک دین خود، اسلام را بپذیرند، جزیه بپردازند یا شهر را ترک کنند.
تا سرنگونی رژیم صدام حسین در سال ۲۰۰۳، حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار مسیحی در عراق زندگی می‌کردند. از آن زمان بدین سو، بسیاری از آنها از ترس پیگرد و خشونت‌ کشورشان را ترک کرده‌اند.
در اکتبر ۲۰۱۶ نیروهای نظامی دولت عراق و متحدان آنان عملیات آزادسازی موصل را آغاز کردند. شرق رود دجله از سلطه “دولت اسلامی” آزاد شد و عملیات آزادسازی غرب موصل همچنان ادامه دارد.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTelegramBalatarinShare

پاپ فرانسیس در سخنرانی روز “عید قیام” بر استقرار صلح در جهان تاکید کرد

پاپ فرانسیس در سخنرانی روز “عید قیام” بر استقرار صلح در جهان تاکید کرد

پاپ فرانسیس در پیام عید قیام (پاک) ادامه کشتار مردم در سوریه را وحشتناک خواند
vatikana
به گزارش «محبت نیوز» روز یکشنبه ۱۶ آوریل مسیحیان جهان مراسم عید پاک یا قیام را برگزار کردند. در واتیکان پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان، طی سخنانی در میدان سنت پیتر و در برابر هزاران نفر، ضمن تاکید بر ضرورت استقرار صلح در جهان، به اوضاع بحرانی سوریه و ادامه کشتار مردم در این کشور اشاره کرد.
به نقل از یورنیوز، پاپ از جمله گفت: «مردم سوریه قربانی جنگی هستند که وحشت و مرگ می آفریند. همین دیروز در تازه ترین حمله به پناهجویانی که در حال فرار بودند بسیاری کشته و مجروح شدند.»
روز شنبه اتوبوس های حامل ۵ هزار نفر از ساکنان دو شهرک در نزدیکی حلب در یک ایست بازرسی هدف یک حمله انتحاری قرار گرفتند که در جریان آن بیش از ۱۲۰ نفر کشته شدند.
پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان، روز پنجشنبه گذشته و همزمان با آغاز مراسم عید پاک نیز از اهمیت صلح و نیک‌خواهی به عنوان مواهب و ارزشهایی که کمتر در زندگی روزانه مردم به چشم می خورد یاد کرد.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTelegramBalatarinShare

مسیحیان لبنان در میان تدابیر امنیتی رستاخیز مسیح را جشن خواهند گرفت



مسیحیان لبنان در میان تدابیر امنیتی رستاخیز مسیح را جشن خواهند گرفت

مراسم «جمعه صلیب» و «عید قیام» مسیحیان امسال در شرایطی در لبنان برگزار می شود که تدابیر امنیتی ویژه ای برای محافظت از کلیساها اتخاذ شده است.
ch_lebonan
به گزارش «محبت نیوز» حضور نیروهای امنیتی و پلیس در اطراف کلیساها بیشتر از قبل شده و ایست های بازرسی با کنترل و دقت بیشتری بر رفت و آمدها نظارت می کنند.
به نوشته ایرنا، «نهاد المشنوق» وزیر کشور لبنان روز پنجشنبه در بخشنامه ای از استانداران خواست تا هرچه سریعتر مقدمات لازم برای هماهنگی و همکاری بین شهرداری ها و نیروهای نظامی و امنیتی و پلیس را به منظور حفظ امنیت کلیساها و اماکن برگزاری مراسم جمعه بزرگ و عید قیام مسیحیان فراهم سازند.
این تدابیر ویژه تا پایان مراسم مربوط به عید قیام در روز سه شنبه آینده ادامه پیدا خواهد کرد.
حادثه اخیر انفجارهای تروریستی توسط اسلامگرایان در یکشنبه گذشته در ۲ کلیسا در شهرهای طنطا و اسکندریه مصر نگرانی ها درباره احتمال وقوع حوادث مشابه در لبنان را افزایش داده است.
حدود ۴۰ درصد از جمعیت لبنان را مسیحیان تشکیل می دهند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTelegramBalatarinShare

تیراندازی به حاضران در مراسم عید قیام در آلابامای آمریکا

تیراندازی به حاضران در مراسم عید قیام در آلابامای آمریکا

یک درگیری مسلحانه در نزدیکی کلیسایی در آمریکا رخ داده است. در نتیجه، این تیر اندازی سه نوجوان و یک کودک زخمی شده و به بیمارستان منتقل شده اند.
church_usa_pak
به گزارش «محبت نیوز» در آمریکا در ایالت آلاباما در نزدیکی کلیسا، افرادی ناشناس اقدام به تیراندازی نمودند.
در حالیکه در داخل یک کلیسا در ایالت آلابامای آمریکا، مراسم جشن عید قیام با حضور ۹۰۰ نفر در حال برگزاری بود و حدود ۱۰۰ نفر نیز در بیرون کلیسا در صف ایستاده تا بتوانند داخل این معبد گردند، این تیراندازی رخ داد.
این درگیری مسلحانه در نزدیکی کلیسایی در آمریکا رخ داده است. در نتیجه، این تیر اندازی سه نوجوان و یک کودک زخمی شده و به بیمارستان منتقل شده اند، حال مصدومان وخیم اعلام نشده است.در این حادثه ۵ نفر بازداشت شده اند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTelegramBalatarinShare

هویت عامل حمله انتحاری به کلیسای طنطا مصر شناسایی شد

هویت عامل حمله انتحاری به کلیسای طنطا مصر شناسایی شد

وزارت کشور مصر با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که «ممدوح أمین محمد بغدادى» عامل حمله انتحاری به کلیسای طنطا بود.
terorist_islam
به گزارش «محبت نیوز» وزارت کشور مصر روز پنج شنبه از کشف هویت عامل اسلامگرای افراطی عملیات تروریستی کلیسای طنطناخبر داد.
وبگاه خبری الیوم السابع گزارش داد، وزارت کشور در بیانیه‌ای امروز خود اعلام کرد که «ممدوح أمین محمد بغدادى» مسلمان افراطی، عامل حمله به کلیسای «مارجرجیس» طنطا بوده است.
بنا بر اعلام وزارت کشور، هویت عامل انتحاری پس از تحقیق بر روی اجساد منتشر شده در محل حادثه تروریستی و آزمایشات دی‌ان‌ای بر روی آن‌ها مشخص شده است.
وزارت کشور مصر نیز دیروز (چهارشنبه) اعلام کرد که «محمود حسن مبارک عبدالله» دیگر اسلامگرای تندرو از استان سوئز عامل تروریستی حادثه انفجار کلیسای المرقسیه اسکندریه بود.
بر اثر حمله دو انتحاری به کلیساهای طنطا و اسکندریه مصر بیش از ۱۵۰ نفر کشته و زخمی شدند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTelegramBalatarinShare

محاکمه نوکیشان مسیحی”امین افشار نادری” و “هادی عسگری” در دادگاه انقلاب

محاکمه نوکیشان مسیحی”امین افشار نادری” و “هادی عسگری” در دادگاه انقلاب

سرانجام بعد از هشت ماه بلاتکلیفی «امین افشار نادری» و «هادی عسگری» تفهیم اتهام شدند.
naderi
به گزارش «محبت نیوز» منابع آگاه از تهران تایید کردند «امین افشار نادری» و «هادی عسگری»، دو نوکیش مسیحی در زندان اوین، پس از هشت ماه بلاتکلیفی، برای رسیدگی به پرونده‎شان به شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب منتقل شدند.
این دو زندانی عقیدتی شنبه ۱۹ فروردین در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی احمدزاده در ارتباط با پرونده دستگیری در فیروزکوه به اتهام تشکیل کلیسای خانگی محاکمه شدند.
گفته می‌شود حکم این پرونده در روزهای آتی ابلاغ خواهد شد، اما دادگاه دیگر آنان در ارتباط با پرونده‏‌ی دیگری که در سال ۹۳ تشکیل شده بود، در اردیبهشت‌ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
امیر افشار نادری و هادی عسگری از نوکیشان مسیحی هستند که چندین ماه را در زندان بلاتکلیف بسر برده اند و تاکنون چندین بار نیز مورد بازجویی قرار گرفتند ولی تا پیش از این به آنان تفهیم اتهام هم نشده بود.
این دو به همراه «امیر سامان دشتی»، «‌محمد دهنوی» و «رامئیل بت تمرز» دوشنبه پنجم شهریور ماه ۱۳۹۵ (۲۶ آگوست ۲۰۱۶) در باغی در فیروزکوه دستگیر شدند.
شایان ذکر است این نوکیشان مسیحی دو ماه قبل به علت عدم رسیدگی به پرونده‌ شان دست به اعتصاب غذا زدند. اما با وخیم شدن حال جسمی آنها مسئولان زندان به آنان قول مساعد می دهند که در صورت شکستن اعتصاب غذای خود به وضعیت بلاتکلیف پرونده آنها رسیدگی خواهد شد.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTelegramBalatarinShare

اشاره به وضعیت مریم نقاش‌زرگران در کمیسیون بین‌المللی آزادی مذهبی آمریکا



اشاره به وضعیت مریم نقاش‌زرگران در کمیسیون بین‌المللی آزادی مذهبی آمریکا

روز پنجشنبه ششم آوریل (۱۷ فروردین) نشست کمیسیون بین‌المللی آزادی مذهبی ایالات متحده آمریکا (USCIRF) برگزار شد که در آن از زندانیان ایرانی به ویژه اقلیت‌های دینی و مذهبی از جمله مریم (نسیم) نقاش زرگران یاد شده است.
maryam_naghash_mohabat
به گزارش «محبت نیوز» در این نشست که چند گروه‌ فعال حامی حقوق بشر نیز در آن شرکت داشتند علاوه بر تصویر فریبا کمال‌آبادی، مهوش ثابت، جمال الدین خانجانی، عفیف نعیمی، سعید رضایی، بهروز توکلی و وحید تیزفهم هموطنان بهایی زندانی که هر کدام به ۲۰ سال زندان محکوم شده‌اند از مریم (نسیم) نقاش زرگران، نوکیش مسیحی زندانی در اوین نیز یاد شده است.
به گفته صدای آمریکا خانم زرگران، معلم موسیقی کودکان و نوکیش مسیحی در آبان سال ۹۱ بازداشت شد، او بعد از مدتی با وثیقه آزاد شد اما “قاضی مقیسه” او را به اتهاماتی چون اجتماع و تبانی و اقدام علیه امنیت ملی، سال ۹۲ به چهار سال زندان محکوم کرد.
یکی از مستندات زندانی کردن او از سوی دادگاه، ارتباط با کشیش سعید عابدینی مسیحی ایرانی آمریکایی بود که سه سال در ایران زندانی شده بود و ۱۶ ماه پیش از زندان آزاد و به آمریکا بازگشت.
کمیسون بین‌المللی آزادی مذهبی ایالات متحده طرحی با نام «پروژه زندانیان عقیدتی – مذهبی» را آغاز کرده که در آن وضعیت افرادی را که به دلیل عدم آزادی مذهبی و یا باورهایشان درکشورهای با حکومتهای سرکوب‌گر به زندان افتاده‌اند، پیگیری می‌کند.
موسسه غیرانتفاعیUSCIRF گزارش سالانه ۲۰۱۶ خود را در بهار سال گذشته منتشر کرده است. در این گزارش وزارت خارجه آمریکا علاوه بر افزودن نام کشورهایی به لیست «کشورهای مورد نگرانی ویژه» در امر نقض حق آزادی مذهبی و عقیده، همچنین نام ۹ کشور را بار دیگر در لیست «کشورهای مورد نگرانی ویژه» حفظ کرد.
این ۹ کشور شامل ایران، برمه، چین، اریتره، کره شمالی، عربستان سعودی، سودان، ترکمنستان و ازبکستان می‌شوند.
در هفته‎های اخیر عاصمه جهانگیر، گزارشگر ویژه سازمان ملل در گزارشی تازه از سرکوب اقلیت‌های دینی و مذهبی در ایران انتقاد کرده است.
او به موارد زیاد نقض حقوق بشر در ایران از جمله آمار بالای اعدام‌، محدودیت آزادی بیان و تبعیض علیه اقلیت‌های قومی، دینی و زنان اشاره کرد.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTelegramBalatarinShare

نوروزهای زندان؛ عدم موافقت مسئولان قضایی با مرخصی نوکیشان مسیحی

نوروزهای زندان؛ عدم موافقت مسئولان قضایی با مرخصی نوکیشان مسیحی

اکثر زندانیان مسیحی تعطیلات نوروز را در زندان گذراندند و مسئولان قضایی تا آنجا که شواهد نشان می‌دهد به جز یک مورد به هیچ یک از آنها اجازه مرخصی ندادند.
«محبت نیوز» – – تعطیلات نوروز ۱۳۹۶ درحالی به آخرین روزهای خود نزدیک می‌شود که طبق آخرین گزارش‌های رسیده مسئولات قضایی به جز یک مورد به هیچ یک از زندانیان مسیحی به مرخصی ندادند، این در حالیست که استفاده‎ی زندانی از مرخصی به خصوص چنین ایامی مرسوم است.
ابراهیم فیروزی، نوکیش مسیحی زندانی در زندان رجایی شهر کرج که او حدود چهار سال است که در زندان به سر می‌برد، در تمام دوران زندان حتی یک روز هم به مرخصی نرفته است. دوران زندان وضعیت جسمی این زندانی عقیدتی را به شدت ضعیف کرده است. در عین حال اوضاع روحی ابراهیم فیروزی خوب نیست.
ابراهیم فیروزی،  ۳۲ ساله، ساکن شهرستان رباط کریم تا کنون سه بار به اتهام گرویدن به مسیحیت و فعالیت بشارتی بازداشت و محاکمه شده و هم اینک در سالن دوازده زندان رجایی شهر کرج (موسوم به بند زندانیان عقیدتی و سیاسی) نگهداری می‌شود..حکم اولیه‌ی فیروزی ۲۵ دی ماه سال گذشته (۱۳۹۵) در دادگاه تجدید نظر تایید شد و او باید پنج سال زندان را تحمل کند وی از سال ۱۳۹۸ در زندان است. از آن گذشته او با تمام شدن مدت زندانی به استان سیستان و بلوچستان تبعید خواهد شد.
 دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی مقیسه، ابراهیم فیروزی را به اتهام «تشکیل گروه به قصد بر هم زدن امنیت کشور» موضوع ماده ۴۹۸ قانون مجازات، به پنج سال حبس تعزیری محکوم کرد.
«امیر افشار نادری» و «هادی عسگری» از دیگر نوکیشان مسیحی هستند که  از زمان بازداشت همچنان در زندان بلاتکلیف بسر می برند تاکنون چندین بار مورد بازجوی قرار گرفتند  و حتی به آنها تفهیم اتهام هم نشده است. این دو به همراه «امیر سامان دشتی»، «‌محمد دهنوی» و «رامئیل بت تمرز» دوشنبه پنجم شهریور ماه ۱۳۹۵ (۲۶ آگوست ۲۰۱۶) در باغی در فیروزکوه دستگیر شدند.
«امیر افشار نادری» و «هادی عسگری» به علت عدم رسیدگی به پرونده‌ شان دست به اعتصاب غذا می‌زنند. اما با وخیم شدن حال جسمی آنها مسئولان زندان به این دونوکیش مسیحی قول مساعد می دهند که در صورت شکستن اعتصاب غذای خود مشکلات پرونده‌ی آنها کمتر و به وضعیت بلاتکلیفی آنها رسیدگی شود، اما وعده ایی که هنوز محقق نشد.
این دو نوکیش مسیحی همچنان بلاتکلیف در بند ۴ زندان اوین بسر می برند.
روز دوم اسفند ماه ۱۳۹۵ برابر با (۲۰ فوریه ۲۰۱۷) «انوشه (ورونیکا) رضابخش» و «سهیل (آگوستین) زرگرزاده‌ثانی» دو نوکیش مسیحی فارسی زبان ساکن ارومیه هستند که آنها نیز توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.
این مادر و پسر مسیحی در منزل خود و توسط نیروهای لباس شخصی اطلاعات سپاه ارومیه دستگیر شده‌اند و دلیل بازداشت آنها تاکنون اعلام نشده است. به گفته شاهدان عینی در هنگام دستگیری، نیروهای امنیتی بسیاری از کتاب‌ها و دیگر وسایل شخصی ایشان را از منزل خارج کردند که در بین آنها چند جلد کتاب مقدس و جزوات الهیاتی هم وجود داشته است.
واکنون با گذشت نزدیک به  یک ماه و نیم از بازداشت این مادر و فرزند  هنوز تاکنون علت و دلیل بازداشت این افراد مشخص نشده است.
طبق آخرین گزارش‌های رسیده به محبت نیوز از منابع نزدیک به خانواده‎ی مریم (نسیم) نقاش زرگران تنها نوکیش مسیحی بود که به مرخصی عید اعزام شد. آنهم در شرایطی که وضعیت جسمی او در هفته‎های گذشته وخیم و بار دیگر با کاهش وزن روبرو شده است.
نوکیش مسیحی زندانی مریم نقاش زرگران در بند نسوان زندان اوین است و از بیماری «ASD» رنج می‌برد. پیش‌تر تحت عمل جراحی قلب نیز قرار گرفته و طولانی شدن زندان همراه با ضعف جسمی بر شدت بیماری او افزوده است . به گفته‎ی هم‌بندی‌هایش وزن او به سرعت کاهش داشته است.
این نوکیش مسیحی بار دیگر از ۱۵ تیر ماه در اعتراض به بلاتکلیفی و عدم رسیدگی به پرونده‌ی خود دست به اعتصاب غذا زد. او خواستار آزادی بی‌قید و شرط بود. مسئولان امنیتی و قضایی اجازه استفاده‌ی او از حق آزادی مشروط را ندادند. این قانون شامل زندانیانی می‌شود که نصف بیشتر دوران حبس خود را گذرانده‌اند.
این نوکیش مسیحی اولین بار در اسفندماه ١٣٨٩ پس از احضار به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات مورد بازجویی و تهدید قرار گرفت.خانم نقاش زرگران پس از تشکیل دادگاه در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی محمد مقیسه به جرم « فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی و اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور به چهار سال زندان محکوم می شود». بر این اساس حکم صادره در دادگاه تجدید نظر نیز تغییری نکرد . ” نسیم” در تاریخ ۲۴ تیرماه سال ۱۳۹۲ برای اجرای حکم فراخوانده شد و از آن زمان تاکنون در بند نسوان زندان اوین به سر می برد.
طبق گزارش سالیانه «وضعیت آزادی‌های مذهبی در جهان» که در (۱۰ آگوست ۲۰۱۶) از سوی وزارت خارجه آمریکا منتشرشد در ایران آزادی‌های مذهبی، احکام زندان و اعدام اقلیت‌های مذهبی و قومی شدت بیشتری گرفته است. با اینحال جمهوری اسلامی این گزارش را غیرسازنده و غیر واقعی توصیف کرده بود.
اوایل آذرماه سال گذشته، ۱۹ سازمان حقوق بشری با انتشار بیانیه‌ای مشترک از جامعه بین‌المللی خواستند تا به آزار و اذیت نوکیشان مسیحی در ایران خاتمه‌ بدهند.
دولت ایران سیاست منع تغییر دین مسلمان زادگان از طریق شرکت در “کلیسای رسمی” را در سال ۲۰۱۲ اتخاذ کرد. از این‌رو نوکیشان مسیحی مجبور به تجمع در گروه‌های غیر رسمی مانند “کلیسای خانگی” شده‌اند. این تجمعات از سوی حکومت غیرقانونی قلمداد شده و غالبن مورد هجوم نیروهای امنیتی قرار می‌گیرند. تنها در آگوست ۲۰۱۶ حداقل ۴ کلیسای خانگی و اعضای آن بازداشت و بازجویی شده‌اند.
مقامات جمهوری اسلامی ایران در تابستان ۱۳۹۵ فشار بر جامعه نوکیشان مسیحی که پیشینه اسلامی داشتند را به بالاترین حد خود رساندند.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTelegramBalatarinShare

حکم قطعی نوکیش مسیحی زندانی “ابراهیم فیروزی” صادر شد

حکم قطعی نوکیش مسیحی زندانی “ابراهیم فیروزی” صادر شد

دادگاه تجدید نظر این زندانی عقیدتی ۲۵ دی ماه سال گذشته برگزار و حکم اولیه که پنج سال زندان بود بار دیگر تایید شد، این نوکیش مسیحی باید تا سال ۱۳۹۸ در زندان بماند.
firuzi_ibrahim
به گزارش «محبت نیوز» مقامات قضایی جمهوری اسلامی اجازه‎ ندادند ابراهیم فیروزی، نوکیش مسیحی زندانی در زندان رجایی شهر کرج در ایام نوروز به مرخصی اعزام شود، این در حالیست که او حدود چهار سال است که در زندان به سر می‌برد و حتی یک روز هم به مرخصی نرفته است.
وضعیت روحی و جسمی این نوکیش مسیحی به علت عدم برخورداری از مرخصی درمانی ضعیف گزارش شده است، در عین حال او مادری پیر و مریضی دارد که یک سال است از بیماری سرطان رنج می‌برد و برادر کوچکتر ابراهیم مراقب اوست و چون تحت درمان قرار دارد شرایط جسمی خوبی ندارد که بتواند برای ملاقات فرزندش به رجایی شهر کرج مراجعه کند و مسئولان زندان بدون درک این شرایط حتی اجازه نمی‌دهد ابراهیم فیروزی برای ملاقات با مادر خود به مرخصی برود.
دادگاه تجدید نظر این زندانی عقیدتی ۲۵ دی ماه سال گذشته برگزار و حکم اولیه که پنج سال زندان بود بار دیگر تایید شد و او باید تا سال ۱۳۹۸ در زندان بماند.
از طرفی او پس از پایان مدت زندان باید برای دو سال نیز به شهرستان سرباز از محروم‌ترین مناطق استان سیستان و بلوچستان تبعید شود.
او در حال حاضر در کنار گروهی از زندانیان سیاسی در سالن ۱۲ بند ۴ زندانی و حتی دسترسی به تلفن برای او بسیار دشوار شده است.
منابع مطلع با اشاره به موارد بالا به «محبت نیوز» گفته‎‎اند حتی در صورت موافقت مسئولان زندان با مرخصی او تامین وثیقه برای خانواده‎‎ی فیروزی ممکن نیست.
اواخر تیرماه سال گذشته مادر ابراهیم فیروزی زمانی که فرزندش هنوز در زندان اوین بود در پیامی ویدیویی خطاب به مسئولان قوه قضائیه و با تاکید بر اینکه دلتنگ فرزند است و به خاطر شرایط جسمانی‌اش هرگز نتوانسته است به ملاقات فرزندش در زندان برود، از مسئولان جمهوری اسلامی استمداد کرده پسرش را آزاد کنند.
این فعال مسیحی پیش از این نیز در مورخ ۱۳۹۲/۴/۲۲ از سوی دادگاه انقلاب شهرستان رباط کریم به اتهام «تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی»، «راه اندازی و هدایت تشکل انحرافی بشارتی مسیحیت»، «ارتباط با عناصر ضد انقلاب خارج نشین و شبکه های ضد انقلاب خارجی» و راه اندازی سایت مسیحی، به یکسال حبس و دو سال تبعید به شهرستان سرباز واقع در استان سیستان و بلوچستان از استانهای محروم کشور محکوم شده بود.
این مطلب را به اشتراک بگذارید:
FacebookTelegramBalatarinShare